Benátky n/J – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Kolín – Prostějov 2:3 (po pr.) | Kadaň – Jihlava 2:5 (kon.)
Sokolov – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Šumperk – Slavia 0:4 (kon.) | Kladno – Havířov 5:1 (kon.)
Přerov – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 5:4 (po pr.)
konec
HC Baník Sokolov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 23.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:16:30)
     
    Dnešní utkání sledovalo 724 diváků.
     
    Poruba nakonec dokázala ubránit jednogólový náskok, který získala na začátku závěrečné části. Slezané tak vyhráli zejména díky povedeným vstupům do druhé a třetí části, kdy se prosadili. Sokolov sice ve druhé periodě dokázala zareagovat, ale v té závěrečné už ne, i když od třetího inkasovaného gólu byl mnohem aktivnější. Ervins Muštukovs však zamknul svou klec a dovedl svůj tým ke třem cenným bodům. Poruba tak v letošní sezoně stále zůstává neporažena.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:53
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:34
    Sokolov to ještě zkouší bez gólmana, ale s kotoučem nehraje ani v útočném pásmu, takže se vytouženého srovnání už nejspíš nedočká.
     
    58:58
    Michal Gut se zpoza branky natlačil až před gólmana, ale toho neměl kudy překonat, takže raději přihrál, ale jen do míst, kde vůbec nikdo nebyl.
     
    58:10
    Martin Kadlec neudržel kotouč v útočném pásmu. Jeho spoluhráči však vzápětí rychle rozehrávají, ale zatím se nedostali ani přes modrou čáru.
     
    57:34
    Ervins Muštukovs musel vyrážet nahození ze středního pásma, to samozřejmě zvládl bez problémů a umožnil tak svým spoluhráčům snadnou rozehrávku.
     
    57:14
    Poruba získává vhazování v útočné třetině, takže drží kotouč pěkně daleko od své brány. Buly ale prohrává, takže se musí rychle stahovat.
     
    56:32
    Radek Pořízek míří za nahozeným pukem. Ten vybojoval a okamžitě ho poslal před bránu, kde Marek Špaček zakončoval téměř do prázdné klece, ale Oldřich Cichoň se skvěle přesunul a jeho pokus zneškodnil!
     
    55:48
    TORAX už je z nejhoršího venku, stále se ale musí bránit ještě čtyři minuty. Tuto úlohu však zatím zvládá naprosto bez problémů.
     
    55:00
    Baník s rozehrávkou moc nespěchá, i když by už měl, protože od porážky ho dělí pouhých pět minut, což už je docela málo času.
     
    54:29
    Poruba sice nějaký čas v oslabení musela trávit ve svém pásmu, ale střelu nedovolila a vzápětí kotouč zase vyhodila.
     
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Brodek – 2 min.).
     
    53:04
    Tomáš Vracovský tentokrát trefil jen bránícího hráče. Kotouč navíc vzápětí ani nevybojoval, takže musí rychle spěchat do obrany.
     
    52:43
    Tomáš Vracovský si našel odražený puk a okamžitě pálil, ale kotouč ani nedokázal zvednout, kvůli čemuž Ervins Muštukovs v klidu zasáhl betonem.
     
    52:03
    V útočném pásmu domácího týmu se u mantinelu musí bojovat o kotouč, lépe to zase zvládli Slezané, kteří se bez váhání osvobozují čistým způsobem.
     
    51:24
    Hra se opravdu skoro vůbec nepřerušuje, hosté nyní navíc drží kotouč daleko od své brány a už pomalu začínají vyhlížet závěrečnou sirénu.
     
    50:25
    Baník se usazuje v pásmu i po konci početní výhody, ale k další střele to už nevedlo a Poruba si tak konečně může na chvíli oddechnout.
     
    49:32
    Nyní pálil Michal Gut ještě příklepem, mířil mezi betony gólmana, ale ten si tento prostor moc dobře pokryl.
     
    49:01
    Po dalším nahození byl před brankou TORAXU obrovský zmatek, největší příležitost měl asi Michal Gut, který však nakonec v dobré pozici ani nezakončil.
     
