Aston Villa – Sheffield Utd. 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Manchester City 1:3 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
1:3 (0:2)
Manchester City
Pondělí 21.09.2020, 21:15 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:12:01)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 10:14. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 6:8.
     
    Je konec! Manchester City nakonec zvládl obávaný duel na půdě Wolverhamptonu a vítězí 3:1. Favorizovaný celek byl od úvodních minut lepším týmem. Po dvaceti minutách fauloval v pokutovém území Romain Saïss a následnou penaltu proměnil Kevin De Bruyne! Ve 32. minutě pak hosté předvedli krásnou kombinaci, kterou druhou brankou zakončil Philip Foden! V samotném závěru poločasu mohl přidat další branku De Bruyne, ale Patrício vytáhl parádní zákrok. Po změně stran nastoupil na trávník zcela vyměněný domácí celek! Podence měl dvě obrovské šance, jenže jeho lob skončil nad břevnem. Další možnost měl Jiménez, ale také minul branku. Právě Raúl Jiménez však v 78. minutě snížil. Manchester City si od té doby hlídal dění na trávníku a v nastavení přidal pojistku Gabriel Jesus.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Gabriel JESUS - 1:3
     
    90+5
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec v závěru nastavení přidává pojistku! GABRIEL JESUS si vzal odražený míč na hranici velkého vápna, navedl si míč do šestnáctky a tečovanou střelou nedal Patríciovi šanci!
     
    90+4
    Gabriel Jesus si v závěru nastavení troufl na zakončení z hranice velkého vápna, ale Patrício jeho štiplavou přízemní ránu vytěsnil na rohový kop!
     
    90+3
    Rodri nepřesnou rozehrávkou pořádně prohnal Stonese, ale hostující stoper těžkou situaci znovu ustál a odhlavičkoval míč před napadajícím Jiménezem.
     
    90+2
    Hosté zahrávali rohový kop. Gabriel Jesus pohlídal míč u rohového praporku a nasbíral pro svůj celek cenné vteřinky k dobru.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Domácí zahrávali další přímý kop. Na centr z pravé strany si ve vápně naskočil Dendoncker a jeho hlavičku srazil Fernandinho jen na rohový kop.
     
    89
    Také Kevin De Bruyne byl hodně ostře dohrán a může být rád, že si ze souboje s Bolym neodnesl nějaké zranění. Domácí zatím nemají žádnou žlutou kartu.
     
    88
    Také Ederson si za zdržování hry vysloužil napomenutí z úst hlavního rozhodčího. Příště už to podle všeho bude za žlutou kartu.
     
    87
    Wolverhampton zahrával další přímý kop. Po prudkém centru zakončoval z dobré pozice Boly, jenže jeho hlavička z velké dálky minula branku o parník.
     
    86
    Rodri zastavil rodící se akci domácího celku faulem a dostává žlutou kartu.
     
    86
    Manchester City se dostal na polovinu soupeře a rozhodně nespěchá s rozehrávkou. Domácí si stěžovali, ale sudí zatím kartu neudělil.
     
    85
    Benjamin Mendy musel míč odkopávat pod tlakem. Krajní obránce hostujícího celku balón levačkou poslal pouze do autu.
     
    84
    Střídající Ferrán Torres si naběhl na přihrávku za obranu Wolverhamptonu, jenže to měl k míči hodně daleko a důrazný zadák ve žlutém před ním míč zakopl.
     
    83
    Zraněný Podence už je zpátky na nohou a může se znovu pokračovat ve hře. Ederson si počkal na odevzdání míče z kopaček domácího celku.
     
    82
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Ferrán Torres.
     
    81
    Kyle Walker se na pravé straně ohnal rukou po domácím hráči, který se svalil k zemi. Hlavní rozhodčí Walkerův chvat neposoudil jako nedovolený zákrok.
     
    80
    Kevin De Bruyne chtěl z přímého kopu překvapit domácího brankáře, ale Rui Patrício jeho ránu s přehledem schoval do rukavic. Domácí mohou pokračovat v ofenzivě.
    78. Raúl JIMÉNEZ - 1:2
     
    78
    Wolves právě vstřelili branku!
    Domácímu celku se nakonec podařilo snížit a Wolverhampton ještě dramatizuje závěr utkání! Podence zahrál na housličky De Bruynemu, poslal krásný centr do pokutového území a RAÚL JIMÉNEZ hlavou nedal Edersonovi šanci!
     
