Jekatěrinburg – Viťaz 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Čerepovec 0:1 (kon.) | Ufa – Soči 2:3 (kon.)
Riga – N.Novgorod 0:0 (odl.) | Kunlun – Jaroslavl 5:0 (kont.) | Kazaň – Omsk 2:1 (1:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (3:2 po s.n.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 22.09.2020, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:13 Kaspars DAUGAVINŠ - 3:4
     
    63:13
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. KASPARS DAUGAVINŠ objel celé pásmo soupeře, navezl si puk na střed útočné třetiny a přesnou ranou mezi ruku a nohu Kováře překonal českého brankáře. Bez asistence.
    38:45 Nikita TRJAMKIN - 3:3
     
    38:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    I druhá přesilová hra je využita. Peter Holland nahrál na modrou čáru na Ilju Ovčinnikova, ten okamžitě pálil na branku. Jeho rána byla několikrát cestou tečována a poté skončila za zády hostujícího brankáře Posledním, kdo se dotkl, by měl být NIKITA TRJAMKIN. Asistence: Peter Holland, Ilja Ovčinnikov.
    38:16 Charles GENOWAY - 2:3
     
    38:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka je využita. Pavel Dacjuk nahrál na modré čáře na CHARLESE GENOWAYE, ten poté důraznou střelou překonal Ježova a snížil náskok hostujícího celku. Asistence: Pavel Dacjuk.
    32:15 Ivan LARIČEV - 1:3
     
    32:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Druhý puk v krátkém sledu v brance Jakuba Kováře. Po útoku dopředu se k puku z druhé vlny dostal hostující IVAN LARIČEV, který zamířil a přesně trefil dolní roh domácí klece.
    32:07 Linus HULTSTRÖM - 1:2
     
    32:07
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Dlouhá pasáž bez přerušení končí brankou. Kaspars Daugavinš vybojoval puk za brankou pro LINUSE HULTOSTRÖMA , který se nebál vstřelit a dobře zastíněnou ránu brankář Jakub Kovář neviděl. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    14:58 Mattias TEDENBY - 1:1
     
    14:58
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Rychle využitá početní výhoda hostů. Justin Danforth hned z vyhraného vhazování našel na zadní tyčce MATTIASE TEDENBYHO, ten už pouze nasměroval puk do sítě a mohl se radovat. Asistence: Justin Danforth.
    00:17 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    00:17
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. ALEXEJ MAKEJEV navezl puk do pásma, kde ho předložil na střelu pro Nikitu Trjamkina, jehož dělovka vypadla Ježovovi přesně před hokejku prvního jmenovaného, který doklepl puk do sítě. Asistence: Nikita Trjamkin.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 1. Makejev (Trjamkin), 39. Ch. Genoway (Dacjuk), 39. Trjamkin (Ovčinnikov, Holland) – 15. Tedenby (Danforth), 33. Hultström (Daugavinš), 33. Laričev, 64. Daugavinš


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Zborovskij, Ch. Genoway, Mamkin, Berezin, Salov – Ovčinnikov, Golyšev, Dacjuk (C) – Makejev, Sexton, Holland (A) – Macek, Bočarov, P. Kulikov – Bělousov, Platt, Protapovič – Litovčenko.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kočetkov) – Pylenkov, Jeřábek (A), Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov – Tedenby, Danforth, Daugavinš – Lugin, Malychin, Grebenščikov – Laričev, Valickyj, Bardakov – Arťuchin (C), Mojsejev, Smolin.
    thejrc.org