    48:00
    Otakar Šik zkusil vzít zodpovědnost na sebe, ale bránu ani netrefil. Vzápětí pálil ještě jednou, ale to už ho vychytal Ervins Muštukovs.
     
    47:41
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Jáchym – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:07
    Hraje se dlouho bez přerušení, což určitě více vyhovuje hostům, protože čas rychle běží a navíc se Sokolovu úplně nedaří.
     
    46:23
    Jakub Vrána se sice šikovně natlačil před bránu, ale tam mu hraničním způsobem nebyla dovolena střela, kterou hlavní rozhodčí zase nechávají bez povšimnutí.
     
    45:42
    Mohlo být skoro rozhodnuto, protože Poruba uhánělo do přečíslení tři na jednoho, ale Lukáš Endál nedokázal po přihrávce zakončit mezi tři tyče!
     
    45:07
    Marek Švec sice po přechodu modré čáry skončil na ledové ploše, ale nedovoleným způsobem to nebylo, takže se musí rychle zvedat a pokračovat ve hře.
     
    44:18
    Ervins Muštukovs si výborně pokryl další zakončení z velkého úhlu, jeho spoluhráči nyní ale pouštějí soupeře do čím dál více šancí.
     
    43:50
    Tomáš Rohan se rozjel na levé straně, následně si řekl o přihrávku do jízdy a okamžitě pálil, ale hostující gólman stále drží těsné vedení svého týmů.
     
    43:32
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Špaček – 2 min., sekání).
     
    42:58
    Michal Hlinka výborně zachytil soupeřící rozehrávku, ale sám potom nepřesně přihrával, takže to vlastně bylo k ničemu.
     
    42:34
    Ervins Muštukovs už si připisuje první zásah v závěrečné části, po kotouči rychle skočil a přerušil hru.
     
    42:02
    Petr Kanko se pokusil o překvapivé zakončení od mantinelu, které splnilo svůj účel, domácí brankář si jen tak tak pokryl prostor u své tyče.
     
    41:33
    Baník sice zaostává, ale rozhodně se nevzdává, na vyrovnání má stále dost času. Poruba se však už bude soustředit hlavně na bránění.
    40:34 Radek POŘÍZEK - 2:3
     
    40:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se ze svého prvního útoku ve třetí části dostávají zpět do vedení! Jakub Teper si všiml výborně najíždějícího RADKA POŘÍZKA za obranou, toho tak našel krásnou přihrávkou mezi protihráči. Střelec gólu si následně položil Oldřicha Cichoně a v klidu zakončil nad něj. Asistence: Jakub Teper.
     
    40:23
    Sokolov začíná aktivněji, vyhrává úvodní vhazování a už se tlačí do útočného pásma, ale k zakončení se nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství nám také nabídlo dvě branky, ale ty padly hned na jejím začátku. Jinak to mělo stejný průběh jako první část, protože Poruba od začátku dominovala, díky čemuž se dostala do vedení, ale Sokolov zase dokázal najít rychlou odpověď. Následně se oba celky soustředily hlavně na bránění, kvůli čemuž se i do třetí periody bude vstupovat za remízového stavu.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:43.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    Sokolov se v závěru třetiny stále pokouší o využití přesilovky, ale do další tvrdé rány si obětavě lehl jeden ze soupeřících beků.
     
    38:43
    Jakub Teper odvedl práci za jeho gólmana, protože obětavě zblokoval tvrdou střelu, ale puk skončil přesně v jeho obličeji, tak snad to nebude nic vážného.
     
    38:08
    Jan Pohl byl výborně uvolněn od Tomáše Vracovského, takže okamžitě pálil příklepem. Jeho rána vypadala opravdu hodně nebezpečně, ale paradoxně se nevešla ani mezi tři tyče.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Lukáš Kozák – 2 min., podrážení).
     
    37:19
    Poruba ještě musí hrát v útočném pásmu, ale ani nadvakrát nedokázala vyhodit, což mohl potrestat Vojtěch Kropáček, který však soupeřícího gólmana nepropálil.
     
    36:46
    Hosté u mantinelu nedostávají žádné slitování a od soupeřů jsou na něj bez váhání házeni. K kvůli tomu se v útoku zase moc dlouho neudrželi.
     
