Sereď – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
ŠKF Sereď
1:1 (0:1)
AS Trenčín
Úterý 22.09.2020, 19:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:59:47)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:11.
     
    Tidiane Djiby Ba dokázal ve druhém poločase vstřelit gól, čímž vybojoval pro Sereď cennou remízu. Vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivým vyústěním střetnutí. Sereď zůstává na třetím místě, druhému Slovanu se přiblížila na jeden bod. Trenčín se posunul na osmou pozici.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Alex Iván, přichází Martin Mečiar.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby jednu minutu.
     
    90
    Abubakar Ghali dostal nahrávku do vnitra pokutového území, jenže jeho centr naslepo nepřinesl kýžené ovoce. Dobře postavený byl Ba.
     
    89
    Oba aktéři jsou v pořádku, připraveni pokračovat ve hře. Aschraf El Mahdioui centroval zprava, avšak Hučko dobře pokryl Depetrise.
     
    88
    Tidiane Djiby Ba a Juha Pirinen se tvrdě srazili v osobním souboji v blízkosti šestnáctky Seredě. Arbitr nepískal faul, přerušil hru, protože oba zůstali po delší dobu ležet.
     
    87
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Alex Iván. Nakonec však sám skončil zamotaný ve vlastních kličkách. Míč získali domácí.
     
    86
    Hosté získali výhodu standardní situace. Ante Roguljić vyslal přízemní pas, který dokázala soupeřova defenziva ubránit s přehledem.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Martin Slaninka (ŠKF Sereď).
     
    85
    Dino Špehar mohl střílet, nakonec ještě centroval na hlavu volného Ivána. Hlavička zamířila jen těsně vedle levé tyčky.
     
    84
    Hodně pokažený roh v podání hostujícího mužstva. Sice jeden z hostujícíh fotbalistů zaončoval, ale pod hodně velkým úhlem minul.
     
    83
    Abubakar Ghali se z levé strany dostal do vnitra šestnáctky, kdemu výborným skluzem vypíchl balón Tidiane Djiby Ba. Následuje roh.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 261 diváků.
     
    81
    Dlouhý aut do velkého vápna házel Adam Morong. Obrana Seredě si ovšem s kulatým nesmyslem i protivníky poradila.
     
    80
    Velká šance hostů, skóre zůstává nerozhodné! Ruben Ligeon si sběhl do vápna, narazil si se spoluhráčem, a následně trefil brankovou konstrukci!
     
    79
    Z velké dálky se dostal k dorážce Jasmin Čelikovič. Jeho zakončení bylo nepřesné, letělo vysoko nad bránu.
     
    78
    Alex Iván hýří aktivitou. Nyní vyslal střílený pas do malého vápna. Dobře vystartoval Šemrinec, kulatý nesmysl vyboxoval pryč.
     
    77
    Sereď měla v krátkém časovém sledu druhý rohový kop. Tentokráte ho chtěl zahrával Roko Jureškin, nakonec jej však přeci jen nechal Ivánovi.
     
    76
    Centr od rohového praporku obrana Trenčína úspěšně odvrátila. Adam Morong ještě házel aut, ale přímo k nohám konkurenta.
     
    75
    Na pravém křídle vybojoval zásluhou zkaženého centru soka kulatý nesmysl Alex Ivín. Sereď zkouší ohrozit bránu protivníka.
     
    74
    Abubakar Ghali nestihl doběhnout míč na levé lajně. I navzdoru tomu bude vhazovat Trenčín, jako poslední se balónu dotkl Morong.
     
    73
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Denis Bušnja, přichází Roko Jureškin.
     
    71
    Abubakar Ghali ještě v posledním okamžiku stihl kulatý nesmysl ve hře a prudce ji posílal před branku soupeře. Jeho aktivitu zastavil praporek pomezního.
     