    78
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Leander Dendoncker.
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Pedro Neto, přichází Fábio Silva.
     
    77
    Gabriel Jesus si naběhl na další krásnou přihrávku do pokutového území, ale Romain Saïss jeho pohyb zachytil a odstavil soupeře tělem.
     
    76
    Hosté se usadili na polovině Wolverhamptonu, jenže nikdo v bílém dresu se netlačí do zakončení. Manchester City je spokojen se svým vedením a snaží se držet míč.
     
    75
    Neto si navedl míč snad třicet metrů až na hranici velkého vápna, odkud zakončil levačkou, ale jeho dělovku zablokoval hned první obránce.
     
    74
    Adama Traoré dostal prostor na pravé straně a dokázal odcentrovat na malé vápno. Obránce City John Stones hlavičkový souboj zvládl na jedničku a odehrál míč mimo velké vápno.
     
    73
    Ederson se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Brankář velkého favorita rozehrál na levou stranu. Hosté teď drží míč v zadních řadách.
     
    72
    Na opačné straně dopravil míč do sítě Gabriel Jesus, jenže jeho zásah nemůže platit, jelikož brazilský útočník stál v době přihrávky snad tři metry v ofsajdu.
     
    71
    Ederson vystartoval z branky na hranici pokutového území, kam si došel pro nepřesnou rozehrávku domácího celku a ukryl míč do rukavic.
     
    70
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a Manchester City stále drží dvoubrankové vedení. Ani jeden z trenérů zatím nesáhl do sestavy.
     
    69
    De Bruyne vymyslel další fantastickou přihrávku na Sterlinga, který posekal trávu se svým obráncem a přihrál Fodenovi. Autor druhé branky nestačil zakončit.
     
    68
    Benjamin Mendy dostal přihrávku na levou stranu, našel Jesuse, který ještě přiklepl míč Fodenovi, jehož kličkovaná skončila ukopnutým míčem.
     
    67
    Kyle Walker dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si netroufl na odcentrování a raději přihrál De Bruynemu. Hosté teď chtějí držet míč na kopačkách.
     
    66
    Raheem Sterling skvěle napadal rozehrávku domácího celku, jenže Coady ukázal, že hraje s velkým klidem a nakopl míč na polovinu favorizovaného celku.
     
    65
    Domácí fotbalisté po změně stran kralují ve středu hrací plochy. Wolverhampton už mohl klidně vést, ale při Manchesteru City stáli všichni svatí.
     
    64
    Gabriel Jesus chtěl v pokutovém území udělat kličku domácímu brankáři. Brazilský útočník se ale vyhnal mimo střelecký úhel. Následně střílel Walker, jehož ránu zablokoval obránce.
     
    63
    Fantasticky hrající Podence si naběhl na další přihrávku za obranu Manchesteru City, jenže tentokrát si nepotykal se zpracováním a Ederson ukryl míč do rukavic.
     
    62
    Obrana Manchesteru City má obrovské problémy! Na další prudký centr z pravé strany si naběhl Raúl Jiménez, ale placírkou poslal míč těsně vedle levé tyče!
     
    61
    Podence zahodil další obrovskou šanci! Malý Portugalec si naběhl na přihrávku za obranu, všiml si vysokého postavení Edersona, ale svůj lob posadil na horní síť!
     
    60
    Je za námi hodina hry a Manchester City si stále drží dvoubrankové vedení. Domácí sice po změně stran hrají aktivněji, ale na Edersona zatím nevyzráli.
     
    59
    Rodri ukázal přehled ve středu hrací plochy a s přehledem roztáhl hru na pravou stranu. Domácí celek se ale v zadních řadách rychle srovnal a nepustil City do šance.
     
    58
    Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, ale Rubén Neves tentokrát zakončit nedokázal. Hosté přestáli první těžké chvíle.
     
    57
    Neto utekl obráncům Manchesteru City po pravém křídle, přihrál na hranici velkého vápna, odkud střílel Neves, ale jeho slabou ránu zablokoval Walker!
    56. Podenceho rána
     
    56
    Mohlo být sníženo! Podence dostal přihrávku do pokutového území, krásně se otočil, ale jeho krásná rána levačkou se otřela o boční sítˇ!
     
    55
    Benjamin Mendy dostal další přihrávku na levou stranu, nicméně krajní obránce Manchesteru City tentokrát neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    54
    Gabriel Jesus si naběhl na krásnou přihrávku do běhu, zasekávačkou se zbavil Coadyho, jenže jeho rána levačkou mířila přímo do rukavic Ruie Patrícia.
     
