Příbram B – Povltavská 1:4 (kon.) | Karlovy Vary – Sparta B 1:4 (kon.)
konec
FK Příbram B
1:4 (0:1)
Povltavská fotbalová akademie
Neděle 20.09.2020, 10:00 • Na Litavce - UMT • Česká fotbalová liga (A) • 5. kolo
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (11:57:12)
     
    Dnešní utkání sledovalo 100 diváků.
     
    Je konec! Ve druhé půli jsme viděli skvělý fotbal, který nakonec přinesl rovnou čtyři branky. O vítěznou branku se postaral Ljkáš Třešňák, jenž šikovně přehodil vyběhnuvšího gólmana. O pět monut později navíc přidali hosté další branku. Z penaltového puntíku se trefil Ladislav Volešák. Jiskřčšku naděje svému týmu vybojoval Jakub Hrudka, jenž snížil rozdíl na dvě branky, jenže o minutu později se trefil Lukáš Novák, který určil definitivní podobu skóre.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vojtěch Engelmann rozehrával standardní situaci, po které hlavičkoval jeden z jeho spoluhráčů. Jeho hlava šla vysoko nad branku. To mu nemusí vadit.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Jiří Mezera (1. FK Příbram B).
     
    90
    Příbram ještě zahrávala standardní situaci, na kterou se nejvýše vyšponoval domácí hráč, který svou hlavou trefuje jen tyč!
     
    90
    Domácí fotbalisty dnes zlobí především finální fáze akcí. Štěpán Kohoutek nemusel vytasit nějaký zázračný zákrok. Většina střel šla totiž vedle brány.
    88. NOVÁK - 1:4
     
    88
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    A tady už je opravdu rozhodnuto, pěknou střelnici vidíme v druhém poločase! Svou šancí nepohrdl LUKÁŠ NOVÁK, jenž zase srazí domácí fotbalisty. Ti se ještě nadechovali k náporu. Navíc to byla neskutečná branka, jelikož Novák nachytal gólmana hostí z poloviny hřiště!
    86. HRUDKA - 1:3
     
    86
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Domácí se nakonec přece jen prosazují a dávají alespoň čestný gól. Na srovnání to však dnes úplně nevypadá. K JAKUBU HRUDKOVI se dorazil míč v šestnáctce. Ten na nic nečekal a poslal ho k tyči, kde bylo hodně místa.
     
    85
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Lukáš Třešňák, přichází Václav Hašek.

    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Ondřej Pek, přichází David Obermajer.
     
    84
    Béčko Příbrami to zkusili přihrávkou po zemi, ale ta nebyla vůbec dobrá. Míč si tak sebrala fotbalová akademie, která by ještě chtěla přidat nějaký gól.
     
    83
    Přízemní centr na přední tyč však žádnou paseku hostující obraně nenadělal. Přesto jsou to zase hráči Příbrami, kteří se snaží něco vepředu vymyslet.
     
    82
    Tento centr se domácímu hráči nepovedl ani trochu. Míč byl ale nejspíše nakonec tečován, takže Středočeši mají k dispozici alespoň rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Ladislav Volešák, přichází Patrik Nehoda.
     
    81
    A ještě jsme viděli šanci domácího týmu! Po rohu na přední tyč se hlavou do míče trefil někdo z domácích fotbalistů, ovšem jeho pokus mířil těsně vedle.

    Denisa Józsová

    Branky: 86. Hrudka – 45. Šumilov, 67. Třešňák, 72. Volešák (pen.), 88. Novák

    Karty:   76. Obdržal (PRB), 90+1. Mezera (PRB)


    FK Příbram B: Smrkovský (C) – Mišun, Puchmertl (72. Nikl), Šíma, Mezera, Kolář (77. Hrudka), Vlček (77. Švestka), Obdržal, Budínský, Belej, Vokřínek (66. Vacek).
    Náhradníci: Hrudka, Švestka, Nikl, Vacek, Matějka.

    Povltavská fotbalová akademie: Kohoutek – Pek (85. Obermajer), Košata, Šumilov (79. Hodosi), Volešák (81. Nehoda), Kučera (C), Třešňák (85. Hašek), Engelmann, Novák, Jakobovský, Novák.
    Náhradníci: Hašek, Nehoda, Obermajer, Hodosi, Grégr.

    Rozhodčí: Tupý – Benedikt, Urban

    Diváci: 100
    thejrc.org