    70
    Do konce základní hrací doby zbývá dvacet minut. Otázkou zůstává, kdo dnes odejde ze zápasu vítězně nebo zda skončí střetnutí remízou.
     
    69
    Do rozehrávky Trenčína se zapojil rovněž brankář Igor Šemrinec. Hosté zkoušejí dojít před soupeřovu branku z vlastní poloviny.
     
    68
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Hamza Čataković, přichází David Depetris.
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Jakub Kadák, přichází Milan Corryn.
     
    67
    Ante Roguljić útočil na svůj druhý zásah v utkání, míč mu výborně narazil Čatakovič. Rána minula svatyni o několik metrů.
     
    66
    Výborná práce Čatakoviče, který si připravil střeleckou pozici, která byla kousek před šestnáctkou. Střela levou nohou netrefila bránu.
     
    65
    Ruben Ligeon potáhl balón po levém křídle, následně nahrával před sebe. S míčem však došel za postranní čáru, bude se vhazovat.
     
    64
    Abubakar Ghali odcentroval do velkého vápna, jenže Čatakovič se k balónu nedostal. Odkopl před ním střelec vyrovnávacího gólu Ba.
     
    63
    Alex Iván a Dino Špehar skoro vybojovali balón od posledního beka Šuleka. Mladý obránce Trenčína situaci zvládl, i když s problémy.
     
    62
    Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Alex Iván poslal od rohového praporku centr, který brankář Šemrinec podběhl. Toho využil TIDIANE DJIBY BA, jenž rozvlnil síť.
     
    61
    Ruben Ligeon byl po centru z pravého křídla do vlastního vápna mírně dezorientovaný, na poslední chvíli ovšem dokázal odkopnout mimo hrací plochu.
     
    60
    Hodina z utkání je pryč. Trenčín nadále vede jednobrankovým rozdílem, zisk velmi cenných tří bodů do tabulky se blíží každou minutou víc a víc.
     
    59
    Alex Iván a Jasmin Čelikovič vymysleli pěknou narážečku na půli soupeře, jenže první jmenovaný pak s míčem došel za postranní čáru.
     
    58
    Stoper Hučko znovu v akci. Tentokráte mu nevyšlo úplně ideálně zpracování, málem mu ji sebral Čataković. Obránce ještě dokázal nahrát brankáři.
     
    57
    Martin Slaninka po levé lajně nepřešel přes svého osobního strážce. Do moci vybojoval balón Tomáš Hučko, ten odkopl na útočnou polovinu.
     
    56
    Alex Iván střílel z velké vzdálenosti, avšak branku, kterou stráží Šemrinec, balón minul. Následuje odkop od brány.
     
    55
    Po přenesení hry přišel centr do pokutového území domácích. Obrana odkopla kulatý nesmysl mimo nebezpečí.
     
    54
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Filip Pankarićan, přichází Senad Jarovič.
     
    53
    Fotbalisté Trenčína získali na pravém křídle přímý volný kop. Opět byla k vidění možnost krátké rozehry, jež nepřinesla ohrožení brány.
     
    52
    Velmi slabou střelu vyprodukoval Aschraf El Mahdioui, defenzíva Seredě ji úspěšně zblokovala. Domácí chtěli podniknout rychlý protiútok, neúspěšně.
     
    51
    Abubakar Ghali potíhl akce po pravé lajny, když využil zaváhání Moronga. Avšak Zubairu ani Pirinen míč do vápna nedostali.
     
    50
    Na levém křídle byl faulovaný Abdul Zubairu. Přímý kop hosté rozehráli na krátko, hra začíná od obránců.
     
    49
    Trenčín je dnes zatím jednoznačně lepším týmem. Domácí dělají dost chyb v zadních řadách. Teď zbytečně přišli o míč a soupeř kombinuje na útočné polovině.
     
    48
    Tidiane Djiby Ba udělal obrovskou chybu v obraně a Jakub Kadák šel sám na bránu. Jeho zakončení ale skvěle vyrazil Mathew Yakubu, avšak jenom před sebe. Čatakovič následně v tutovce přestřelil svatyni.
     
