Litvínov – Třinec 3:6 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 22.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Martin RŮŽIČKA - 3:6
     
    58:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Matěj Stránský posunul puk na pravou stranu pro MARTINA RŮŽIČKU, jenž poté ze středního pásma trefil zcela prázdnou litvínovskou klec – 3:6. Asistence: Matěj Stránský a Guntis Galvinš.
    45:21 Matěj STRÁNSKÝ - 3:5
     
    45:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra a Oceláři odskakují na dvoubrankový náskok. Z rohu si těsně před Davida Honzíka sjel MATĚJ STRÁNSKÝ a poté zakončil naprosto přesně – 3:5. Šikovný útočník Třince tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Erik Hrňa a Martin Růžička.
    34:30 František LUKEŠ - 3:4
     
    34:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    František Gerhát vybídl přihrávkou FRANTIŠKA LUKEŠE, který jel do samostatného úniku před Josefa Kořenáře a zblízka ho prostřelil mezi betony – 3:4. Chemici tak jsou znovu zpátky ve hře a ztrácejí už jen jeden gól. Asistence: František Gerhát.
    24:56 Matěj STRÁNSKÝ - 2:4
     
    24:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ovšem velmi brzy si náskok o dva góly berou hráči Třince zpět. V přesilové hře tečoval pokus Erika Hrni MATĚJ STRÁNSKÝ a dal tak zase klid na hokejky Ocelářů – 2:4. Asistence: Erik Hrňa a Martin Gernát.
    24:17 Richard JARŮŠEK - 2:3
     
    24:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Ke střele se napřáhl Patrik Zdráhal a těsně před Jakubem Štěpánkem, jenž nastoupil do druhé třetiny, tečoval jeho pokus RICHARD JARŮŠEK a kotouč prošel mezi betony hostujícího brankáře – 2:3. Asistence: Patrik Zdráhal.
    20:42 Martin RŮŽIČKA - 1:3
     
    20:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny navyšují třinečtí Oceláři vedení a jdou do dvoubrankového náskoku. Martin Gernát poslal přihrávku na MARTINA RŮŽIČKU, který poté svižnou ranou prostřelil Godlu mezi jeho betony – 1:3. Asistence: Martin Gernát a Petr Vrána.
    19:23 Petr VRÁNA - 1:2
     
    19:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a hosté jdou v závěru první části hry do vedení a otáčejí tak stav ve svůj prospěch. Martin Růžička nabil PETRU VRÁNOVI na pravou stranu a druhý jmenovaný pak prostřelil Godlu mezi jeho levou rukou a tyčí – 1:2. Asistence: Martin Růžička a Martin Gernát.
    09:06 Patrik HREHORČÁK - 1:1
     
    09:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned po tom, co se David Musil vrátil z trestné lavice, hosté srovnávají stav zápasu. PATRIK HREHORČÁK nahodil puk z prostoru mezi kruhy a ten zřejmě s lehkou tečí domácího obránce Irvinga skončil v Godlově síti – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Tomáš Kundrátek.
    01:50 Jan ŠČOTKA - 1:0
     
    01:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní už to domácím vyšlo a ve druhé minutě hry se ujímají vedení. Na levou stranu poslal puk Martin Hanzl pro JANA ŠČOTKU, který poté střílel skrze obránce hostů a nachytal Josefa Kořenáře, který propustil kotouč mezi svými betony a ten skončil za brankovou čárou – 1:0. Asistence: Martin Hanzl a Pawel Zygmunt.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Ščotka (M. Hanzl, Zygmunt), 25. Jarůšek (P. Zdráhal), 35. F. Lukeš (Gerhát) – 10. Hrehorčák (Kundrátek), 20. P. Vrána (Martin Růžička, Gernát), 21. Martin Růžička (Gernát, P. Vrána), 25. M. Stránský (Hrňa, Gernát), 46. M. Stránský (Hrňa, Martin Růžička), 59. Martin Růžička (M. Stránský, Galvinš)


    HC VERVA Litvínov: Godla (25. Honzík) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Štich (A), L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Zygmunt, M. Hanzl (A), Látal – Petružálek, Gerhát, M. Havelka.
    HC Oceláři Třinec: Kořenář (21.–26. Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Raška, Jašek, Hrňa – Hrehorčák, Roman, Dravecký (A).

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Frodl, Kis

    Diváci: 1037
    thejrc.org