Kazaň – Ufa 4:1 (kon.) | Kunlun – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 3:4 (po pr.)
Soči – Jaroslavl 0:0 (odl.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 17.09.2020, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:23:47)
     
    Statistiky
    Střely na branku: 32 – 29
    Zblokované střely: 16 – 7
    Tresné minuty: 6 – 12
    Využití: 2/6 – 1/3
    Vyhrané buly: 31 – 21
    Hity: 24 – 22
    Čas v útočném pásmu: 11:27 – 9:56
     
    Kazaň nakonec mnohem lépe zvládla druhou i třetí třetinu, díky čemuž nakonec bere plný bodový zisk. Lépe sice započala Ufa, která se brzy dostala do vedení, ale prvních deset minut bylo jediné období, kdy byla lepší. Poté už dominovali Bars, kteří rychle vyrovnali a na začátku druhé periody se postarali o vítěznou branku. Těsné vedení poté docela dlouho jenom drželi, dvěma góly si ho pojistili až kolem 50. minuty, takže utkání mohli dohrávat v klidu. Salavat tak prohrává druhé utkání v sezoně, zatímco Kazaň má na kontě pořád jen jedinou porážku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Arťom Pimenov se ještě zkusil prokličkovat skrz tři protihráče, ale to mu nevyšlo. Kazaň se následně samozřejmě osvobozuje co nejrychlejším vyhozením.
     
    58:56
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Teemu Hartikainen – 2 min., krosček).
     
    58:50
    Nikita Ljamkin dokonce unikl celé soupeřící obraně a na Juhu Metsolu jel úplně sám, toho si vymíchal, ale v rychlosti pak zakončil jen mimo!
     
    58:33
    Domácí drží hru mimo své pásmo a doufají, že už v přesilovce neinkasují. Ještě je ale před nimi opravdu hodně práce.
     
    58:04
    Po pěkné kombinaci Teemu Hartikainen nebezpečným bekhendem pálil z mezikruží, Timur Biljalov však výborně udržel puk pod svým betonem!
     
    57:42
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., podrážení).
     
    57:16
    Bars se opět vůbec nepovedlo založení útoku, z čehož mohla těžit Ufa, který vyprodukovala ránu od modré čáry, ale tu bez problémů lapil Timur Biljalov.
     
    56:40
    Další souboj jde ve prospěch Kazaně, která se ještě zkouší protlačit do útoku, avšak to jí nevychází.
     
    55:44
    Juha Metsola svým spoluhráčům pomáhá a rozehrávkou a doufá, že se alespoň ještě pokusí snížit. To ale domácí nepřipustí.
     
    55:04
    Arťom Lukojanov si dobře našel odražený puk ve vlastní třetiny a okamžitě započal protiútok, ale do cesty se mu postavil protihráč, který byl tentokrát úspěšnější.
     
    54:23
    Zápas už se vyloženě dohrává. Salavat je smířený s porážkou, takže do útočení se pouští víceméně jenom z povinnosti.
     
    53:46
    Sakari Manninen tvrdě pálí z mezikruží, ale jeho střela se jenom odrazila do ochranné sítě, což znamená alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    53:22
    Po delší době se musil činit také Timur Biljalov, který střelu vyrazil před sebe a pak ve velkém zmatku přikryl i kotouč. Stejně se to neobešla bez menší šarvátky.
     
    52:58
    Hosté se konečně osvobozují vyhozením a mohou si na chvíli oddechnout. Soupeř jim ale moc času nedává.
     
    52:25
    Domácí pokračují v nátlaku i po dalším vstřeleném gólu, soupeře chtějí co nejvíce ponížit. Ufa má tak velké problémy s bráněním.
    51:14 Stanislav GALIJEV - 4:1
     
    51:14
    Kazaň vstřelila branku!
    STANISLAV GALIJEV se po dvou asistencích také zapisuje na střeleckou listinu! Od spoluhráče dostal nabito do levého kruhu, kde mu střela neskutečně sedla, protože letěla přesně ke vzdálenější pravé tyči a navíc pod lapačku Juhy Metsoly. Asistence: Andrej Pedan, Danis Zaripov.
     