    53
    Adama Traoré vhazoval na pravé straně hrací plochy. Svalnatý fotbalista našel Podenceho, který měl proti sobě přesilu soupeřů a o míč rychle přišel.
     
    52
    Pedro Neto skvěle obral o míč Mendyho, ale krajní obránce hostujícího celku svou chybu napravil a zakopl míč do zámezí.
     
    51
    Walker efektní otočkou ve vzduchu udržel míč na hrací ploše a poslal jej na polovinu soupeře. Domácí fotbalisté se ani po změně stran nemohou dostat do útoku.
     
    50
    Kevin De Bruyne odcentroval z levé strany na značku pokutového kopu, kam sprintoval Gabriel Jesus, ale pozorný Rui Patrício si s přehledem došel pro míč.
     
    49
    Kyle Walker rozkmital své rychlé nohy po pravém křídle, dostal se až do pokutového území, jenže domácí obránce Romain Saïss mu míč odkopl do autu.
     
    48
    Raheem Sterling se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště, jenže od jeho těla se míč odrazil do zámezí. Vhazuje domácí celek.
     
    47
    Kevin De Bruyne poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, kde si míč zpracoval Philip Foden, navedl si jej na hranici velkého vápna, ale trefil obránce.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Wolverhampton se vydal do útoku, jenže nákop na pravé křídlo skončil u obránců.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka patřila hostujícímu Manchesteru City! Favorizovaný celek byl od úvodních minut lepším týmem. Po dvaceti minutách fauloval v pokutovém území Romain Saïss a následnou penaltu proměnil Kevin De Bruyne! Ve 32. minutě pak hosté předvedli krásnou kombinaci, kterou druhou brankou zakončil Philip Foden! V samotném závěru poločasu mohl přidat další branku De Bruyne, ale Patrício vytáhl parádní zákrok. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    De Bruyne vymyslel prudký přízemní centr do pokutového území, kam spěchal Gabriel Jesus, jenže Brazilec neustál souboj s Coadym.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Rodri se z hranice velkého vápna pokusil o centr, jenže míč se mu svezl po vnějším nártu a málem skončil u vzdálenější tyče! Domácí celek měl z pekla štěstí!
    44. De Bruyneho šance
     
    44
    Nakonec se do šance dostali hosté! Kevin De Bruyne se po Jesusově hlavičce dostal do úniku, ale levačkou trefil vyběhnutého Patrícia!
     
    44
    Kevin De Bruyne si krásnou zasekávačkou navedl míč na levačku, jenže nikdo v bílém mu nepřišel pomoci. Domácí Wolverhampton má čas na poslední útok první půle.
     
    43
    Po zajímavé sehrané standardní situaci se k hlavičce v pokutovém území dostal Raúl Jiménez, jenže musel pálit z těžké pozice a poslal míč nad břevno.
     
    42
    Podence si zpracoval odražený míč v blízkosti pokutového území, jenže po kličce do středu hrací plochy nedokázal zakončit. Domácí ale vybojovali svůj první roh.
     
    41
    Gabriel Jesus si skvěle pokryl míč na levé straně a napadající Traoré jej musel faulovat. Manchester City rychle rozehrál, ale De Bruyne nikoho v bílém neoslovil.
     
    40
    Foden si tentokrát navedl míč do pokutového území, kde si jej přehodil na levačku, ale jeho technická střela skončila daleko od domácí branky.
     
    39
    Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit také Rui Patrício. Následný odkop domácího brankáře si hravě pohlídal Mendy, který ihned vyrazil vpřed.
     
    38
    Manchester City se vydal do útoku, jenže akce hostujícího celku tentokrát neměla dlouhého trvání. Sterling si totiž nepotykal s prvním dotykem.
     
    37
    Wolverhampton zahrával přímý kop na hranici pokutového území. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde zasáhl viník standardní situace Benjamin Mendy.
     
    35
    K Jesusovi se po dalším faulu připojuje Mendy.
     
    35
    Gabriel Jesus už byl hodně frustrovaný a za další faul dostává žlutou kartu.
     
    35
    Kyle Walker si na pravé straně chtěl povodit domácího fotbalistu, ale Traorému nedokázal zahrát na housličky. Domácí celek ustál další těžkou situaci.
     