    46
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Denis Potoma, přichází Jasmin Čelikovič.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:03.
     
    V dohrávce 4. kola slovenské Fortuna ligy vede AS Trenčín ve Zlatých Moravcích nad "domácí" Seredí nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. Gól padl ve 22. minutě, křižnou přízemní střelou k pravé tyči se prosadil chorvatský fotbalista Ante Roguljić. Trenčín vede zaslouženě, hraje lépe, Sereď má rozhodně co zlepšovat.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Vyzkoušet pozornost gólmana se rozhodl Abubakar Ghali. Dalekonosná rána by nejspíše Yakubua překvapila, pokud by šla mezi tři tyče.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Na polovině hřiště se provinil nedovoleným zákrokem Aschraf El Mahdioui. Středopolař zastavil pronikajícího Duranského.
     
    43
    Poslední okamžiky první půle probíhají pod dohledem lékařů, ti museli doběhnout k Ghalimu, jenž zůstal ležet po údajném kontaktu s protivníkem.
     
    42
    To se potvrdilo. Nadýchaný centr poslal Jakub Kadák přímo do rukavic Yakubua. Strážce domácí svatyně zapisuje úspěšný zákrok.
     
    41
    Těžko říct. Hosté mají příležitost v podobě rohového kopu, tato činnost ovšem dnes nefunguje ani jednomu z celků.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou hosté do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    39
    Dlouhý nákop, znovu na Hamzu Čatakoviće, jenž sice utekl poslednímu obránci, avšak Tomáš Hučko na balón ještě dosáhl, přiťukl jej spoluhráči.
     
    38
    Odfláknutý okop Šemrince zachytil Filip Pankarićan. Střela z halfvoleje měla od přesnosti daleko, proletěla vysoko vedle levé tyče.
     
    37
    Střet v blízkosri šestnáctky sudí odpískal ve prospěch Trenčína. Byl to Steve Kapuadi, kdo proti pravidlům zatáhl Potomu za dres.
     
    36
    Marná snaha Adama Moronga který presoval úplně sám. Sebejistý Tomáš Hučko nahrál dozadu gólmanovi.
     
    35
    Tak pokus ještě musel být tečovaný , protože hosté rozehráli rohový kop. Po centru z této pozice hlavičkoval Tomáš Hučko, Šemrine předvedl pěkný zákrok pravou rukou.
     
    34
    Dosavadní hrdina Seredi má jméno Ante Roguljić. Ten zavelel k zisku tří bodů pro Trenčín ve 22. minutě křižnou střelu, jež proletěla těsně vedle pravé tyčky.
     
    33
    Abubakar Ghali zůstal po šlapáku na středu hřiště ležet na trávníku. Přímý kop rychle rozehrál Hamza Čataković, mizerný pokus trefil jediného člověka ve zdi.
     
    32
    Rozehrávka na krátko, po níž střílel z voleje Jakub Kadák. Rána měla přesnost i razanci, jenže trefila do natažené ruky, jež byla u těla, Šuleka.
     
    31
    Hosté mají příležitost navýšit náskok zásluhou Ghaliho, jenž sice vypálil, ale trefil jenom beka. Vzápětí ho ale fauloval jiný z protihráčů.
     
    30
    Po půl hodině platí, že blíže potřebnýcm třem bodů má hostující Trenčín, který doposud vede nad Seredí po gólu Anteho Roguljiće.
     
    29
    Pokračuje série pomalých trpělivých nahrávek hostujícího mužstva. Soupeř příliš nepresuje, spíše čeká na v záloze na chybu.
     
    28
    Filip Duranski udělal pěknou kličku po praví straně, na kterou mu skočil Martin Šulek. Záložník měl v úmyslu vystřelit, proti byl Čataković.
     
