Jekatěrinburg – Viťaz 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Čerepovec 0:1 (kon.) | Ufa – Soči 2:3 (kon.)
Riga – N.Novgorod 0:0 (odl.) | Kunlun – Jaroslavl 5:0 (kont.) | Kazaň – Omsk 2:1 (1:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (3:2 po s.n.)
odloženo
Dinamo Riga
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 22.09.2020, 17:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Videopřenos
Partner:
    58:12 Jordan SZWARZ - 4:6
     
    58:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Vítězství Torpeda sto osm sekund před koncem definitivně potvrzuje JORDAN SZWARZ, který Dinamu zasazuje poslední ránu v podobě zásahu prázdné branky – 4:6! Bez asistence.
    53:53 Ivan ČECHOVIČ - 4:5
     
    53:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To je drama, to je drama! Novgorod využívá přesilovku a jde znovu do vedení, přičemž domácí mají na vyrovnání už jen něco málo přes šest minut! Z bezprostřední blízkosti brankoviště se prosadil IVAN ČECHOVIČ, který uklidil kotouč do pravého horního rohu domácí svatyně – 4:5! Asistence: Damir Žafjarov.
    49:59 Janis ŠVANENBERGS - 4:4
     
    49:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo žije, deset minut a jednu sekundu před koncem základní hrací doby je v hlavním městě Lotyšska opět vyrovnáno! Maione poslal puk podél modré Zilemu, jehož následný projektil ještě těsně před brankovištěm mimo dosah gólmana tečoval JANIS ŠVANENBERGS – 4:4! Asistence: Kristaps Zile, Mathew Maione.
    40:45 Damir ŽAFJAROV - 3:4
     
    40:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro Rigu hodně smolný gól, Torpedo v první minutě třetí části s velkou dávkou štěstí odskakuje do vedení! DAMIR ŽAFJAROV chtěl poslat kotouč před brankoviště spoluhráči, místo toho se ale puk odrazil od bruslí dvou protihráčů k Proskurjakovovi a ten si jej nohou sám doklepl do branky – 3:4! Bez asistence.
    29:24 Andy MIELE - 3:3
     
    29:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Máme vyrováno, v Areně Riga se po ukázkové souhře Torpeda začíná zase od začátku! Mark Marin posunul kotouč před brankoviště přesně na hůl ANDYHO MIELEHO, na jehož rychlé a lehké zakončení gólman Dinama nemohl zareagovat – 3:3! Asistence: Mark Marin, Chris Wideman.
    19:59 Roberts BUKARTS - 3:2
     
    19:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Dinamo v průběhu závěrečných tří minut skóruje potřetí a do kabiny půjde s jednobrankovým náskokem! Kristaps Zile našel na kruhu volného ROBERTSE BUKARTSE, který následně z podobné pozice jako chvíli před ním Indrašis prostřelil Tichomirova – 3:2! Asistence: Kristaps Zile, Denis Paršin.
    18:07 Rihards BUKARTS - 2:2
     
    18:07
    Riga právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a Riga se prosazuje podruhé, máme vyrovnáno! Domácí využili zaváhání hostující obrany, která si vůbec nepohlídala RIHARDSE BUKARTSE! Bývalý zlínský forvard se dostal do úniku a následně zakončil přesně mezi betony novgorodského brankáře – 2:2! Asistence: Martins Dzierkals.
    17:19 Miks INDRAŠIS - 1:2
     
    17:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo zvýšenou aktivitu přetavilo v první zásah a dvě a půl minuty před koncem první části snižuje náskok hostů na jediný gól! Lipon nahrál napříč útočným pásmem na vzdálenější kruh MIKSU INDRAŠISOVI, jehož následné zakončení se trochu se štěstím dostalo za záda bezmocného Tichomirova – 1:2! Asistence: J.C. Lipon.
    09:44 Anton ŠENFELD - 0:2
     
    09:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Proskurjakov se své klece loví další kotouč, Novgorod krátce před koncem první půle úvodní části odskakuje do dvoubrankového vedení! Na střeleckou listinu se zapisuje ANTON ŠENFELD, který najel na pravý kruh a přesným zakončením prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 0:2! Asistence: Michail Varnakov, Brady Austin.
    05:16 Michail VARNAKOV - 0:1
     
    05:16
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na ledové ploše sice bylo v posledních chvílích více vidět Dinamo, jako první se ale po rychlé akci nakonec ujímají vedení hosté! Szwarz zpoza branky nahrál nikým nehlídanému MICHAILU VARNAKOVOVI, který následně z bezprostřední blízkosti brankoviště uklidil puk k levé tyči – 0:1! Asistence: Jordan Szwarz.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky:


    Dinamo Riga:
    Torpedo Nižnij Novgorod:
    thejrc.org