Děčín – Bílina 6:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 0:0 (odl.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Znojmo – SHK Hodonín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Klatovy – Cheb 3:1 (kon.)
Písek – Řisuty 4:3 (po pr.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.) | Opava – Nový Jičín 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Tábor
4:5 (0:1, 2:0, 2:3 - 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Středa 23.09.2020, 18:00 • Zímní Stadion Tábor • 2. liga skupina Jih (ČR) • 2. kolo
Partner:
     
    60:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je dobojováno, dva body putují do Havlíčkova Brodu. Kryštof Hrala v rohu skvěle vybojoval puk, a namazal osamocenému RICHARDU CACHNÍNOVI, který nezazmatkoval, a ranou do víka rozhodl dnešní klání. Asistence: Kryštof Hrala.
     
    52:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Tomáš Mlynář od modré našel ALEŠE PADĚLKA, který se trefil přesně do víka. Asistence: Tomáš Mlynář, Kryštof Hrala.
     
    46:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to ještě bude zajímavé! TOMÁŠ MLYNAŘ si od mantinelu najel s pukem, a vymetl šibenici branky Kristiána Koláře! Asistence: Michal Kliment, David Kalač.
     
    45:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Po nevyužité šanci hostí se puku ujal Kryštof Hrala a přenou ranou tahem snižuje. Asistence: David Košťál
     
    42:40
    Tábor právě vstřelil branku!
    Nedvěd neudržel kotouč ve výstroji, čehož využil důrazný LUKÁŠ KŘÍŽ. Bez asistence.
     
    41:50
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor svému soupeři utíká o dva zásahy! Havelka zavezl puk až před branku, jeho střela mu sice ujela, ale při všem štěstí zrovna na hůl před brankou číhajícího MILANA DANČIŠINA, jenž překonal hostujícího brankáře. Asistence: Dominik Havelka.
     
    29:55
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor se poprvé v dnešním utkání ujímá vedení! Po přesné přihrávce Vojtěcha Doktora ujel hostující obraně JAN BÁRTA, a ranou do víka rozjásal domácí publikum! Asistence: Vojtěch Doktor, Ondřej Šulek.
     
    22:00
    Tábor právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Tábor obsadil útočné pásmo, Ondřej Šulek našel u pravého kruhu čekajícího JAKUBA MATUŠÍKA, který nezaváhal, a vymetl šibenici! Asistence: Ondřej Šulek, Dominik Havelka
     
    09:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A hosté se ujímají vedení! Marek Tecl zavezl puk po křídle, a beckhendem našel přesně v mezikruží postaveného RICHARDA CACHÍNA, který ranou z první otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Marek Tecl, Vojtěch Holenda.

    Štěpán Ondráček

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 22. Matušík (Šulek, Havelka), 30. Bárta (Doktor, Šulek), 42. Dančišin (Havelka), 43. Kříž – 10. Cachín (Tecl, Holenda), 46. Hrala (Košťál), 47. Mlynař (Kliment, Kalač), 53. Padělek (Mlynář, Hrala), 61. Cachnín (Hrala)


    HC Tábor: Kolář (Novák) – Pařízek, Radoš, Černý (A), Havelka, Kříž, Doktor, Bouška – Matiášek, Škoda (A), Přibyl, Šulek, Matušík, Bárta, Dančišin, Zayml, Tejko, Šedivý, Heřman (C)
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Vála, Kliment, Smutný, Dudycha, Dvořák, Krejčí, Benák – Mlynař, Čejka, Voříšek, Valenta, Cachín, Tecl, Hrala, Padělek, Košťál, J. Ludvík, T. Ludvík, Kalač

    Rozhodčí: Daniel Kraval – Erik Hlinka, Daniel Horažďovský
    ocianews.com