    50:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexej Semjonov – 2 min., krosček).
     
    50:23
    Kirill Petrov dostal přihrávku před bránu, kde se pokoušel o nějakou teč, které se mu i povedla, ale stejně puk letěl jen do gólmana.
     
    49:59
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Kadějkin – 2 min., krosček).
     
    Dnešní utkání sleduje 4445 diváků.
     
    49:27
    Bars navíc nechtějí nic ponechat náhodě a rozhodně nekončí s útočením. Soupeřící obranu udržují v neustálé permanenci nebezpečnými výpady.
     
    48:56
    Ufa samozřejmě nic nevzdává, ale bude to mít hodně složité. V útoku se totiž opět nedostala ani k zakončení.
    47:50 Danis ZARIPOV - 3:1
     
    47:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí útočný tandem se stará o druhý gól v zápase a pravděpodobně zajišťuje svému týmu výhru! Stanislav Galijev se prezentoval výbornou žabičkou přímo do jízdy DANISE ZARIPOVA, který se tak dostál před Juhu Metsolu, kterého překonal ukázkovým bekhendovým blafákem. Asistence: Stanislav Galijev.
     
    47:25
    Domácí gólman se dostává pořád pod větší tlak. nahození Vladimira Žarkova jen těsně minulo bránu, protože na něj nedokázal včas zareagovat.
     
    46:55
    Dmitrij Kugryšev se i pod tlakem dotírajícího protihráče dokázal dostat k zakončení, ale to letělo jenom po ledě a skončilo přímo na betonu gólmana.
     
    46:23
    Hosté nyní rozehrávku ukázkově zvládli, v útočném pásmu zas stejně o kotouč musí bojovat u hrazení, z čehož opět nic nebylo.
     
    45:44
    Už zase se dlouho nepřerušovalo. Hraje se tak v rychlém tempu, kdy se hra přelévá ze strany na stranu.
     
    45:04
    Stanislav Galijev se sice natlačil jako první k nahozenému puku, ale v důsledku toho ztratil balanc, takže do něho protihráč jen trochu drcl a už byl na ledě.
     
    44:22
    Jevgenij Lisovec si pomohl hraničním zákrokem, nad kterým tentokrát rozhodčí přivřeli oči. Díky tomu může Ufa útočit, Timur Biljalov tak zasahuje.
     
    43:58
    Eduard Gimatov trestuhodně rozehrává na hůl protihráče, naštěstí pro něj mu pak okamžitě vypíchl jeho kolega.
     
    42:50
    Kazaň se tak už začíná soustředit hlavně na to, aby zabila co nejvíce času. To se nyní při její zdlouhavé rozehrávce daří.
     
    41:57
    Ufa přece jen pomalu začíná přebírat otěže hry a pro soupeře je čím dál nebezpečnější. Na nějaké zakončení ale stále čeká.
     
    41:10
    Timur Biljalov chytá za svou brankou soupeřící vyhození, které vyjímečně neskončilo na icingu. Rozehrávku však úplně moc dobře nezvládl.
     
    40:32
    Ufa sice vyhrála úvodní vhazování, ale v útoku nic nevymyslela, takže se zase musela stahovat dozadu. Odtud vyhazuje puk jenom na zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství už vyznělo ve prospěch Kazaně, která se prosadila na samotném začátku a pak bez větších problémů bránila. Defenziva pak klapala i Ufě, ani jeden tým ten druhý už nepustil do žádné velké příležitosti. Uvidíme, jestli takto zamčené vydrží brány ještě ve třetí části, nebo jestli se ještě dočkáme nějakých gólů.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:43.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Do dobré střelecké pozice se ještě dostal Teemu Hartikainen, který si sjel pro puk k mantinelu, elegantně se otočil a okamžitě vypálil švihem, ale stejně jen do vyrážečky gólmana!
     
