BO Ostrava – Black Dogs Budweis 3:4 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
3:4 (2:4, 1:0, 0:0)
Black Dogs Budweis
Středa 23.09.2020, 20:00Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny! Báňská univerzita navíc hraje bez gólmana, takže v šesti!
     
    55:15
    To byla velká šance na straně Jihočechů! Tomáš Vochozka si sjel na přihrávku před branku, ale jeho teč šla těsně vedle branku!
     
    51:44
    Přesto mohlo z ničeho nic přijít srovnání! Dominik Ficek dostal přihrávku k tyči, kde asi dvakrát dorážel, ale Ivo Svoboda svůj beton udržel na ledě a puk před brankovou čárou!
     
    47:26
    Ondřej Kosina je na ledě!
     
    45:26
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Ondřej Kosina – 2 min., sevření puku rukou).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    38:11 ŠČUREK - 3:4
     
    38:11
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí hráči znovu předvedli rychlou akci, po které dostali kotouč těsně za brankovou čáru! Jako poslední se puku dotkl PETR ŠČUREK, jenž vrátil Báňskou univerzitu do hry. Asistence: Marek Kovalski a David Sysala.
     
    37:08
    Jakub Hudec je na ledě!
     
    35:08
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Jakub Hudec – 2 min., krosček).
     
    34:59
    Viliam Béreš je na ledě!
     
    34:25
    A to nakonec nebyla vůbec špatná šance! Ovčaři totiž vyrazil touš jen před sebe, kde následně vznikla mela a viděli jsme dvě dorážky. Ani jedna z nich ovšem nerozsvítila červené světlo v bráně.
     
    32:59
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Viliam Béreš – 2 min., sekání).
     
    Druhá třetina začne ve 20:49.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    16:16 HRŮŠA - 2:4
     
    16:16
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jihočeši se v tomto utkání dostávají do dvoubrankového vedení! První střelu sice ještě Ovčaři vyrazil, jenže k odraženému kotouči si sjel ALBERT HRŮŠA, jenž prostřelil gólmana Vítkovic. Asistence: Šimon Masopust a Jonáš Kronus.
    15:07 VOCHOZKA - 2:3
     
    15:07
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Neskutečná přestřelka v první periodě, snad to bude pokračovat! Po chybě Ostravy se do dobré pozice dostal TOMÁŠ VOCHOZKA, který střelou zápěstím rozvlnil síť. Asistence: Jan Prokop.
    13:59 KOSINA - 2:2
     
    13:59
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Jenže k tomu stačí jedna povedená akce a je srovnáno! Budějovická obrana byla hodně otevřená, když si před branku sjel ONDŘEJ KOSINA, který dostal přihrávku a svou tečí nedal gólmanovi šanci. Asistence: Dominik Pawliczek.
    11:47 SITTER - 1:2
     
    11:47
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Podaří! Využita je i přesilová hra pět na čtyři, po které jdou Budějovice poprvé do vedení! Jakub Šafář posunul kotouč křižnou přihrávkou na Tomáše Vochozku, do jehož rány ještě sáhl RADEK SITTER, který prostřelil přesouvajícího se gólmana! Asistence: Tomáš Vochozka a Jakub Šafář.
    10:59 GRAUER - 1:1
     
    10:59
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hokejisté v černém srovnávají stav dnešního utkání, když využívají početní výhodu pět na tři! PAVEL GRAUER dostal přihrávku na modrou, odkud vymetl pavučiny! Asistence: Jakub Šuhaj.
     
    10:48
    Budějovice hrají v pěti!
     
    10:24
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Jakub Baca – 2 min., podrážení).
     
    09:12
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Moravčík – 2 min., krosček).
    09:03 GŘESÍK - 1:0
     
    09:03
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Je to využitá přesilová hra, Vítkovice vedou o jednu branku! Navíc početní výhoda nadále pokračuje. Sysala posunul kotouč na levou stranu, kde byl DAVID GŘESÍK, jenž střelou od mantinelu trochu překvapil gólmana. Asistence: David Sysala.
     
    05:48
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (David Svoboda – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    05:19
    Radek Rolínek ukázal dobrou práci v útočném pásmu, kde odhadl odraz kotouče, čímž udržel svůj tým v pásmu. Následně jsme viděli obrovský závar před Ovčařim, ale Jihočeši nedokázali dostat puk až za brankovou čáru!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Gřesík (Sysala), 14. Kosina (Pawliczek), 39. Ščurek (Kovalski, Sysala) – 11. Grauer (Šuhaj), 12. Sitter (Vochozka, Šafář), 16. Vochozka (Prokop), 17. Hrůša (Masopust, Kronus)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Ovčaři (Vedra) – Ficek, Ščurek, Gřesík, Szturc, Štěpán, Hranoš, Hudec, Baca (C) – Smrčka, Fejko, Dýrr – Kovalski, Sysala, Gelnar – Kosina, Pawliczek, Moravčík – Bereš, Bernát, Žídek.
    Black Dogs Budweis: I. Svoboda (Spáčil) – Krtek, Hanus, Kubeš, Hrůša, D. Svoboda, Grauer – Vochozka (A), Koupal (A), Prokop – Sitter (C), Šuhaj, Kronus – Rolínek, Šafář, Prášek – Dvořák, Masopust, Kaisler – Novák.

    Rozhodčí: Veselý – Kis, Lučan
    thejrc.org