    36:07
    Markus Korkiakoski na útočné modré čáře s kotoučem moc dlouho váhal, kvůli čemuž se jeho spoluhráči dostali přes ni, takže se píská další postavení mimo hru.
     
    35:48
    Hra už se začíná trochu uklidňovat, jelikož nikdo nechce inkasovat do šatny. Mírně aktivnější je však Poruba, která se ale nyní dopouští ofsajdu.
     
    34:54
    Od modré nakonec nahazoval Tomáš Voráček, ale trefil jen prvního protihráče před sebou, který puk okamžitě dostal z pásma.
     
    34:34
    Jan Pohl přes sebe nechal trestuhodně přejít kotouč, díky čemuž se hosté usazují v útočném pásmu, ale zase tam mají minimum prostoru na kombinaci.
     
    33:52
    Vojtěch Kropáček si sjel od pravého mantinelu do pravého kruhu, odkud okamžitě pálil švihem, ale Ervins Muštukovs si proti němu chytře vyjel, takže se neměl kam trefit.
     
    33:09
    Ani Sokolov nakonec nevyužije početní převahu, kotouč však pořád zůstává v jeho držení, takže může usilovat o skórování.
     
    32:32
    Martin Weinhold sám vyvezl kotouč do útočného pásma, tam objel bránu a okamžitě pálil, ale brankář Poruby se stačil včas přesunout.
     
    31:54
    Baník přesilovku dlouho nehrál, což jde vidět v tom, že se opravdu složitě dostává do pásma. Po usazení však okamžitě pálil Tomáš Vracovský, jehož ránu Ervins Muštukovs jen tak tak vyrazil svou rukavicí.
     
    31:11
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Michal Hlinka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:46
    Martin Jandus dostal nabito mezi kruhy, ale kolem něj byli tři protihráči, kvůli čemuž jedna z jejich hokejek srazila puk do ochranné sítě.
     
    29:50
    Vít Jiskra přihrával kotouč před bránu, ale jeho spoluhráč šel raději střídat, kvůli čemuž tedy kus gumy neletěl absolutně na nikoho.
     
    29:14
    Hosté vůbec neměli jak kombinovat v útočném pásmu, což domácí málem potrestali dalším únikem, ale ten ztroskotal na nepřesné přihrávce.
     
    28:45
    Oldřich Cichoň pokračuje ve spolehlivém výkonu a nepovedenou střelu Dušana Žovinece, která letěla opravdu divně, dokázal zachytit.
     
    28:16
    Baník dělá všechno proto, aby v dalším oslabení neinkasoval. To se mu zatím daří, protože soupeře vytlačil až do jeho třetiny.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Klodner – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:13
    Oba gólmani si nyní v krátkém časovém úseku připsali úspěšné, ale dost snadné zákroky. Hrát se bude v pásmu Sokolova, jelikož naposledy zasahoval Oldřich Cichoň.
     
    26:33
    Souboj ve středu hřiště nakonec vyšel lépe Porubě, která může po soupeřícím nahození rozehrávat, ale má to extrémně složité.
     
    25:43
    Dušan Žovinec se výborně vrátil po ztrátě puku a sám se ho ujal. Ve vlastní třetině pak uklidňuje hru, protože byl společně se spoluhráči pod tlakem.
     
    25:05
    Pořád platí pravidlo, že po vstřeleném gólu je celý tým aktivnější. Poruba však tentokrát dobře vystihla rozehrávku soupeře a lehkým nahozením prověřila pozornost Oldřicha Cichoně.
    23:56 Otakar ŠIK - 2:2
     
    23:56
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se jen tak nevzdávají a máme zase srovnáno! OTAKAR ŠIK si šikovně našel prostor na modré čáře, kam dostal luxusní přihrávku od Jana Pohla, díky čemuž ujížděl na soupeřícího gólmana sám. Toho překonal jednoduchou střelou nad vyrážečku. Asistence: Jan Pohl.
     
    23:31
    Souboj byl úspěšný, z čehož vzešlo docela nebezpečné nahození od modré čáry, ale Ervins Muštukovs si s ním věděl rady.
     