    38:55
    V závěru třetiny přece jen hosté ještě začínají trochu kousat, ale nejspíš se už nestíhají prosadit. Kazaň totiž drží kus gumy co nejdál od své brány.
     
    38:05
    Salavat se zase snaží vybojovat puk po nahození, což se mu i povedlo. Díky tomu přišla tvrdá rána od modré čáry z hole Grigorije Panina, ale Timur Biljalov vše dobře viděl, takže neměl problém zasáhnout.
     
    37:17
    Hosté se po konci oslabení okamžitě tlačí do útoku, ale tam rychle o kotouč přišli, takže se stejně zase musí bránit.
     
    36:38
    Nigel Dawes si mohl připsat druhou branku duelu, po dobrém pasu na něj zírala odkrytá brána, ale trefil se jen horní tyčky!
     
    36:13
    Justin Azevedo měl dobrou pozici ve středu útočného pásma, kam mu šla přihrávka, ale rozhodl, že puk přenechá protihráči za sebou.
     
    35:44
    Stanislav Galijev vyšťoural puk na modré čáře a okamžitě se s ním dostal přes ní, ale na zakončení se už nezmohl ve vysoké rychlosti.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Markus Granlund – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:19
    Domácí hokejisté uklidňují hru ve vlastním pásmu a trochu odpočívají. Už zase se hraje v docela rychlém tempu a hlavně se minimálně přerušuje.
     
    33:31
    Jevgenij Birjukov raději vysokým obloukem posílá kotouč z pásma, při obraně se však musí činit i vzápětí, protože se Bars do útoku rychle vracejí.
     
    32:50
    Justin Azevedo měl nějaký prostor na středu hrací plochy, který samozřejmě využil k zakončení, ale puk mu sjel přitom z hole, takže nakonec skončil jen v rohu kluziště.
     
    32:19
    Dmitrij Korobov neudržel kotouč v útočném pásmu, čárový rozhodčí tak bez váhání signalizuje ofsajdu a přerušuje hru.
     
    31:45
    Nikita Dyňak nabírá rychlost a s kotoučem se nakonec dostal až do útočného pásma, ale tam hned po přechodu modré čáry musel odevzdat, protože by o něj stejně jinak přišel.
     
    31:07
    Z velkého úhlu zkusil štěstí Stanislav Galijev, ale Juha Metsola pořád drží naděje pro svůj tým. Pozornost však musí udržovat neustále.
     
    30:16
    Už dlouho se hraje bez přerušení, z čehož zatím víc těží Ufa, která většinu času drží kotouč, už tomu chybí jen nějaké nebezpečné zakončení.
     
    29:40
    Hostující gólman klidně chytí a rozehraje soupeřící nahození, ale následná rychlá rozehrávka se spoluhráčům nevyplatila, protože vzápětí zase musí začínat ze své třetiny.
     
    28:54
    Salavat má oslabení za sebou, ale stále ztrácí jednu branku, o kterou by mohl začít aktivně usilovat, ale tomu se tak zatím neděje.
     
    28:23
    Po nepřesné střele od modré následovala další rychlý dorážka z velkého úhlu, tu si tentokrát Juha Metsola úspěšně pokryl.
     
    27:45
    Přihrávka před bránu nenašla toho správného adresáta, ale Kazaň se díky dobrému důrazu nakonec přece jen usadila v pásmu.
     
    27:04
    Domácí se v přesilovce nikam moc neostýchají, i když vedení by určitě rádi navýšili. Ufa ale zatím drží puk mimo svou třetinu.
     
    26:40
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Markus Granlund – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:35
    Ufa po delší době uklidňuje hru ve svém pásmu, ale nemůže najít efektivní cestu skrz střední pásmo. Do hry se tak potřebuje co nejdříve vrátit.
     
    25:11
    Na druhé straně je zakončení sraženou do ochranné sítě, což po krátkém přerušení znamená vhazování před Timurem Biljalovem.
     
    24:39
    Danis Zaripov si šikovně vyměnil kotouč ze spoluhráčem, což mu umožnilo zakončení, ale to bylo v těžké pozici, takže ho Juha Metsola docela bez problémů vyrazil.
     
