Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:0 (1:0, 2:0, 3:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 12.09.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Šumperk na začátku třetí třetiny opět zabral a blízko vstřelenému gólu byli Krejčiřík s Kučerou. Do podobné šance se dostali také Gorčík s Pechancem a byl to nakonec Sebastián Gorčík, kdo po přihrávce Davida Březiny přidal další branku Vsetína. Hra ubrala na tempu, protože už deset minut před koncem utkání bylo o vítězi rozhodnuto. Valaši se i tak dostávali do velkých šancí, jednu individuální využil Roman Vlach a střelecké konto domácích uzavřel tečí střely Romana Půčka Branislav Rehuš. Čisté konto v první zápase sezony udržel David Gába.

    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:14:33)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Zápas už se pouze dohrává ve středním pásmu.
     
    58:32
    Machač vytvořil střeleckou příležitost pro Kloze, ten v přečíslení trestuhodně minul. Gajarského dorážka skončila na hrudi gólmana Draků.
     
    57:54
    Po vhazování v útočné třetině Šumperka se ke střele od modré čáry dostal Gewiese. Gába zasáhl levým betonem a vyrazil puk přesně na jednoho ze svých spoluhráčů, který minul odkrytou levou tyč.
    56:56 Branislav REHUŠ - 6:0
     
    56:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    BRANISLAV REHUŠ tečoval před brankou střelu Romana Půčka od modré čáry a přidává tak už šestý gól Vsetína. Asistence: Roman Půček, Jan Bartko.
     
    56:18
    Hraje se v rohu za Gábovou brankou. Draci se snaží o kombinaci, nadějněji však vypadají rychlé vsetínské protiútoky.
     
    54:43
    Kabelka svou přihrávkou ve středním pásmu trefil jen Šilhavého, který vyslal do útoku Kudělku. Proti němu zasahuje Peksa.
    53:43 Roman VLACH - 5:0
     
    53:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROMAN VLACH vybojoval puk na vrcholu pravého kruhu proti Bernovskému. Před brankovištěm zamíchal s kotoučem a špičkou hole jej poslal do bližšího horního rohu. Tam se od břevna a levé tyče odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    53:19
    Vsetín vyhrál buly v útočném pásmu a Půček transportoval puk Štachovi na modrou čáru. Vsetínský obránce vystřelil, tento pokus ještě před brankou tečoval právě Půček, který celou akci vymyslel.
     
    52:55
    Gába neviděl na ránu Kabelky od modré. Nakonec však nemusel vůbec zasahovat, jelikož jeho pokus skončil na bruslích bránícího Bartka.
     
    52:04
    Ofenzivní akce, která se rodila za vsetínskou brankou měla velmi zajímavé pokračování. Machač uvolnil Gajarského, ten si položil gólmana a měl před sebou volnou branku. V tento okamžik zasáhl jen bližší tyč a dorážka skončila na bránícím hráči.
     
    50:17
    Při střídání Draků se Valaši nastěhovali před Peksu. A v této situaci z mezikruží vystřelil Šilhavý a počkal si ještě na dorážku. Od modré čáry zakončoval Kudělka.
     
    49:42
    Hra se přesunula před Gábu a zpomalila se. Šumperk kombinuje, zatím bez střely.
     
    48:40
    Gorčík se opět ocitl ve střelecké pozici, a to v ostrém úhlu na pravém křídle. Tentokrát mu střela nesedla.
    47:39 Sebastián GORČÍK - 4:0
     
    47:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    David Březina dojel k volnému kotouči za brankou Šumperku a poslal jej SEBASTIÁNU GORČÍKOVI do mezikruží. Ten měl volné pole působnosti a podruhé v tomto zápase poslal puk pod horní tyč. Asistence: David Březina.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 18. Půček (Pechanec, Smetana), 26. Gorčík (Březina, Pechanec), 26. Rehuš (Půček, Štach), 48. Gorčík (Březina), 54. R. Vlach, 57. Rehuš (Půček, Bartko)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Strmeň) – Hryciow, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Štach (A), Jenáček, Ondračka – J. Kloz, Machač, Gajarský – Březina, Pechanec, Gorčík – Půček, R. Vlach, Rehuš – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Gewiese (C), Kabelka, Weintritt, Řezáč, Věntus, Dosek, Nepokoj – Jaroš (A), Milfait (A), Baláž – Bernovský, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Uhlík, Spratek, Hroch – Kučera, Scheuter, Krejčiřík.

    Rozhodčí: Kašík, Cabák – Bartek, Konvička
    ocianews.com