HC Sparta Praha Sledge – Zlín sledge 2:3 (kon.) | Karlovy Vary – Havířov 5:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
SHK LAPP Zlín
Sobota 19.09.2020, 15:15Česká para hokejová liga • 1. kolo
Partner:
     
    33:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hosté se vrací do vedení. Dávid Korman hezky našel DAVIDA PALÁTA, který si krásnou kličkou na pravou hokejku obhodil Vápenku a v pádu zasunul kotouč k levé tyči. Nádherná akce a druhý Palátův gól v utkání. Asistence: Dávid Korman.
     
    24:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tři góly v rozmezí ani ne dvou minut, to se jen tak nevidí. Pro domácí nesmírně důležitá blesková odpověď o kterou se postaral JIŘÍ RAUL, jenž doslova dotlačil kotouč do sítě. Asistence: Martin Zikmund, Jiří Krupička.
     
    23:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Hanáci otáčí! Rychlou akci z pravé strany Julina přenesl na DAVIDA PALÁTA a ten chladnokrevně zblízka prostřelil Vápenku. Asistence: Pavel Julina.
     
    22:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ale z Raulova oddychu nakonec zbylo jen čtrnáct vteřin, Zlín totiž vyhrál buly v útočném pásmu a po rychlé kombinaci se ke kotouči dostal kapitán MARTIN LIGDA, který srovnává 1:1. Asistence: Slavomír Ferenčík, Zdeněk Hábl.
     
    02:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    A v podstatě z ničeho tu máme první gól utkání! ZDENĚK KRUPIČKA zachytil v mezikruží nepřesnou rozehrávku z levého mantinelu a napálil puk pod břevno. Bez asistence.

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 3. Krupička Z., 25. Raul (Zikmund, Krupička J.) – 23. Ligda (Ferenčík, Hábl Z.), 24. Palát (Julina), 34. Palát (Korman)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Zapletal, Raul (A) – Ohar, Krupička J. (C), Frolík, Zikmund, Krupička Z. (A)
    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina (A), Ferenčík, Hábl Z. – Joppa (A), Hábl D., Ligda (C), Panák, Palát, Šafařík, Korman

    Rozhodčí: Novotný

    Diváci: 14
    thejrc.org