Čeljabinsk – Minsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jokerit – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Kunlun – Barys 0:0 (odl.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 3:2 (po pr.) | Omsk – Magnitogorsk 2:0 (kon.)
odloženo
Red Star Kunlun
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Barys Nur-Sultan
Neděle 27.09.2020, 16:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Videopřenos
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:20:21)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupil žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 23 – 41
    Trestné minuty: 6 – 4
    Vhazování: 20 – 29
    Zblokované střely: 20 – 15
    Hity: 12 – 9
     
    Tak prodloužení v dnešním zápase nakonec netrvalo moc dlouho, jenom minutu a půl! Domácí celek svou velkou šanci v podobě přečíslení dva na jednoho nevyužil, a tak přišel trest. Darren Dietz dostal nabito na střed hřiště a svou trefu umístil přesně do horního růžku. Barys proto bere z tohoto utkání bod navíc.
     
    Konec zápasu.
    61:30 Darren DIETZ - 1:2
     
    61:30
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenže hosté kotouč udrželi a radují se z rozhodnutí! DARREN DIETZ si sjel na střed hřiště, kam mu Nikita Michajlis posunul kotouč. Kapitán hostí se s tím nepáral a poslal svou ránu přesně do zadní šibenice! Asistence: Nikita Michajlis.
     
    61:07
    Hokejisté čínského týmu drželi puk, ale pak se provinili nepřesnou přihrávkou. Tu sebrali hosté, ovšem jejich akce nakonec byla hodně zpožděna.
     
    60:38
    A domácí celek měl první větší šanci, kterou bylo přečíslení dva na jednoho! Nakonec to ale vzal domácí hráč sám na sebe, ale bekhendem neuspěl.
     
    60:14
    A už je před námi i prodloužení, které se hraje klasicky tři na tři. Proto bychom se měli dočkat hodně šancí, případně dokonce rozhodnutí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Již jsou za námi tři periody dnešního utkání a o vítězi není ani nadále rozhodnuto! Barys měl obrovskou převahu ve třetí třetině a dočkals e kýženého srovnání. Po buly našel Linus Videll krásným pasem najíždějícího Samata Danijara, jenž trefil odkrytou část branky. Nic víc se nestalo, a tak se jde do prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:10
    To však ještě byla šance! Jakob Lilja se individuálně dostal až do útočného pásma a vrátil kotouč na Valka. Jeho střelu ale gólman ramenem vyrazil!
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:28
    A do konce poslední periody nám chybí poslední minuta a půl! Vypadá to, že dnes se půjde do prodloužení... Oba týmy tak získají alespoň jeden bod.
     
    57:38
    Ivan Nikolišin se pokoušel něco vymyslet na pravé straně, ale jeho kličku soupeř vystihl. Odrazil puk do rohu hřiště a hostující celek se k němu dostal.
     
    57:19
    Po delší době musel do akce také Henrik Karlsson. Ten musel čelit střele Vjačeslava Leščenka z levé strany, ale gólman hostí sklapl betony včas.
     
    56:55
    Třikrát během několika sekund se domácí hokejisté provinili jen zakázaným uvolněním. Poté už Jeremy Smith mohl zasáhnout a nechal spoluhráče vystřídat.
     
    56:28
    I poslední perioda se nám začíná blížit ke svému konci. Dočkáme se dnes prodloužení? To je otázkou, ale vyloučit se tato možnost rozhodně nedá.
     
    55:57
    Linus Videll se vydal napadat do útočného pásma a k zisku kotouče mu nechybělo moc. Přesto to domácí ustáli a mohou se hnát do nějaké útočné akce.
     
    55:14
    Alexandr Jevsejenkov je na ledě!
     
    54:39
    Roman Starčenko si podržel touš v útočném pásmu a zkusil střelu na zadní tyč, jenže ta nebyla přesná. Barys a jeho hráči už jsou pomalu také unavení.
     
    54:08
    Přesto se kazašský tým nadále drží v útočném pásmu, kde se mu daří kombinovat. Kunlun se nemůže dostat k puku a začíná být unavený.
     
    53:33
    A hosté mohou dokonce během několika vteřin otočit stav zápasu! Anton Sagadejev se rval na hranici brankoviště, ale kotouč nakonec vyjel jinde.
     