    23:10
    Sokolov se přece jen po delší době dostává ke kotouči, s ním okamžitě míří do útočného pásma, kde o něj ale musí bojovat u hrazení.
     
    22:24
    Slezany druhá branka opravdu dost nakopla, protože v posledních minutách jednoznačně dominují a soupeři dovolují leda tak bránění.
    21:22 Jan KÁŇA - 1:2
     
    21:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté využívají druhou početní výhody v zápase a zase se tedy dostávají do vedení! Tvrdá rána Jakuba Tepera skončila na jednom z bránících hráčů, na což také reagoval domácí brankáře. Kotouč avšak jako první našel JAN KÁŇA, který ho bez váhání zametl do odkryté klece. Asistence: Jakub Teper, Tomáš Jáchym.
     
    21:04
    TORAX se musí do první šance své přesilovky tlačit ze svého obranného pásma, přechod dopředu se mu ale nadmíru povedl.
     
    20:43
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Denis Zeman – 2 min., napadení).
     
    20:22
    Ervins Muštukovs raději schová soupeřící nahození ve své lapačce, takže se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    20:13
    I když Poruba vyhrála i úvodní vhazování druhé části, tak šel dopředu jako první Sokolov, který se však dopustil ofsajdu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství nám přineslo zajímavou a hlavně dost vyrovnanou podívanou, protože s jistotou nelze říci, kdo je zatím lepší. První se však prosadila Poruba, která navíc skórovala z přesilovky, ale tu druhou nedokázala využít, za což sama pykala inkasovanou brankou. Do druhého dějství se tak vstoupí za stavu 1:1, které není úplně optimální pro ani jeden tým.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Oldřich Cichoň si ještě v závěru třetiny musel připsat pár cenných zákroků, čímž tak udržel remízový stav až do první přestávky.
     
    19:30
    Baník se ještě dopouští postavení mimo hru, takže se ještě jednou bude vhazovat, konkrétně ve středním pásmu.
     
    18:54
    Oběma týmům už chybí potřebná přesnost, aby se prosadili. Poruba to však aktuálně stejně zkouší směrem dopředu.
     
    18:04
    Poruba jen tak tak dostala kotouč do středního pásma, ale odpočinek si nedopřává, jelikož okamžitě aktivně napadá, což nese své ovoce.
     
    17:25
    Sokolov je na koni a rozhodně mu nevadí, že předchozí velkou šanci nevyužil. Bezpodmínečně ji chce odčinit a soupeře tak pořádně svírá.
     
    16:48
    Domácí se mohli bleskově postarat o obrat, jelikož mířili do přečíslení dva na jednoho! Otakar Šik však po přihrávce Marka Švece nedokázal ani vystřelit, i když měl k tomu dost prostoru.
     
    16:23
    Radek Pořízek zkusil zakončit mezi nohama bránícího hráče, ale Oldřicha Cichoně tím vůbec nepřekvapil, tam jen zamával svou lapačkou.
    15:46 Denis ZEMAN - 1:1
     
    15:46
    Baník právě vstřelil branku!
    Slezané nevyužívají přesilovku a navíc vzápětí inkasují! DENIS ZEMAN si na vlastní modré čáře zpracoval přihrávku, s kotoučem se pak individuálně dostal až na hranici pravého kruhu, odkud doslova vymetl šibenici soupeřící klece! Asistence: David Tůma, Adam Rulík.
     
    15:06
    Přihrávka zpoza brány si dokázal najít Petr Stloukal, který tak zase zakončoval z velké blízky, ale Oldřich Cichoň vytahuje parádní zákrok!
     
    14:27
    Slezané jsou vytlačeni zpět do svého pásma, ale následný přechod do útoku se jim více než povedl. Křižný pas Markuse Korkiakoskiho však už tak úspěšný nebyl.
     
    13:44
    Poruba si chce v přesilové hře navýšit vedení, v útočném pásmu proto přichází jedna střela za druhou, ale Oldřich Cichoň zatím musel likvidovat jen jednoduché nahození.
     
    13:08
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Přindiš – 2 min., faul kolenem).
     