    27
    Sereď je dopřed zatím bezzubá, což lze říci i o působení Trenčína, který ovšem vede jednobrankovým rozdílem.
     
    26
    Filip Pankarićan ukázal rychlé nohy, po levé lajně utekl obránci s velkým přehledem. Nahrávku pod sebe dokázal zblokovat Hučko.
     
    25
    To ovšem neplatilo dlouho, čitelnou přihávku středem dobře vystihl Jakub Kadák. Trenčím může alespoň na chvilku vydechnout.
     
    24
    Domácí pochopitelně chtějí okamžitě odpovědět. Po rozehrávce okamžitě vbhěli na soupeřovu polovinu, kde aktuálně kombinují.
     
    22
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Čataković vyslal parádní průnkový pas, na nějž si naběhl ANTE ROGULJIĆ. Ten balón jedním dotekem pokopl a z druhého střílel nechytatelně na zadní tyč. Právě ta ještě pomohla míči v cestě do brány.
     
    22
    Souhra mezi střední a zadní linií domácích pořádně pokulhávala. Hamza Čataković málem kulatý nesmysl získal, reagoval o zlomek vteřin později než gólman.
     
    21
    Obranná hra Seredě zaslouží pochvalu. Proti brejku dokázali ztrojit osamoceného Abubakaar Ghali, ten projektilem minul cílové zařízení.
     
    20
    Po delší době byl do hry zapojen jeden z gólmanů. Mathew Yakubu měl velmi jednoduchou práci, vysoký centr schoval do náručí.
     
    19
    Pěkná individuální akce Alexe Ivána, jenž udělal kličku pasivně stojícímu Hučkovi a pokračoval ve vedení míče na střed. Z hranice šestnáctky napálil jenom beka.
     
    18
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Jakub Kadák si ve středu hřiště narazil Šulekem a postupoval směrem vpřed, nebyla mu ale umožněna střela.
     
    17
    Povedený centr na hranici penalty si našel Dino Špehar, který hlavičkoval do břevna, dorážející Slaninka zase zasáhl obránce!
     
    16
    Jedna zasekávačka, druhá a faul. Filip Pankarićan udělal přesno to, co potřeboval, překvapený Kadák soupeře poslal na trávník.
     
    15
    Bleskový protiútok Seredi měl velice krátkého trvání. Odvážný Filip Pankarićan šel sám do střetu s dva protihráči. Podle očekávání neuspěl.
     
    14
    Trenčín pokračuje v aktivním pojetí hry. Skákavý balón z pravé strany Abubakar Ghali v dobré pozici minul, před dobíhajícím Čatakovićem odkopl do autu Potoma.
     
    13
    Více volného prostoru využil ke střele z dobrých dvaceti metrů. Ante Roguljić. Brankář mohl zůstat klidným, míč vysoko přeletěl horní tyč.
     
    12
    Ante Roguljić má dobrou techniku, což teď vůbec nepotvrdil. Slabý centr postrádal rovněž na přesnosti, skončil přímo u připraveného brankáře.
     
    11
    První standardní situaci má k dipozici mírně favorizovaný Trenčín. Hamza Čataković si dobře pokryl balón, Hučko jej zezadu nedovoleně povalil na zem.
     
    10
    Právě mezi Aschrafem El Mahdiouim a Adamem Morongem došlo ke kontaktu ještě před tím, než Šemrinec výhozem vrátil míč do hry. Rozhodčí zatím ponechává karty v kapse.
     
    9
    Špatné řešení situace zvolil Aschraf El Mahdioui, ačkoli měl hodně místa na centr. Kulatý nesmysl poslal přímo do rukavic gólmana.
     
    8
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Šulek hledal dlouhým nákopem za obranu Ligeona, toho ovšem zpacifikovala stoperská dvojice.
     
    7
    Velmi zajímavé přenesení na levou stranu, kdes tál zcela osamocený Abubakar Ghali. Nigérijec nejspíše centroval, míč se vytočil těsně vedle pravé tyčky.
     