    53:14
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Alexandr Jevsejenkov – 2 min., vysoká hůl).
    51:55 Samat DANIJAR - 1:1
     
    51:55
    Barys právě vstřelil branku!
    Těsně po komerční přestávce je srovnáno, trvalo to jenom pět sekund! Hosté vyhráli buly a Linus Videll měl spoustu prostoru na levé straně. Odtud poslal přihrávku na SAMATA DANIJARA, kterému jen stačilo nastavit hůl a zacílil do poloprázdné branky! Pro hostujícího obránce to je navíc první branka! Asistence: Linus Videll a Curtis Valk.
     
    51:50
    Komerční přestávka.
     
    51:20
    Viděli jsme několik chyb ve středním pásmu, tu poslední udělal Kunlun. Roman Starčenko díky tomu pálil z dobré pozice, ale Jeremy Smith zasáhl betonem.
     
    50:50
    To je opravdu záhadou, zatím to vypadá, že dnešní duel bude opravdu rozhodovat jedna jediná branka. O to jsou nadále lepší domácí hokejisté.
     
    50:13
    Tato taktika navíc Kunlunu opravdu vychází, takže její změna se asi úplně očekávat nedá. Přitom Barys dnes byl favoritem, dokáže ještě srovnat?
     
    49:30
    Barys se nemůže na delší dobu usadit v pásmu. Daří se jim zde jenom chvilku, pak přijde střela a vyhození domácího celku tak, aby z toho nebyl icing.
     
    48:57
    Alex Lintuniemi chtěl proniknout sám do útočného pásma, jenže si dal kotouč moc daleko od hokejky. Proto se jeho soupeři bez potíží k puku dostali.
     
    48:22
    Hosté jsou nadále hodně aktivní, jenže ta koncovka... Ta dnes opravdu dobrá není. Jeremy Smith navíc předvádí skvělý výkon a svůj tým opravdu drží.
     
    47:51
    Valerij Orechov zabojoval v útočném pásmu o touš a nakonec byl úspěšný. Kirill Panjukov proto mohl vypálit, ale mířil přesně do gólmana, který si utěsnil tyčku.
     
    47:09
    Domácí sice vyhodili, ale následně si hosté vytvořili další dobrou šanci! Pavel Akolzin si sjel před branku, kam dostal skvělou přihrávku, ale jeho teč šla těsně nad branku!
     
    46:54
    Tentokrát se domácímu celku nepovedla rozehrávka ani trochu, a tak se hra vrátí před jejich gólmana. Buly bude po zakázaném uvolnění po levici Smithe.
     
    46:08
    Komerční přestávka.
     
    45:58
    Curtis Valk si sjel do středního pásma na přihrávku a zavezl kotouč. Roman Starčenko se díky tomu dostal ke střele, ale Jeremy Smith dnes cílí na nulu.
     
    45:22
    Jakob Lilja předvedl parádní kličku na útočné modré a vytvořil tak přečíslení dva na jednoho. Jeho následně přihrávka byla ale špatná a šla na brusle spoluhráče.
     
    44:49
    Alexej Toropčenko podržel puk, přestože měl na zádech hned dva soupeře. Následně vrátil kotouč obráncům, kteří si chvilku nahrávali mezi sebou.
     
    44:15
    Hráči v bílomodrých dresech bojovali o puk za brankou soupeře a tento minisouboj se jim povedlo vyhrát. Přesto se po chvilce dostal puk z pásma.
     
    43:44
    Alexej Makljukov vyslal ránu od modré, na kterou brankář domácího celku neviděl moc dobře. Přesto si poradil a dnes je opravdu oporou svého týmu.
     
    43:16
    Nyní měl Barys možnost se dostat do útočného pásma, kde konečně rozjel svou kombinaci. Jeremy Smith zatím jenom pozorně sleduje hru před sebou.
     
    42:50
    Curtis Valk je na ledě!
     
    42:17
    Tým z Číny, který má dočasné působiště v Rusku, nehraje druhou přesilovou hru vůbec špatně. Skóre se však nemění a hosté se nejspíše ubrání.
     
    41:50
    A lepší to bylo už po pár vteřinách. Casey Wellman se dostal k nahození, které chtěl ještě tečovat Ethan Werek. To se mu nepovedlo a gólman hostí zasáhl.
     
    41:14
    Domácí hokejisté mají šanci na navýšení svého náskoku, ovšem první přesilovou hru v prostřední periodě nesehráli dobře. Bude to nyní o něco lepší?
     
    40:50
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., podrážení).
     
    40:43
    Naopak Kunlun dnes využil z minima maximum a vede o jednu branku...
     
