Bayern – Schalke 8:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
8:0 (3:0)
FC Schalke 04
Pátek 18.09.2020, 20:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:23:22)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 13:1. Střely mimo: 10:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:12.
     
    Je konec! Bayern Mnichov zvládl vstup do nového ročníku na jedničku s hvězdičkou a poráží Schalke vysoko 8:0. Bayern Mnichov vlétl do nového ročníku Bundesligy jako velká voda! Hned v úvodu se prosadil Serge Gnabry! O druhou branku se v 19. minutě postaral Leon Goretzka! Na svou chvíli si počkal také Robert Lewandowski, který proměnil pokutový kop! Po změně stran přidal další dvě branky Serge Gnabry, který dovršil hattrick! Po parádní přihrávce Lewandowskiho se poté trefil Thomas Müller a z další akce se prosadil i Leroy Sané! Domácí kouč pustil na posledních dvacet minut do hry mladíky a Jamal Musiala přidal poslední osmou branku.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Ozan Kabak poslal přihrávku na pravou stranu, kam spěchal Nabíll bin Tálib, jenže osamocený hráč Schalke neměl proti přesile domácích hráčů čanci.
     
    89
    Pavard vyslal prudkou přihrávku za obranu Schalke, ale Bastin Oczipka si míč tentokrát pohlídal a před rozběhnutým Cuisancem jej odkopl do autu.
     
    88
    Na hráčích Bayernu je vidět velká pohoda! Dvojice Sané a Gnabry se skvěle baví také na střídačce. Domácí prožívají parádní vstup do Bundesligy.
     
    87
    Bastian Oczipka ustál souboj s Kimmichem na levé straně a rozehrál do středu hrací plochy. Schalke sice kombinuje na polovině Bayernu, ale nemůže se dostat do blízkosti velkého vápna.
     
    86
    Benjamin Pavard dostal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho následná pobídka na polovinu Schalke neměla oči. Bayern přesto získal míč zpátky na své kopačky.
     
    85
    Bayern zahrával přímý kop na polovině soupeře. Jeho rozehrávky se ujal Joshua Kimmich, jehož dělovka pravačkou prolétla vysoko nad břevnem.
     
    84
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Joshua Zirkzee.
     
    83
    Stambouli ještě dostává žlutou kartu.
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern přidává osmou branku! Střídající JAMAL MUSIALA si z levého křídla navedl míč do pokutového území a přízemní střelou poslal míč k přední tyči! Musiala je ročník narození 2003!
     
    82
    Bastian Oczipka dostal přihrávku na levou stranu, rozjel akci Schalke, na jejímž konci stál Benito Raman, jehož rána z úhlu rozvlnila jen boční síť.
     
    81
    Benjamin Pavard si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a napadající soupeř jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Domácí budou rozehrávat.
     
    80
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Amín Harít, přichází Timo Becker.
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Gonçalo Paciência, přichází Steven Skrzybski.
     
    79
    Niklas Süle dohnal odkop Schalke na polovinu Bayernu a už rychle rozjel další akci mnichovského celku. Hosté by se už nejraději viděli v kabině po zápase.
     
    78
    Benjamin Pavard dostal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho sklepnutí do zadních řad bylo příliš pomalé a Schalke se stačilo vrátit na vlastní polovinu.
     
    77
    Střídající Richards diriguje rozehrávku Bayernu na vlastní polovině. Domácí celek si vstup do nového ročníku Bundesligy užívá opravdu se vším všudy.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 5. Gnabry (Kimmich), 19. Goretzka (T. Müller), 32. Lewandowski (pen.), 48. Gnabry (Sané), 60. Gnabry (Sané), 70. T. Müller (Lewandowski), 72. Sané (Kimmich), 82. Musiala (Lewandowski)

    Karty:   66. Kimmich (BAY) – 30. Kabak (SCH), 83. Stambouli (SCH)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 13:1. Střely mimo: 10:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:12.
    Bayern Mnichov: Neuer – Pavard, J. Boateng (74. Richards), Süle, Lucas Hernández – Kimmich, Goretzka (52. Tolisso) – Sané (74. Cuisance), T. Müller (84. Zirkzee), Gnabry (74. Musiala) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich, Nübel – Tolisso, Cuisance, A. Davies, Javi Martínez, Zirkzee, Richards, Musiala.

    FC Schalke 04: Fährmann – Rudy, Stambouli, Kabak, Oczipka – Serdar (31. Schöpf), bin Tálib – Matondo (67. Raman), Uth, Harít (80. Becker) – Paciência (80. Skrzybski).
    Náhradníci: Schubert – Kutucu, Thiaw, Skrzybski, Raman, Becker, Ibišević, Mendyl, Schöpf.

    Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmuller
    bahis siteleri