Dvůr Králové n. L. – Děčín 9:0 (kon.) | Hronov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | SHK Hodonín – Opava 6:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Klatovy 4:2 (kon.) | Cheb – Tábor 2:7 (kon.) | Bílina – Trutnov 3:2 (kon.)
Znojmo – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 2:1 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 8:4 (kon.)
Řisuty – Příbram 2:3 (po s.n.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
BK Nová Paka
Sobota 26.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Sever (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z hodně bojovného utkání nakonec bylo poměrně hezké hokejové představení. Jablonec se po nepovedené první třetině vzepjal a i díky gólu a asistenci Daniela Svobody přetlačil skóre na svoji stranu. Největší ovace od diváků sklízí gólman Michal Krofta, který po rychle inkasované brance působil neprůstřelným dojmem. (20:19:59)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Hosté mohli vyrovnat v posledních sekundách! Jaroslav Dvořák obdržel přihrávku do pravého kruhu a pálil do protipohybu přesouvajícího se Michala Krofty, který předvedl ještě jeden famózní zákrok, když vykopl puk betonem!
     
    59:40
    Tomáš Plíhal vyvezl kotouč do bezpečí, hosté mají poslední šanci.
     
    59:08
    Martin Jursa mohl potvrdit výhru domácích. Dostal se až do útočného pásma, Adam Jonáš se mu ale vrhl do cesty a zblokoval střelu mířící do prázdné brány.
     
    58:33
    Hlaváč posunul kotouč na Jonáše, jehož nahození poskakovalo okolo brankoviště. Jablonec měl velké štěstí! Nová Paka hraje bez gólmana a tlačí dál.
     
    58:14
    Zakázané uvolnění jabloneckých Vlků dalo prostor oddechovému času hostující lavičky. Dá se očekávat, že to Bruslařský klub zkusí v šesti.
     
    57:51
    Nyní Severočeši ušetřili nějaký čas v ofenzivní zóně. Novopačtí se snažili rychle vrátit do útoku, píská se ale postavení mimo hru. Následuje buly v prostřední třetině.
     
    57:00
    Základní hrací doba se pomalu chýlí ke svému konci, hosté stále ztrácejí jednu branku. Neustále ale utahují šrouby, Jablonec se musí ohánět.
     
    55:58
    Tomáš Kynčl nabízel puk z pravého křídla do ohně. Velmi dobrou práci znovu odvedl Krofta, který ho ztečoval do bezpečí.
     
    54:45
    Aktivní František Hnik pálil zpoza kruhů, přes jablonecké obránce ale kotouč propasovat nedokázal. Východočeši každopádně stupňují svůj výkon a touží po vyrovnání.
     
    54:45
    Aktivní František Hnik pálil zpoza kruhů, přes jablonecké obránce ale kotouč propasovat nedokázal. Východočeši každopádně stupňují svůj výkon a touží po vyrovnání.
     
    54:15
    Nepřesná rozehrávka hostujícího celku končí zakázaným uvolněním, vhazuje se v útočném pásmu šelem.
     
    53:54
    Josef Bajer zavezl puk za útočnou modrou lajnu. Do jeho následné střely vložil hůl protihráč, kotouč končí až na tribuně.
     
    53:20
    Na zemi se po hraničním souboji ocitl Daniel Ira. Jablonečtí fanoušci žádali odpískání faulu, rozhodčí však zůstali ledově klidní.
     
    52:25
    Nová Paka musí rázem dotahovat. Domácí ale nyní působí vcelku sebevědomým dojmem a drží hru daleko od své branky.
     
    50:28
    Hned mohlo být znovu vyrovnáno, Fraktišek Hnik totiž uháněl úplně sám na branku! Pokus o táhlý blafák mu ale příliš nevyšel, Krofta dobře zareagoval a Hnik už neměl kam zakončit.
     
    50:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí se po dvou ubráněných oslabeních dostávají do vedení! Tomáš Plíhal to zkusil zpoza kruhů. Před bránou dobře clonil TOMÁŠ BROKEŠ, který jemnou tečí zaskočil Abraháma a rozvlnil síť za jeho zády. Asistence: Tomáš Plíhal, Daniel Svoboda.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 40. D. Svoboda (Mrkvička, Plíhal), 51. Brokeš (Plíhal, D. Svoboda) – 3. Hnik (Dvořák)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Krofta (Jelínek) – Bitman, Mrkvička (C), Čechura, Tržický, Pulec, Ira, Kulda – Bajer, Homolka, Kačírek, Brokeš, Plíhal, D. Svoboda, Bouřil, Jursa, Frk.
    BK Nová Paka: Abrahám (Vacek) – Hroudný, Kynčl, Abraham (C), Moník, M. Svoboda, Kynčl – Kapička, Jonáš, Kerekanič, Hric, Duchan, Nevyhoštěný, Hlaváč, Vrba, Dvořák, Malík, Foerster, Hnik, Nezbeda.

    Diváci: 236
    ocianews.com