Dvůr Králové n. L. – Děčín 9:0 (kon.) | Hronov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | SHK Hodonín – Opava 6:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Klatovy 4:2 (kon.) | Cheb – Tábor 2:7 (kon.) | Bílina – Trutnov 3:2 (kon.)
Znojmo – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 2:1 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 8:4 (kon.)
Řisuty – Příbram 2:3 (po s.n.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
BK Nová Paka
Sobota 26.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Sever (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Hosté mohli vyrovnat v posledních sekundách! Jaroslav Dvořák obdržel přihrávku do pravého kruhu a pálil do protipohybu přesouvajícího se Michala Krofty, který předvedl ještě jeden famózní zákrok, když vykopl puk betonem!
     
    59:08
    Martin Jursa mohl potvrdit výhru domácích. Dostal se až do útočného pásma, Adam Jonáš se mu ale vrhl do cesty a zblokoval střelu mířící do prázdné brány.
     
    58:33
    Hlaváč posunul kotouč na Jonáše, jehož nahození poskakovalo okolo brankoviště. Jablonec měl velké štěstí! Nová Paka hraje bez gólmana a tlačí dál.
     
    50:28
    Hned mohlo být znovu vyrovnáno, Fraktišek Hnik totiž uháněl úplně sám na branku! Pokus o táhlý blafák mu ale příliš nevyšel, Krofta dobře zareagoval a Hnik už neměl kam zakončit.
     
    50:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí se po dvou ubráněných oslabeních dostávají do vedení! Tomáš Plíhal to zkusil zpoza kruhů. Před bránou dobře clonil TOMÁŠ BROKEŠ, který jemnou tečí zaskočil Abraháma a rozvlnil síť za jeho zády. Asistence: Tomáš Plíhal, Daniel Svoboda.
     
    48:34
    Jablonečtí se i v oslabení vydali dopředu, avšak málem se jim to vymstilo. Tibor Hric totiž vedl akci dvou na jednoho a vzal to na sebe. Michal Krofta znovu v roli vlčího zachránce!
     
    46:53
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min.).
     
    44:44
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., držení).
     
    44:20
    Daniel Svoboda hezkou přihrávkou poslal do šance Tomáše Brokeše, ten zpomalil a ještě vracel Svobodovi před poloodkrytou bránu. Druhý jmenovaný ale nedostal přihrávku přesně na hůl, hosté si mohli oddechnout!
     
    41:23
    Fantastický Michal Krofta! Jonášovu dělovku se z bezprostřední blízkosti snažil dorazit Michal Kapička, jenže jablonecký gólman se blýskl doslova vlčím skokem a nepustil Novou Paku podruhé v utkání do vedení.
     
    40:49
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min., podrážení).
     
    40:20
    Novopačtí začali pěkně zhurta. Jan Hlaváč si to zprava namířil až těsně před Kroftu, který mu výborně zmenšil střelecký úhel a podržel svůj tým!
     
    39:13
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec skvěle sehrál přesilovku a vyrovnává! Tomáš Mrkvička od modré čáry nabil do levého kruhu napřaženému DANIELU SVOBODOVI, jehož dělovka vymetla horní roh Abrahámovy svatyně. Asistence: Tomáš Mrkvička, Tomáš Plíhal.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Hric – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:31
    Solidní příležitost se naskytla Danielu Svobodovi, jenž obdržel přihrávku mezi kruhy. Po zpracování hned střílel, přesvědčivý Martin Abrahám však stihl vykopnout beton!
     
    33:34
    Martin Abrahám ztratil kontrolu nad kotoučem mimo své brankoviště a Jablonečtí se ho mermomocí snažili dostat do vyklizené klece. Východočeši hodně nepříjemnou situaci s vypětím všech sil ustáli.
     
    33:25
    Hosté zbytečně chybovali a nepodařilo se jim vyhodit. Chvíli nato se puk dostal k Frkovi, který se zblízka nemýlil! Gól ovšem pro přihrávku rukou neplatí.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Kapička – 2 min., faul kolenem).
     
    31:53
    Hezký hokejový moment! Michal Nevyhoštěný měl volnou cestu k bráně a mířil sám proti Kroftovi. Maskovaný muž poměrně dobře provedený bekhendový blafák dokázal zastavit lapačkou!
     
    26:31
    Jedovka Františka Hnika z levého kruhu proletěla jen těsně okolo vzdálenějšího horního růžku Kroftovy pokladnice!
     
    24:44
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:26
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Malík – 2 min., hákování).
     
    19:36
    Tomáš Plíhal se v závěru první periody prokličkoval až do předbrankového prostoru. Jablonecký forvard chtěl gólmana nachytat střelou nad vyrážečku, těsně ovšem minul klec!
     
    16:38
    Nahození Čechury už bylo nebezpečnější, kotouč totiž zůstal stát před novopackou brankou! Žádný z Vlků jej nicméně nestihl dorazit do sítě.
     
    14:08
    Tibor Hric si odseděl svůj trest a hned mohl skórovat. V akci dvou proti jednomu se snažil přihrávat, nicméně kotouč se k němu odrazem o beka vrátil a byla z toho obrovská šance. Zkušený útočník ovšem pohotového Kroftu zblízka nepřelstil!
     
    11:53
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Hric – 2 min., hákování).
     
    08:00
    František Hnik měl na hokejce druhý gól! Z pravé strany se individuálně protáhl až do ideální střelecké pozice, načež těsně přestřelil Kroftovu klec.
     
    06:38
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Ira – 2 min., držení).
     
    06:28
    Nechybělo mnoho a bylo to o dvě branky. Střelu Michala Nevyhoštěného z mezikruží ale stihl Michal Krofta pohotově vyrazit!
     
    02:36
    Nová Paka vstřelila branku!
    Bruslaři hned z první šance udeřili a dostávají se do vedení. Nahození Jaroslava Dvořáka se odrazilo přímo k FRANTIŠKU HNIKOVI, který byl dobře postavený před bránou a zblízka nedal Michalu Kroftovi nárok! Asistence: Jaroslav Dvořák.
     
    00:32
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Malík – 2 min., hrubost).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 40. D. Svoboda (Mrkvička, Plíhal), 51. Brokeš (Plíhal, D. Svoboda) – 3. Hnik (Dvořák)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Krofta (Jelínek) – Bitman, Mrkvička (C), Čechura, Tržický, Pulec, Ira, Kulda – Bajer, Homolka, Kačírek, Brokeš, Plíhal, D. Svoboda, Bouřil, Jursa, Frk.
    BK Nová Paka: Abrahám (Vacek) – Hroudný, Kynčl, Abraham (C), Moník, M. Svoboda, Kynčl – Kapička, Jonáš, Kerekanič, Hric, Duchan, Nevyhoštěný, Hlaváč, Vrba, Dvořák, Malík, Foerster, Hnik, Nezbeda.

    Diváci: 236
    bahis siteleri