    12:55
    Na druhé straně se z bezprostřední blízkosti dostal k zakončení Michal Hlinka, který mířil mezi betony domácího gólmana, který jen tak tak udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    12:10
    Patrik Prymula díky výborné rozehrávce mezi kruhy šikovně uvolnil Jana Pohla, který se pokoušel na brankáře vyzrát bekhendovým blafákem, ale ten mu to nedovolil!
     
    11:48
    Vojtěch Kropáček po nahození spoluhráče usiloval velmi důrazně o dorážku, ale skončil jenom na kolenou. Hostujícímu brankáři navíc kotouč z výstroje stejně nevypadl.
     
    11:22
    Porubě se po úspěšné defenzivě nepovedl přechod střední třetiny, jelikož se dopouští prvního ofsajdu v zápase.
     
    10:56
    Hosté se po úvodní brance nikam neženou a klidně drží své vedení. Zatímco Sokolov začíná stupňovat aktivitu.
    09:06 Lukáš ENDÁL - 0:1
     
    09:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Souboj aktuálních dvou nejlepších týmů Change Ligy gólově načíná Poruba! Markus Korkiakoski dostal výbornou přihrávku na levou stranu, díky čemuž se dostal přes soupeřícího beka. Puk následně poslal do druhé vlny, kam si najel LUKÁŠ ENDÁL, který se prosadil přesnou střelou nad beton. Asistence: Markus Korkiakoski a Petr Stloukal.
     
    08:35
    Slezané sehráli krátkou přesilovku pět na tři, díky čemuž se mohli alespoň napevno usadit v útoku, ale zase z toho vzešlo jen sražené nahození od modré čáry.
     
    08:06
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Klodner – 2 min., podrážení).
     
    07:46
    Kotouč zase končí až u Ervinse Muštukovse, což tedy znamená, že nejspíš ani TORAX nevyužije svou první početní převahu.
     
    07:15
    Sokolov se osvobozuje a v klidu střeží střední pásmo. Poruba ani s rozehrávkou moc nespěchá.
     
    06:39
    Hosté se horko těžko udrželi v útočném pásmu, za což jim nakonec byla umožněna docela nebezpečná střela, kterou měl na svědomí Dušan Žovinec, ale ten se trefil jen do vyrážečky gólmana!
     
    06:08
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:08
    Jan Pohl se díky své šikovnosti málem dostal mezi kruhy, ale na poslední chvíli mu byl puk vypíchnut, díky čemuž se hosté osvobozují.
     
    04:33
    Haník zatím marně hledá cestu do útočného pásma a dokonce má problémy s rozehrávkou, takže Poruba získává pár cenných sekund.
     
    03:57
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Voráček – 2 min., hákování).
     
    03:38
    Tomáš Vracovský si narazil puk o napadajícího protihráče, díky čemuž mohl individuálně rozehrát a dokonce se dostat až k zakončení, ale na brankáře se nevyzrál.
     
    03:03
    Slezané se drží v útočném pásmu, kde si připsali snad pět pokusů o střelu, ale většina ani nedoletěla ke gólmanovi. Oldřich Cichoň však hru nakonec dokázal přerušit.
     
    02:20
    Ervins Muštukovs měl mírné problémy s tvrdou dalekonosnou střelou, protože ji vyrazil jenom před sebe. Tam už ale zasáhli jeho obránci.
     
    01:53
    Hosté tráví většinu času bez puku, nepomáhá k tomu ani aktivní napadání, po kterém navíc Sokolov startuje další ofenzivu.
     
    01:08
    Z dalšího rychlého protiútoku mohl zahrozit Tomáš Rohan, ale ten si nedokázal pod tlakem zpracovat přihrávku, protože skákala.
     
    00:37
    Tomáš Vracovský mohl zahrozit z rychlého protiútoku, ale při pokusu o zasekávačku ztratil kotouč. K nahození se však dostal Martin Weinhold, který však Ervinse Muštukovse moc nevystrašil.
     