    6
    Fotbalisté v červených dresech zkoušeli ve středu pole kombinační hru, jenže chybovali. Martin Šulek posléze zapojil do hry gólmana.
     
    5
    Martin Slaninka zůstal po kontaktu s protihráčem ležet na trávníku. Adam Morong zachoval sportovního ducha, balón poslal mimo hrací plochu.
     
    4
    Sereď výrazně limituje, že domácí zápasy nehraje doma, ale ve Zlatých Moravcích. Dnes určitě není naplněna kapacita určená z důvodu koronaviru.
     
    3
    Riskantní malá domů na Yakubua, který přízemním pasem dostal pod tlak stopera Hučka. Ten úspěšnou kličkou obestil presujícího forwarda, následně odkopl balón na útočnou polovinu.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v červených dresech. Hostující Trenčín zvolil dresy barvy bílé. Výkop patřil Seredi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ŠKF Sereď: Yakubu – Morong, Ba, Hučko (C), Slaninka – Potoma, Duranski – Iván, Pankarićan, Bušnja – Špehar.
    Náhradníci: Kanurić – Jureškin, Šumský, Mečiar, Čelikovič, Jarovič, Mehić.

    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kapuadi, Pirinen – El Mahdioui, Zubairu – Roguljić (C), Kadák, Ghali – Čataković.
    Náhradníci: Bergsen – Ikoba, Corryn, Pires, Slávik, Tučný, Depetris.

    Rozhodčí: Libiak – Hancko, Košecký.
     
    AS Trenčín

    Fotbalisté Trenčína mají v letošní sezóně rozhodně co napravovat. Celek, jenž ještě nedávno bojoval o evropské poháry momentálně prožívá ne příliš vydařené období. V loni obsadil první místo ve skupině o udržení, což znamená sedmou příčku celkově. Na výrazné zlepšení výkonů to ovšem nevypadá ani v letošní sezóně, družina trenéra Vrevena jsou po šesti zápasech na deváté pozici a o jejím rozpoložení hovoří i fakt, že o víkendu porazila jen těsně 3:2 v minulém roce poslední Nitru.
     
    ŠFK Sereď

    Sereď je zatím nejpříjemnějším překvapením nového ročníku slovenské ligy. Mužstvo, které loni bojovalo o udržení a nakonec skončilo na devátém místě po sedmi kolech okupuje třetí pozici, a to má ještě právě tuto dohrávku k dobru. Svěřenci kouče Léranta doposud utrpěli jedinou porážku, hned v prvním kole utržili těžký debakl 0:6 od lídra z Dunajské Stredy. Ztráta bodů přišla ještě na půdě Ružomberoku (0:0) a o víkendu se zrodila remíza 2:2 v Pohronie.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbau přeju krásný úterní večer! Vítám vás při sledování dohrávky 4. kola slovenské Fortuna ligy, u zápasu mezi Seredí a Trenčínem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Milan Huppert

    Branky: 62. Ba – 22. Roguljić

    Karty:   85. Slaninka (SER)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:11.
    ŠKF Sereď: Yakubu – Morong, Ba, Hučko (C), Slaninka – Potoma (46. Čelikovič), Duranski – Iván (90+1. Mečiar), Pankarićan (54. Jarovič), Bušnja (73. Jureškin) – Špehar.
    Náhradníci: Kanurić – Jureškin, Šumský, Mečiar, Čelikovič, Jarovič, Mehić.

    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kapuadi, Pirinen – El Mahdioui, Zubairu – Roguljić (C), Kadák (68. Corryn), Ghali – Čataković (68. Depetris).
    Náhradníci: Bergsen – Ikoba, Corryn, Pires, Slávik, Tučný, Depetris.

    Rozhodčí: Libiak – Hancko, Košecký

    Diváci: 261
    thejrc.org