    23:47
    Kazaň po velké soupeřící šanci uklidňuje hru a opatrně rozehrává. Žádný z útočících hráčů se ale moc dobře nenabídl, takže nakonec zase muselo přijít nahození.
     
    22:54
    O bleskové vyrovnání se mohl postarat Teemu Hartikainen, který byl po přihrávce úplně sám před brankářem, ale ten se neskutečně rychle přesunul a zablokoval veškerý volný prostor!
    22:11 Danis ZARIPOV - 2:1
     
    22:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí hokejisté otáčejí průběh zápasu! Tvrdá střela se od zadního mantinelu odrazila směrem na bránu, tam Stanislav Galijev zakončil jenom do Juhy Metsoly, který kus gumy nešťastně srazil nad sebe. Jakmile dopadl na led, do sítě ho okamžitě zasunul DANIS ZARIPOV. Asistence: Stanislav Galijev.
     
    21:35
    Nikita Dyňak nahazuje kotouč po pravém hrazení a následně za ním spěchá, ale první je u něj soupeř, který bleskově rozehrává.
     
    20:54
    Sakari Manninen opravdu nebezpečně pálil z pozice mezi kruhy, ale Timur Biljalov ho vychytal skvělým zákrokem, kterým tak udržel vyrovnaný stav!
     
    20:29
    Kazaň první obranu v druhé části bez problémů zvládla. Dopředu se následně přesunula pomocí čistého vyhození, po kterém se Ufa dopouští zakázaného uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství lze rozdělit na dvě poloviny. V té první docela jednoznačně dominovala Ufa, která se díky tomu dostala do vedení. V druhé polovině to pak bylo úplně naopak, Kazaň se navíc taky prosadila, takže do druhého dějství se bude vstupovat za stejného stavu jako do zápasu.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:54.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Ufa se nakonec osvobodila pomocí vyhození, po kterém opravdu výborně napadá. Bars se tak nemohou dostat ani přes vlastní modrou čáru.
     
    18:49
    Hosté si dobře pohlídali prostor před bránou, kam tentokrát nepustili přihrávku. Pořád se ale marně dostávají ze svého pásma.
     
    18:07
    Sražená střela se ideálně odrazila do jízdy Arťomu Lukojanovi, který mohl rovnou pálit a zkusit překvapit brankáře, ale s pukem si místo toho najel k hrazení, kde o něj přišel.
     
    17:28
    Timur Biljalov v poslední době dvakrát musel svým spoluhráčům pomáhat s rozehrávkou, přitom se navíc vždy dobře rozhodl. Nyní se však Kazaň dopouští ofsajdu.
     
    16:57
    Grigorij Panin chytře drží puk u hrazení, aby se nemohlo hrát. Ufa je totiž pod tlakem, takže už vyhlíží první přestávku.
     
    16:04
    Kazaň gól opravdu hodně nakopl, protože nyní dost jednoznačně dominuje zápasu a vytváří si jednu šanci za druhou.
     
    15:22
    Juha Metsola musel řešit další složitou situaci, protože po zákroku puk zůstal sám v brankovišti. Brankář hostů se ale rychle otočil a lapil ho do lapačky, čímž zabránil jasnému gólu!
    14:27 Nigel DAWES - 1:1
     
    14:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars se také prosazují z přesilovky a je rychle srovnáno! Denis Zaripov započal rychlou kombinaci, po které přihrával od pravé tyče skrz brankoviště Kirill Petrov na NIGELA DAWESE, který bleskovou střelou nedal gólmanovi šanci k přesunutí. Asistence: Kirill Petrov, Danis Zaripov.
     
    14:15
    Hosté hrají v oslabení neobvykle aktivně, soupeřícím hráčům nedopřávají ani chvíli klidu. Z pásma je však zatím nedostali.
     
    13:43
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., podrážení).
     
    13:05
    Albert Jarullin musí hrát, protože se soupeřící nahození nedoklouzalo na zakázané uvolnění. Pod tlakem tak nerozehrává úplně přesně.
     
