Mountfield HK – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Zlín 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 4:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Mountfield HK
4:3 (0:0, 0:1, 3:2 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 27.09.2020, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kelly KLÍMA - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK. Autorem vítězné branky Hradce je KELLY KLÍMA, který unesl v 5. sérii tíhu odpovědnosti a pěknou ranou pod břevno zajistil domácím dva body za výhru 4:3 v nájezdech.
    56:31 Michal BULÍŘ - 3:3
     
    56:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři proměnili své urputné snahy ve třetí branku a tři a půl minuty před třetí sirénou máme znovu vyrovnaný stav! Radan Lenc vystřelil z mezikruží na hůl MICHALA BULÍŘE, který letící kotouč těsně před Mazancem tečoval – 3:3. Asistence: Radan Lenc, Michal Birner.
    50:34 Jakub LEV - 3:2
     
    50:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Mountfield otáčí skóre duelu a poprvé se dnes ujímá vedení! Vladimír Růžička našel ze středního pásma krásnou křižnou nahrávkou hůl JAKUBA LVA, který měl před sebou volnou dálnici. Nad pravým kruhem napřáhl až ke stropu haly a poslal bombu do vzdálenějšího vinglu – 2:3. Asistence: Vladimír Růžička, Filip Hronek.
    47:19 Radek SMOLEŇÁK - 2:2
     
    47:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale ani vedení Tygrů tentokrát trvalo jen krátce! Aleš Jergl nejprve přestřelil, hned z další akce se však domácím zadařilo. Jeremie Blain poslal od pravého mantinelu kotouč k bližší tyči, kde úřadoval RADEK SMOLEŇÁK, který propasíroval puk do sítě – 2:2. Asistence: Jeremie Blain, Lukáš Cingel.
    46:10 Michal BIRNER - 1:2
     
    46:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav dlouho nevydržel, Liberec využil hradeckého zaváhání a je znovu ve vedení! Radan Lenc si zpoza brány všiml, že od MICHALA BIRNERA na chvíli odstoupil bránící hráč. Poslal mu tedy touš na osu hřiště a Birner neomylně zavěsil – 1:2. Assitence: Radan Lenc, Michal Bulíř.
    41:50 Aleš JERGL - 1:1
     
    41:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvakrát se Liberečtí neprosadili, na druhé straně se ale Hradci zadařilo a máme vyrovnáno! Filip Hronek poslal ze souboje puk ALEŠI JERGLOVI, který měl na levém křídle ještě volného spoluhráče, vzal ale odpovědnost na sebe, prudkým zabrzděním se zbavil soupeře a poté nechytatelně zavěsil pod horní tyč – 1:1. Asistence: Filip Hronek, Lukáš Cingel.
    26:07 Jiří PRŮŽEK - 0:1
     
    26:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tomuhle se říká blesková akce, Liberečtí otevírají skóre akcí přímo z vhazování! Dávid Gríger po vyhraném buly poslal touš přímo JIŘÍMU PRŮŽKOVI, který se nad ničím nerozmýšlel a pod Mazancovým betonem poslal kotouč do sítě – 0:1. Asistence: Dávid Gríger.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 42. Jergl (Hronek, Cingel), 48. Smoleňák (Blain, Cingel), 51. Lev (V. Růžička, Hronek), rozh. náj. Kelly Klíma – 27. Průžek (Gríger), 47. Birner (Lenc, Bulíř), 57. Bulíř (Lenc, Birner)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Radan Lenc (LIB)
    0:0   Jakub Orsava (HKM)
    2. série:
    0:1   Dávid Gríger (LIB)
    0:1   Aleš Jergl (HKM)
    3. série:
    0:1   Tomáš Filippi (LIB)
    1:1   Vladimír Růžička (HKM)
    4. série:
    1:1   Michal Bulíř (LIB)
    1:1   Lukáš Cingel (HKM)
    5. série:
    1:1   Petr Jelínek (LIB)
    2:1   Kelly Klíma (HKM)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Zámorský, Nedomlel (A), Blain, Hronek, F. Pavlík (A), Šalda, R. Pilař – Smoleňák (C), Cingel, Orsava – Kelly Klíma, V. Růžička, J. Sklenář – Lev, Kevin Klíma, Perret – Jergl, Koukal, R. Pavlík.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Knot, Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Havlín, Derner – Lenc, Bulíř, Birner (A) – Gríger, Filippi, Průžek – M. Zachar, P. Jelínek (C), Šír – Rychlovský, Najman, J. Vlach.

    Rozhodčí: Kika, Micka – Hlavatý, Lederer

    Diváci: 1000
    thejrc.org