    33
    Kevin De Bruyne chtěl procedit kolmici na rozběhnutého Fodena, ale na poslední chvíli se vrátil Coady, který včasným skluzem srazil míč do bezpečí.
    32. Philip FODEN - 0:2
     
    32
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává další branku a byla to opravdová paráda! De Bruyne genální přihrávkou rozběhl Sterlinga, který v pokutovém území přihrál pod sebe a PHILIP FODEN levačkou trefil poloprázdnou branku!
     
    32
    Ederson vystartoval z branky na hranici velkého vápna a schoval do rukavic nepovedený odkop domácího brankáře. Manchester City bude pokračovat v kombinaci.
     
    31
    Raheem Sterling si naběhl na krásnou přihrávku do pokutového území a po krásné otočce pohotově zakončil. Jeho slabou ránu ukryl Rui Patrício do rukavic.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme jednoznačný duel. Manchester City zatím dominuje a nepouští domácí na svou polovinu.
     
    29
    Hostující mužstvo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového území, kde uspěl ve vzdušném prostoru Romain Saïss.
     
    28
    Kyle Walker vymyslel nadýchaný centr z pravé strany. Jeho pobídka směřovala na rozběhnutého Gabriela Jesuse, který upadl, jenže další penalta se nepíská.
     
    27
    Raheem Sterling si došel pro přihrávku do středového kruhu a přenesl hru na levé křídlo, kde byl rozběhnutý Mendy. Krajní obránce ale centrem Jesuse nenašel.
     
    26
    Kevin De Bruyne vyslal další krásnou přihrávku do pokutového území, jenže Gabriel Jesus na jeho pobídku znovu nezpracoval. Brazilec je zatím poněkud těžkopádný.
     
    25
    Foden dostal přihrávku na pravou stranu, jenže ihned se u něj objevil obránce domácího celku. Mladý Angličan si musel pomoci přihrávkou do obrany.
     
    24
    Gabriel Jesus svedl další souboj v pokutovém území, jenže tentokrát si podle hlavního rozhodčího pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí budou rozehrávat.
     
    23
    Hosté zahrávali rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde stál připravený Neves, který míč přizvedl na další rohový kop. Hosté teď dominují.
     
    22
    Gabriel Jesus sice uspěl v souboji zády k brance domácího celku, jenže následně o míč přišel. Akce Wolverhamptonu však neměla dlouhého trvání.
    20. Kevin De Bruyne - 0:1
     
    20
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté se po dvaceti minutách dnešního souboje dostává do vedení! K penaltě se postavil KEVIN DE BRUYNE a střelou k tyči otevírá skóre!
     
    20
    Pokutový kop pro Manchester City! De Bruyne byl faulován Saissem a sudí neváhal!
     
    19
    Neves poslal přihrávku na levou stranu, kde byl Vinagre, jenže jeho akce skončila zbytečnou přihrávkou do zadních řad.
     
    18
    Kevin De Bruyne táhl protiútok Manchesteru City, jenže se snažil najít Gabriela Jesuse, který si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    17
    Ruben Vinagre vyzval na tanec Walkera, ale nakonec nedokázal odcentrovat. Fotbalisté hostujícího celku první silnější pasáž domácích ustáli.
     
    16
    Adama Traoré poprvé prohnal obránce Manchesteru City a dostal se s míčem až na hranici velkého vápna. Jeho přihrávka na levou stranu ale nenašla nikoho ve žlutém.
     
    15
    Philip Foden si narazil míč se spoluhráčem na pravé straně. Mladý talent hostujícího celku poté spěchal za přihrávkou za obranu, ale Saiss měl k míči blíže.
     
    14
    Kyle Walker prošel s míčem po pravé straně na polovinu domácího celku, roztáhl hru na levou stranu, jenže domácí celek teď brání v pevném bloku.
     
    13
    Fernandinho znovu zrychlil akci Manchesteru City přihrávkou za obranu, ale tentokrát proti jeho pobídce vystoupil Coady, který míč odkopl do bezpečí.
     
    12
    Rozehrávky přímého kopu se ujal Kevin De Bruyne, který vyslal technickou ránu pravačkou, ale domácí brankář jeho štiplavou ránu vyboxoval do bezpečí.
     
    11
    Nedovolený zákrok na Gabriela Jesuse v blízkosti pokutového území. Guardiolovo mužstvo dostane k dispozici přímý kop z dobré pozice.
     
    10
    Zadáci Manchesteru City znovu uklidňují rozehrávku na vlastní polovině. Hráči v bílých dresech jsou nyní mnohem aktivnější a tlačí se do útoku.
     