    12:16
    Juha Metsola musel krýt nebezpečnou přízemní střelu, což mu nadělalo první větší potíže. Puk totiž zastavil jen v brankovišti, takže ho museli odklízet až spoluhráči.
     
    11:50
    Vladimir Žarkov ukázal svou rychlost a výborně dobruslil nahozeným kotouč, ten následně posunul na spoluhráče zadovkou, ale ten už nic nedokázal vymyslet.
     
    11:04
    Nikita Ljamkin se pokusil o nahození směrem na bránu, aby alespoň trochu zaměstnal Juhu Metsolu, ale kotouč poslal jen do rohu kluziště.
     
    10:26
    Domácím hokejistům se zase vůbec nepovedl přechod do útoku. Tentokrát se ale dobře ubránili i oni, takže mohou plánovat protiútok.
     
    10:00
    Andrej Pedan s rozehrávkou dlouho váhá. Jeho spoluhráči totiž střídají, takže je hned nechce zahltit náročným pasem.
     
    09:09
    Naopak hosté jsou dost nebezpeční jen při napadání, při kterém dokonce málem získali puk. Kazaň se nakonec dostala ze své třetiny, ale stejně o kus gumy přišla ve střední části.
     
    08:38
    Bars vědí, že už musí se svým výkonem něco dělat, takže už se aktivně tlačí do útoku. Zakončení však zase nevymysleli.
    07:57 Teemu HARTIKAINEN - 0:1
     
    07:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Markus Granlund dostal přihrávku pro mantinelu, kterou si zpracoval za bránou. Odtud bekhendovou zadovkou okamžitě posílal kotouč před bránu, kde se šikovně uvolnil TEEMU HARTIKAINEN, který neomylně zakončil k levé tyči. Asistence: Markus Granlund, Sakari Manninen.
     
    07:50
    Šakir Muchamadullin zase zkusil štěstí od modré, ale do jeho rány se obětavě vložil jeden z bránících hráčů. Kotouč však z pásma nedostal.
     
    07:05
    Timur Biljalov chytá soupeřící nahození, ale rychle rozehrává nakrátko, což možná byla chyba, jelikož se díky tomu Ufa usazuje v útoku.
     
    06:23
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Roman Rukavišnikov – 2 min., držení).
     
    06:17
    Za brankou Timura Biljalova se opravdu tvrdě bojuje. Nakonec z toho zase vyšli lépe domácí, kteří dostali kotouč ze svého pásma.
     
    05:30
    Za svou brankou nyní drží kotouč také Salavat, který ztrácí kontrolu nad hrou, takže ji chce získat zpět, avšak už má problémy se samotnou rozehrávkou.
     
    04:48
    Hra se na chvíli uklidňuje, jelikož oba celky. Následně konečně musí zasahova také Juha Metsola, který si dobře pokryl prostor u tyče.
     
    04:05
    Souboj na středu hrací plochy snad poprvé dopadl lépe pro Bars, kteří se následně dostávají do útoku, ale tam stejně nedokázali zakončit.
     
    03:13
    Ufa pořád drží kotouč hlavně v útočném pásmu, kde zase nebezpečně kombinuje. Rychle letící střela od modré čáry se však nevešla mezi tři tyče.
     
    02:28
    Pjotr Chochrjakov se nedostal do útočného pásma, následně se kotouč konečně dostává k domácím hokejistům, kteří se zatím absolutně k ničemu nedostali.
     
    01:48
    Alexandr Kadějkin dostal přihrávku k pravé tyči, odkud se pokusil o rychlé zakončení, ale brankáře nepropálil. Následně hrál v brankovišti, takže hlavní rozhodčí vykazuje hru z pásma.
     
    01:13
    Kazaň se sice ve vlastním pásmu občas dostane k puku, ale marně se pokouší o vyhození z pásma. Stále tak hraje pod velkým tlakem.
     
