Přerov – Kolín 4:5 (po pr.) | Vsetín – Kladno 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Šumperk 5:3 (kon.)
Slavia – Sokolov 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 11:1 (kon.) | Havířov – Prostějov 4:1 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 5:1 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
4:5 (2:2, 1:1, 1:1 - 0:1)
SC Marimex Kolín
Sobota 19.09.2020, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:20 Jakub PETRŽILKA - 4:5
     
    64:20
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín si z Hané odveze dva body. Kozlové se usadili u přerovské brány a kotouč dostal mezi kruhy od Husy JAKUB PETRŽILKA. Hostující forvard s číslem 14 pak nekompromisně napálil kotouč do odkryté brány. Asistence: Jakub Husa, Lukáš Krejčík.
    59:57 Lukáš BLAHA - 4:4
     
    59:57
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Risk bez brankáře Kolínu vyšel. Kozlové zatlačili Zubry u jejich brány a 3,5 sekundy před koncem vyrovnávají. Kotouč zblízka napálil za Hufa LUKÁŠ BLAHA. Na hostující střídačce vypukla velká a pochopitelná radost. Asistence: Jakub Muška, Zdeněk Král.
    56:44 Roman PŠURNÝ - 4:3
     
    56:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se nyní vyplatil jejich velký důraz do brány. Před Sejpalem vznikla velká „trma vrma", v níž se nejlépe zorientoval ROMAN PŠURNÝ a zblízka zametl kotouč do sítě. Přerov se tak počtvrté v utkání ujímá vedení. Asistence: Filip Král, Tomáš Doležal.
    39:12 Jakub HUSA - 3:3
     
    39:12
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté to nyní sehráli náramně. Při brejku tří proti dvěma si domácí obranu vykombinovali. Pas křížem od Šafránka nejprve na levý kruh obdržel Krejčík. Ten viděl u pravé tyče zcela volného JAKUBA HUSU, a proto mu přihrál. Bek Kolína zakončoval do prázdné branky, Huf se jen podíval, jak Kozlové skórují. Asistence: Lukáš Krejčík, Zdeněk Král.
    20:58 Roman PŠURNÝ - 3:2
     
    20:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov se hned zkraje druhé třetiny dočkal velké šance, kterou nepohrdl. Dostálek z levého křídla našel najetého zcela volného ROMANA PŠURNÉHO, který se ocitl tváří v tvář Sejpalovi. Kolínského gólmana si položil a poté z blafáku zakončil nad jeho ležící tělo. Asistence: Vlastimil Dostálek. Tomáš Doležal.
    18:05 Lukáš KREJČÍK - 2:2
     
    18:05
    Kozlové právě vstřelili branku!
    V MEO Aréně je podruhé v utkání vyrovnáno. Kolínští si najeli do brejku tří proti dvěma. Kotouč se nejprve doklouzal mezi kruhy na Petržilku. Ten se prodral přes beka před Hufa, ovšem místo střely ještě kotouč nasměroval k levé tyči, kde číhal LUKÁŠ KREJČÍK. Zkušený útočník měl dost prostoru na to, aby uklidil kotouč do volné části branky. Huf nemohl přemístění se k levé tyči stihnout. Asistence: Jakub Petržilka, Jakub Muška.
    07:07 Matěj SVOBODA - 2:1
     
    07:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpátky. Druhou branku zapisuje MATĚJ SVOBODA. Ten jel znovu sám na brankáře a znovu se nemýlil. Tentokrát po nahrávce od Ryšavého poslal Sejpala k levé tyči a zavěsil do jeho protipohybu pod horní tyčku. Asistence: Matěj Svoboda, Tomáš Dřímal.
    04:09 David ŠAFRÁNEK - 1:1
     
    04:09
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Zubři pykají za chybu v obraně. Nehlídaný na Hufa se řítil DAVID ŠAFRÁNEK, jenž sice napoprvé neuspěl a domácí brankář skvěle zakročil. Zkušený Šafránek nicméně dostal ještě možnost dorážky, ze které už se mu povedlo vyrovnat. Asistence: Václav Jankovský, Jakub Husa.
    01:47 Matěj SVOBODA - 1:0
     
    01:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre. Sám na brankáře se řítil MATĚJ SVOBODA a nemýlil se. Přerovský útočník se rozhodl pro blafák do forhendu, kterým si Sejpala položil, a pak už jen zasunul puk do odkryté brány. Vyzdvihnout je třeba také nahrávku Dvořáka, který Svobodu do úniku z pravé strany poslal. Asistence: Filip Dvořák, Martin Ryšavý.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 2. Matěj Svoboda (F. Dvořák, Ryšavý), 8. Matěj Svoboda (Ryšavý, Dřímal), 21. Pšurný (Dostálek, T. Doležal), 57. Pšurný (F. Král, T. Doležal) – 5. Šafránek (Jankovský, Husa), 19. L. Krejčík (Petržilka, Muška), 40. Husa (L. Krejčík, Z. Král), 60. Blaha (Muška, Z. Král), 65. Petržilka (Husa, L. Krejčík)


    HC ZUBR Přerov: Huf (Holík) – Dluhoš, F. Král, Zbořil (A), Kučeřík, Dřímal, Gréč – Dostálek, Pšurný (A), T. Doležal (C) – Číp, Hejcman, Dobiáš – Ryšavý, F. Dvořák, Matěj Svoboda – Indrák, Dobša.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Kukla, Husa, Muška, Blaha, Zdeněk, Váchal, Barták – Z. Král, Šafránek (C), Jankovský – Petržilka, Zumr, L. Krejčík (A) – Síla, Štohanzl, Mašín – Kozák, Semirád, Hasil.

    Rozhodčí: Kašík, Nikola – Měkýš, Kučera

    Diváci: 613
    ocianews.com