Děčín – Bílina 6:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 0:0 (odl.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Znojmo – SHK Hodonín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Klatovy – Cheb 3:1 (kon.)
Písek – Řisuty 4:3 (po pr.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.) | Opava – Nový Jičín 5:2 (kon.)
po prodl.
IHC Králové Písek
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC Řisuty
Středa 23.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Jih (ČR) • 2. kolo
Partner:
     
    63:09
    Písek právě vstřelil branku!
    David MATĚJKA využil chyby rozehrávky hostů, nabruslil mezi kruhy a propálil Stahla pod víko. Bez asistence.
     
    46:20
    Písek právě vstřelil branku!
    Kapitán Parýzek nastřelil břevno, ale ze skrumáže těl dokázali domácí dotlačit puk do branky. Zřejmě tam byl ještě odraz od brusle, ale sudí ho posoudil jako čistý. Střelcem branky je Tomáš ROD straší. Asistence: Parýzek, Sýbek.
     
    34:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je to tady. Hosté se několik minut vůbec nedostali z pásma, ale heslo "Nedáš – dostaneš" znovu zafungovalo. Roman FORMÁNEK po brejku vymetl pavouky v levé šibenici. Asistence: Parshakov, Kučera.
     
    18:39
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek v oslabení vyrovnává. Na své modré čáře obral beky Řisut Lukáš VOLF, prodral se do úniku a vymíchal Stahla nádherným blafákem do bekhendu. Asistence: Bílek.
     
    16:58
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí obrana pozapomněla po dlouhém vyhození na střelce Petra PATYKA. Ten se s pasem zpoza branky nemazlil a posla ho mezi Křížovy betony. Asistence: Kučera M., Keszi.
     
    10:34
    Písek právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že z další slibné akce domácích nebude nic. Mladý obránce Tampier zavezl kotouč do pásma, ten se trochu krkolomně dostal až k Davidu MATĚJKOVI, který ho z mezikruží napálil do pravé šibenice. Asistence: Rod ml.
     
    05:23
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Michal FORTELKA šikovně mezi Křížovy betony tečoval nastřelený puk z hole Potechina. Hosté vedou. Asistence: Potechin, Formánek.

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 11. Matějka (Rod ml.), 19. Volf L. (Bílek), 47. Rod st. (Parýzek, Sýbek), 64. Matějka – 6. Fortelka (Potechin, Formánek), 17. Patyk (Kučera M., Keszi), 35. Formánek (Paršakov, Kučera J.)


    IHC Králové Písek: Kříž (Hauser) – Parýzek (C), Dvořák, Bílek, Tampier, Šafář, Dudáček – Sýbek (A), Rod st., Kosnar, Matějček, Volf L., Bednařík, Matějka, Novák, Přibyl, Rod ml., Volf J.
    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Dunchanka, Potechin (C), Flachs, Řepka, Kučera J. – Keszi, Danov, Kučera M., Vyskočil, Formánek, Fortelka, Patyk, Rendla, Okegawa, Parshakov

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org