    00:34
    Jako první v přesilovce pálil Šakir Muchamadullin, ale jeho pokus dokázali postupně zastavil dva protihráči.
     
    00:13
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Fisenko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin, Judin, Ljamkin, Pedan, Chenkel, Rukavišnikov – Dawes, K. Petrov, Azevedo (A) – Voronkov, Dyňak, A. Galimov – Galijev, Zaripov (C), Burmistrov – Fisenko, Safonov, Kuvardin – Lukojanov (A).

    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Suchačov) – Koledov, J. Birjukov, Panin (C), Alexejev, Lisovec, Korobov, A. Semjonov, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Baranov, V. Žarkov (A), Kadějkin – Kugryšev, M. Vorobjov, Chochrjakov – Gimatov, Baškirov, Pimenov.

    Rozhodčí: Birin, Sergejev – Savenkov, Viljugin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání
    Do dnešního utkání nezasáhne žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Salavat Julajev Ufa
    Ufa stihla odehrát o jeden zápas více, což je asi hlavní důvod, proč je v tabulce výše. Stejně jako dnešní soupeř má totiž také na kontě jedinou porážku, ale právě si připsala o jednu výhru více. Nutno ale podotknout, že Salavat narazil na papírově slabší celky. Už dvakrát si poradil s Nižnij Novgorodem, porazil také slabší Čerepovec nebo Minsk. Cennou výhru si naopak připsal nad Omskem, který letos opět bude usilovat o titul. Právě jenom Avangard je v tabulce před Ufou, takže ta Julajev se dnes pokusí zabojovat o první místo na Východě.

    Poslední tři utkání
    Ufa vs. Nižnij Novgorod – 6:2
    Ufa vs. Omsk – 3:2
    Spartak vs. Ufa – 5:3

    Nejproduktivnější hráči
    Teemu Hartikainen 11 bodů (6+5)
    Markus Granlund 10 bodů (5+5)
    Sakari Manninen 7 bodů (2+5)
     
    Ak Bars Kazaň
    Kazaň sice vyhrála čtyři z pěti odehraných duelů, ale i přesto to ve Východní konferenci stačí jen na páté místo, protože se dost daří vícero týmům. Mezi nimi je třeba právě také Ufa, takže to dnes bude opravdu důležitý souboj. Každopádně Bars padli jenom s Viťazí a to navíc jednoznačně 0:4, ale tuto porážku odčinili výhrami nad CSKA, Petrohradem, Sočí nebo Minskem. Kazaň navíc nyní drží šňůru tří výher v řadě, tak by jí moc ráda prodloužila.

    Poslední tři utkání
    Soči vs. Kazaň – 0:4
    Minsk vs. Kazaň – 4:5
    Kazaň vs. Petrohrad – 3:2pp

    Nejproduktivnější hráči
    Justin Azevedo 5 bodů (2+3)
    Stanislav Galijev 5 bodů (2+3)
    Nigel Dawes 4 body (3+1)
     
    Dobrý podvečer při sledování KHL! Dnes nás čeká souboj dvou top týmů z celé ligy, Kazaň na svém stadionu přivítá Ufu. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 15. Dawes (K. Petrov, Zaripov), 23. Zaripov (Galijev), 48. Zaripov (Galijev), 52. Galijev (Pedan, Zaripov) – 8. Hartikainen (M. Granlund, Manninen)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin, Judin, Ljamkin, Pedan, Chenkel, Rukavišnikov – Dawes, K. Petrov, Azevedo (A) – Voronkov, Dyňak, A. Galimov – Galijev, Zaripov (C), Burmistrov – Fisenko, Safonov, Kuvardin – Lukojanov (A).
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Suchačov) – Koledov, J. Birjukov, Panin (C), Alexejev, Lisovec, Korobov, A. Semjonov, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Baranov, V. Žarkov (A), Kadějkin – Kugryšev, M. Vorobjov, Chochrjakov – Gimatov, Baškirov, Pimenov.

    Rozhodčí: Birin, Sergejev – Savenkov, Viljugin

    Diváci: 4445
    bahis siteleri