    9
    Mendy se krásnou zasekávačkou zbavil napadajícího soupeře, jenže následně nedokázal zakončit. Hned dva hráči domácího celku proti němu rychle vystoupili.
     
    8
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Fernando Marçal, přichází Ruben Vinagre.
     
    8
    Fernandinho vyslal kolmou přihrávku mezi obránce domácího celku, jenže Gabriel Jesus nedokázal načasovat svůj pohyb a míč mu utekl k obránci.
     
    7
    Rúben Neves si skvěle pokryl míč na polovině hřiště, kde byl faulován. Domácí celek následně rozehráli nákopem za obranu, který si pohlídal John Stones.
     
    6
    Mendy si pohlídal první sprint Traorého, nechal míč skočit na mokrém trávníku a balón se svezl do zámezí. Manchester City bude vhazovat na své polovině.
     
    5
    Mendy dohnal dlouhou přihrávku na levou stranu, našel Sterlinga, který se prosmýkl do pokutového území, jenže tam se utopil v moři vlastních kliček.
     
    4
    Sterling dostal další přihrávku do prostoru na levém křídle, jenže tentokrát si nedokázal míč přehodit na pravačku a napadající Boly mu míč vykopl.
     
    3
    Raheem Sterling předvedl fantastické zrychlení po souboji s Coadym, jenže cíleně upadl v pokutovém území a může být rád, že nedostal kartu za simulování.
     
    2
    Zadáci Manchesteru City nyní uklidňují rozehrávku na vlastní polovině. Zadáci hostujícího celku se od úvodu utkání snaží předvádět rychlou kombinaci.
     
    1
    Hostující Manchester City obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže Walker první nákop nezpracoval.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už přicházejí na trávník. Domácí Wolverhampton bude hrát ve žlutém, zatímco hráči Manchesteru City obléknou bílé dresy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Traoré, Neves, Moutinho, Marçal – Podence, Jiménez, Neto.
    Náhradníci: Ruddy – Buur, Dendoncker, Kilman, F. Silva, Vinagre, Ferreira.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Aké, B. Mendy – Fernandinho (C), Rodri – Foden, De Bruyne, Sterling – Jesus.
    Náhradníci: Steffen – F. Torres, Mahríz, Otamendi, Bernabé, Doyle, Delap.

    Rozhodčí: Marriner – Long, Ledger.
     
    Wolverhampton Wanderers

    Domácí Wolverhampton chce navázat na poslední vydařenou sezónu. V posledním ročníku obsadili domácí solidní sedmou pozici a dlouho bojovali i v Evropské lize, kde padli až se Sevillou, která celou soutěž později opanovala. V prvním ligovém duelu zvítězil Wolverhampton na hřišti Sheffieldu 2:0. Obě branky přišly během úvodních šesti minut. V týdnu však domácí celek vypadl z ligového poháru, když doma padl 0:1 se Stoke.
     
    Manchester City

    Jeden z největších favoritů na zisk titulu vstupuje do nového ročníku Premier League až nyní. Poslední mistrovský duel sehrálo City v polovině srpna, kdy ve čtvrtfinále Ligy mistrů padlo s Lyonem. Zajímavé bude sledovat Raheema Sterlinga, který se loni na hřišti Wolves prosadil dvakrát. Manchester je navíc pod tlakem, kam jej dostal Liverpool, který vyhrál oba první duely a v neděli dokonce zvítězil na hřišti Chelsea.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Premier League mezi Wolverhamptonem a Manchesterem City. Výkop je stanoven na 21:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 78. Jiménez (Podence) – 20. De Bruyne (pen.), 32. Foden (Sterling), 90+5. Jesus (De Bruyne)

    Karty:   35. Jesus (MAC), 35. B. Mendy (MAC), 86. Rodri (MAC)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 10:14. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 6:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Traoré, Neves, Moutinho (78. Dendoncker), Marçal (8. Vinagre) – Podence, Jiménez, Neto (78. F. Silva).
    Náhradníci: Ruddy – Buur, Dendoncker, Kilman, F. Silva, Vinagre, Ferreira.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Aké, B. Mendy – Fernandinho (C), Rodri – Foden, De Bruyne, Sterling (82. F. Torres) – Jesus.
    Náhradníci: Steffen – F. Torres, Mahríz, Otamendi, Bernabé, Doyle, Delap.

    Rozhodčí: Marriner – Long, Ledger
    thejrc.org