Děčín – Bílina 6:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 0:0 (odl.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Znojmo – SHK Hodonín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Klatovy – Cheb 3:1 (kon.)
Písek – Řisuty 4:3 (po pr.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.) | Opava – Nový Jičín 5:2 (kon.)
konec
HK Opava
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HK Nový Jičín
Středa 23.09.2020, 18:30 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 2. kolo
Partner:
     
    49:46
    Opava právě vstřelila branku!

    Rozhodující úder? Opava proměňuje i klasickou přesilovku. PETR SEIDLER dostal po Kuncově nahrávce dostatek času ke střele a nemýlí se. Asistence: Marcel Kunc.
     
    48:22
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezané dvojnásobnou početní výhodu proměňují! JIŘÍ ŠINDELÁŘ z vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele a propálil všechno, co mu stálo v cestě! Asistence: Bohumil Herman, Vlastimil Malina.
     
    33:33
    Opava právě vstřelila branku!

    Opavská první formace posílá Slezan znovu do vedení! Jeden z forvardů zatáhl kotouč do pásma a natáhl na sebe pozornost hostujících obránců. Následně se k puku dostal TOMÁŠ ROUSEK, kterému už jen zbývalo kotouč poslat do poloprázdné klece. Asistence: Vlastimil Malina, Bohumil Herman.
     
    31:10
    Opava právě vstřelila branku!

    Nádherných 30 sekund končí gólem v síti Šimonů! Po šancích na obou stranách se dostal ke kotouči ROSTISLAV VANĚK. Ten si pohrál s bekem Ďáblů a uháněl sám – kotouč uklidil nekompromisně do vinklu, vyrovnáno 2:2. Asistence: Adam Spálovský.
     
    29:28
    Nový Jičín právě vstřelil branku!

    Ďáblové bleskově otáčejí průběh utkání a to dokonce ve čtyřech! Prosazuje se opět RICHARD BORDOWSKI, který si poradil s domácí obranou a na dvakrát procedil kotouč přes Daňu. Asistence: Roman Maliník.
     
    28:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!

    Hosté srovnávají na 1:1! V útočném pásmu se kotouč odrazil do mezikruží ke zcela volnému RICHARDU BORDOWSKÉMU a ten kotouč trefuje přímo k pravé tyči. Asistence: Roman Maliník, Jakub Kleiner.
     
    19:45
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava je odměněná za svou aktivitu! Nahození od modré poskakovalo v novojičínském brankovišti tak dlouho, než jej do prázdné branky dopravil BOHUMIL HERMAN a Slezan vede! Asistence: Tomáš Rousek, Vlastimil Malina.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 20. Herman (Rousek, Malina), 32. Vaněk (Spálovský), 34. Rousek (Malina, Herman), 49. Šindelář (Herman, Malina), 50. Seidler (Kunc) – 29. Bordowski (Maliník, Kleiner), 30. Bordowski (Maliník)


    HK Opava: Daňa (Hasala) – Kunc, Kocián, Spálovský, Zouhar, Šindelář (C), Chalupa (A), Šendera – Vaněk, Seidler, Štindl, Římský, Buršík, Kadula, Gulda, Peterka, Herman (A), Kovářík, Rousek, Malina
    HK Nový Jičín: Šimonů (Galuška) – Már, Holáň, Kleiner, Hruška, Váňa, Vacula, Krutil (A) – Poruba, Lehečka, Macuh (C), Pecha, Štefka, Kafka, Bordowski (A), Hilšer, Sluštík, Flok, Krupa, Maliník

    Rozhodčí: Šutara – Bartek, Kořistka
    ocianews.com