    00:15
    Úvodní vhazování jde ve prospěch Poruby, která se následně ihned usazuje v útočném pásmu a tlačí se do prvního zakončení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – J. Pohl (A), Weinhold, M. Jandus, D. Zeman, Přindiš (A), Klodner, A. Rulík – Vracovský, Prymula, D. Tůma – M. Kadlec, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Šik – Jiskra, Vrána, Kropáček.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Foltán) – Žovinec, Teper, Kozák, T. Voráček (A), Pastor, Urbanec, Dundáček – Pořízek, T. Jáchym, Špaček – Endál, Korkiakoski (A), Stloukal – Toman, Kanko (C), Brodek – Hotěk, M. Hlinka, J. Káňa.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Sedláček, Šimán.
     
    HC RT TORAX Poruba 2011
    Poruba je na tom o trochu lépe než jeho dnešní soupeř, má o jediný bod víc a tak vévodí celé Chance Lize, přičemž je už jediným týmem, který nepoznal hořkost porážky. Na úvod si TORAX vyšlápnul na průměrné Benátky nad Jizerou, kterou udolal 3:1. Ještě těsnější to pak bylo v Ústí nad Labem, kdy za stavu 3:3 museli rozhodovat nájezdy, které však slezští hokejisté jednoznačně ovládli. V poslední utkání už se pak naplno rozjela gólová mašina, protože Poruba nasázelo Kadani rovnou jedenáct branek, díky čemuž je nejproduktivnějším týmem soutěže, ale právě na Sokolov má jen dvougólový náskok. Dnes to tedy bude souboj dvou týmů, kterým se neskutečně daří, tak uvidíme, jestli někomu toto období dnes skončí.

    Poslední tři utkání
    Poruba vs. Kadaň – 11:1
    Ústí nad Labem vs. Poruba – 3:4sn
    Poruba vs. Benátky nad Jizerou – 3:1

    Nejproduktivnější hráči
    Tomáš Jáchym 7 bodů (0+7)
    Marek Špaček 5 bodů (0+5)
    Jakub Teper 4 body (3+1)
     
    HC Baník Sokolov
    Sokolov zažil senzační vstup do nové sezony. Na úvod sice jen tak tak udolal Havířov 2:1, takže oba celky skvěle bránily, ale v druhém utkání to bylo úplně naopak. V celkovém součtu totiž padlo neuvěřitelných sedmnáct branek, přičemž Baník jich vsítil hned dvanáct. Jaromír Kverka se na vítězství 12:5 dokonce podílel šesti body (3+3), takže je s dvoubodovým náskokem na Tomáše Jáchyma z Poruby nejproduktivnějším hráčem celé soutěže. Poslední duel už ale dnešní domácí nedotáhli do vítězného konce, jelikož na Slavii nestačili v prodloužení a padli 2:3. I přesto je Sokolov na famózním druhém místě a v případě dnešní výhry může jít zpět na první plac. Proti Porubě to ale bude mít asi úplně nejtěžší.

    Poslední tři utkání
    Slavia vs. Sokolov – 3:2pp
    Sokolov vs. Litoměřice – 12:5
    Havířov vs. Sokolov – 1:2

    Nejproduktivnější hráči
    Jaromír Kverka 9 bodů (6+3)
    Tomáš Rohan 4 body (2+2)
    David Tůma 4 body (1+3)
     
    Dobrý podvečer při sledování druhé české nejvyšší hokejové soutěže! Dnes v rámci 4. kola síly změří dosavadní první tým s druhým týmem v tabulce, spolu se střetnou Sokolov a Poruba. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 16. D. Zeman (D. Tůma, A. Rulík), 24. Šik (J. Pohl) – 10. Endál (Korkiakoski, Stloukal), 22. J. Káňa (Teper, T. Jáchym), 41. Pořízek (Teper)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – J. Pohl (A), Weinhold, M. Jandus, D. Zeman, Přindiš (A), Klodner, A. Rulík – Vracovský, Prymula, D. Tůma – M. Kadlec, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Šik – Jiskra, Vrána, Kropáček.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Foltán) – Žovinec, Teper, Kozák, T. Voráček (A), Pastor, Urbanec, Dundáček – Pořízek, T. Jáchym, Špaček – Endál, Korkiakoski (A), Stloukal – Toman, Kanko (C), Brodek – Hotěk, M. Hlinka, J. Káňa.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Sedláček, Šimán

    Diváci: 724
    bahis siteleri