Vsetín – Přerov 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.) | Písek – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Technika Brno – Poruba 2011 1:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Chrudim – Kobra 6:5 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (1:1, 1:4, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 18.09.2020, 19:45 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    56:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí po velkých snahách snižují na 5:3. Před bránou se objevilo více hráčů ve žlutém, kteří přečíslili šumperskou obranu. Za záda Kašpara zacílil PAVEL SVOBODA. Asitence: Michal Kopčil, Jakub Apolenář.
     
    37:11
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí Draky nestíhají. Hosté jsou rychlejší a ujíždí do přečíslení. Dnes se velmi daří dvojici Drlík – Fibigr. MATĚJ DRLÍK nahrál na Fibigra, který mu puk vrátil a ,,vyťukali si” domácího brankáře.Asistence: Jiří Fibigr.
     
    33:03
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hra 4 na 4 více vyhovuje hostů, Větší prostor na ledě využil MATĚJ DRLÍK, který tváří v tvář vyzrál na Tkadlece. Bez asistence.
     
    26:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Draci opět odskakují. Hosté jsou v druhé periodě aktivnějším celkem a jdou do vedení. Jiří Fibigr nahrál zpozabrankového prostoru na ADAMA POLÁCHA, který umístil kotouč k tyči, kterou si domácí brankář nepohlídal. Asistence: Jiří Fibigr, Tomáš Minařík.
     
    23:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se z vedení dlouho neradovali. kruhách se objevil úplně osamocený DAVID BEDNAŘÍK, který prostřelil Kašpara. Máme srovnáno: 2:2. Asistence: Dominik Kuchařík
     
    22:11
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí v přesilovce chybují. Dopředu se vydali hosté. Dvojice Fibigr – Drlík. První jmenovaný, JIŘÍ FIBIGR obdržel přesný pas a překonal Tkadlece střelou do pravého horního rohu. Assitence: Matěj Drlík, Filip Cekr.
     
    12:44
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    To byla nádherná přesilovková akce. Zprvu to vypadalo, že se Draci neprosadí. Kotouče se ale ujal Adam Polách, který jej poslal na Matěje Drlíka, který našel před brankou naprosto osamoceného JIŘÍHO FIBIGRA, který svou ránu cílil přesně. Hosté snižují na 1:1. Asistence: Matěj Drlík, Adam Polách.
     
    04:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do vedení jde Vsetín Michal Kopčil se objevil před hostujícím brankářem a našel na levé straně brankoviště naprosto osamoceného JAKUBA APOLENÁŘE, který zakončil za bezmocného Kašpara. Assitence: Michal Kopčil, Vojtěch Vrána.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 5. Apolenář (Kopčil, Vrána), 24. Bednářík (Kuchařík), 57. Svoboda (Kopčil, Apolenář) – 13. Fibigr (Drlík, Polách), 23. Fibigr (Drlík, Cekr), 27. Polách (Fibigr, Minařík), 34. Drlík, 38. Drlík (Fibigr)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Nešpůrek) – Pernický(C), Houser, Kožený(A), Čapka, Sviták, Jenáček – Novosad, Pospíšil(A), Svoboda, Veselý, Kuchařík, Bednařík, Jurek, Maštalíř, Kopčil, Krnáč, Vrána, Apolenář.
    HK Mladí Draci Šumperk: Kašpar (Ryšavý) – Minařík, Koutecký, Netolický, Cekr, Holub, Štrbík(C), Plhal – Šembera, Polách, Diviš, Žižlavský, Fibigr, Horký, Drlík, Šucha.

    Rozhodčí: Šudoma – Blažek, Jurčík
    thejrc.org