Polsko – Česko 0:2 (kon.)
konec
Polsko
0:2 (0:1)
Česko
Úterý 22.09.2020, 18:00 • Bks Stal - Bielsko Biala • Kvalifikace mistrovství Evropy - ženy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:55:46)
     
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:19.
     
    Je konec! Česko vítězí po čtyřiadvaceti letech na půdě Polska a vítězí 2:0. Od úvodních minut byly české hráčky mnohem aktivnější a v první minutě mohla otevřít skóre Martínková, ale domácí brankářka její únik zneškodnila! Do vedení se Češky dostaly krásným přímým kopem Staškové! Domácí Polky mohly udeřit v závěru první půle, ale Mesjaszová hlavičkovala do tyče. Krátce po změně stran mohly Polky srovnat, ale Votíková vytáhla zákrok večera! Kamila Dubcová poté přidala druhou branku a v závěru už si Češky vítězství pohlídaly.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bartoňová prošla po pravé straně na polovinu Polska, kde nasbírala další cenné sekundy. Češky si opravdu užívají závěr vítězného souboje!
     
    90+2
    Češky zahrávaly další přímý kop. Centrovaný míč se snesl do pokutového území, ale domácí brankářka si s přehledem došla pro míč.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Chudziková (Polsko).
     
    90
    Češky v závěru zahrávaly přímý kop na polovině Polska. Hráčky v červených dresech opět vybojovaly vhazování. Češky s přehledem kontrolují své vedení.
     
    89
    Franny Černá se skvěle vrátila na vlastní polovinu, pustila se do souboje u pomezní čáry a vybojovala vhazování pro českou reprezentaci.
     
    88
    Barbora Votíková rozhodně nespěchala s odkopem míče od branky. Česká brankářka nakopla míč na levou stranu, kde v souboji uspěla Bartoňová.
     
    87
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Krejčiříková, přichází Černá.
     
    86
    Polkám se dnes vůbec nedaří. Zcela osamocená Balcerzaková chtěla patičkou posunout míč na spoluhráčku, ale poslala jej do autu.
     
    85
    Ringelová si na vlastní polovině skvěle pokryla míč tělem a napadající soupeřka ji poslala k zemi. Češky budou rozehrávat a znovu mohou našetřit cenné sekundy.
     
    84
    Kamila Dubcová našla přihrávkou do pokutového území střídající Ringelovou, která si nedokázala obhodit soupeřku a následně si pomohla faulem.
     
    83
    Polsko vybojovalo další přímý kop na polovině české reprezentace. Do pokutového území už spěchají všechny vysoké hráčky.
     
    82
    Barbora Votíková měla velké problémy s prudkým centrem z levé strany a s velkým štěstím jej vyrazila mimo tři tyče. Nikdo z dobíhajících Polek nedoběhl.
     
    81
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Stašková, přichází Ringelová.
     
    80
    Česko se znovu usadilo na polovině Polska a zcela dominuje na trávníku. Polkám odskakuje míč daleko od kopaček a české hráčky získávají míč zadarmo.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 28. Stašková, 71. Dubcová

    Karty:   26. Grzywinská (POL), 45. Redziová (POL), 64. Mesjaszová (POL), 90. Chudziková (POL) – 61. Martínková (CZE)


    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:19.
    Polsko: Kiedrzyneková (C) – Grzywinská (46. Achcińská), Mesjaszová, Grecová, Dudeková – Redziaová, Matysiková (77. Balcarzaková), Chudziková – Zawistowská, Winczová (46. Tarczynská), Grabowská
    Náhradníci: Achcińská, Balcarzaková, Filipczaková, Jedrzejewiczová, N. Karczewská, Palinská, K. Parczewská, Siwinská, Szymanská, Tarczynská, Wiankowská, Wroblewská

    Česko: Votíková – Vyštejnová, Bertholdová (C), Sonntagová, Bartoňová – Cahynová – Martínková, Svitková (58. Pochmanová), Krejčiříková (87.Černá), Dubcová – Stašková (81. Ringelová)
    Náhradníci: Bužková, Černá, Dlasková, Dubcová, Lakášová, Mrázová, Necidová, Pochmanová, Ringelová, Sloupová, Šlajsová

    Rozhodčí: Demetrescuová – Iugulescuová, Gomoescuová (vš. ROM)
    thejrc.org