    40:14
    A třetí perioda dnešního utkání je tady! Hostující celek prohrává o jednu branku a nedaří se mu prolomit kouzlo gólmana. Bude to mít dnes velmi těžké.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku: 18 – 16
    Trestné minuty: 4 – 2
    Vhazování: 11 – 14
    Zblokované střely: 13 – 11
    Hity: 10 – 7
     
    Už jsou za námi dvě třetiny dnešního utkání, po kterých nadále vede domácí celek o jednu branku. Druhá třetina sice nadále pokračovala optickým tlakem Barysu, který si vytvořil dvě zajímavější šance, jenže ani jednou nemířil touš mezi tři tyče... Šanci měli také domácí, ale branky jsme se v druhé periodě nedočkali.

    Další třetina začne přibližně v 16:32.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:27
    Kunlun dnes hrozí hlavně z rychlých protiakcí a jednu z nich právě předvedl. Viděli jsme zakončení, ale to zadunělo jenom o mantinel za brankou.
     
    37:59
    Domácí se dokázali osvobodit, avšak hosté byli během chvilky zpět v pásmu. Dalším zákrokem se proto mohl prezentovat Jeremy Smith.
     
    37:16
    Nur-Sultanu se už začíná krátit čas ve druhé periodě na srovnání. Matt Frattin se nám hned zapojil do kombinace a držel kotouč na pravé straně.
     
    36:35
    Matt Frattin je na ledě!
     
    36:23
    A Barys navíc znovu vyhodil, v oslabení hraje opravdu velmi dobře. Kunlun vůbec nic nevymyslel, a tak hosté prohrávají nadále jenom o jednu branku.
     
    35:40
    A další vyhození v podání hostujících hokejistů. Ti navíc mohli srovnat! Phil Varone se dostal do úniku po pravé straně, ale jeho střela mířila těsně vedle! To byla dobrá možnost.
     
    35:04
    Domácí hokejisté mají ideální šanci na navýšení svého náskoku, navíc hrají první přesilovou hru v zápase! Nur-Sultan se však bez problémů osvobodil.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Matt Frattin – 2 min., hákování).
     
    34:05
    Dillon Heatherington musel hodně spěchat do své obranné třetiny, kde mu s rozehrávkou pomohl jeho spoluhráč v brance. Barys se ale dlouho v ofenzivě neudržel, udělal další chybu v rozehrávce.
     
    33:23
    Tyler Wong podržel kotouč u mantinelu a posunul ho na modrou. Po následné střele kotouč jen projel brankovištěm a Henrik Karlsson měl trochu štěstí.
     
    32:41
    To by pro hosty byla velká rána, jelikož nyní totálně válcují svého soupeře, který se v podstatě jenom brání. Přesto Kunlun nadále vede o jedinou branku.
     
    31:51
    Skoro se nepřerušuje, ale viděli jsme velkou šanci z ničeho nic na domácí straně! Jeden z domácích se ocitl úplně sám před gólmanem, ale touš se zastavil těsně před čárou!
     
    31:05
    Následně navíc přišla chyba, a tak se povedlo hokejistům čínského celku vystřídat. Celá formace už byla dlouho na ledě a působila trochu unaveně.
     
    30:34
    V těžké pozici udržel jeden z hráčů Nur-Sultanu touš v útočném pásmu. Kazašský tým se drží v útočném pásmu, ale nedaří se mu vytvořit si šanci.
     
    29:54
    Cory Kane tam udělal velký kus práce, objel branku a naservíroval kotouč na střed hřiště. Tam se nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal dostat až k zakončení.
     
    29:18
    Po vhazování se dostal ke střele jeden z hostujících hokejistů, ale jeho rána od modré byla zastavena jedním ze soupeřů. Domácí proto jdou dopředu.
     
    28:47
    Barysu se nepovedl přechod do útočného pásma, ovšem to samé se dá říct také o jeho soupeři. P chvilku později byla vychýlena branka za gólmanem Kunlunu.
     
    28:09
    Cory Kane je na ledě!
     
    27:13
    Poté jsme ještě viděli obrovský závar před brankou, ve kterém hrál prim především Curtis Valk, avšak nikdo z hostujících hráčů neprotlačil kotouč až do branky!
     
    26:54
    Darren Dietz si sjel od modré na střed hřiště, kam dostal přihrávku. vyslal slušnou ránu, ovšem domácí gólman odolal. Dnes je velkou oporou svého týmu.
     
    26:26
    Hostující hokejisté právě hrají druhou přesilovou hru v zápas, rozhodně by už chtěli vstřelit branku. Zatím se snaží kombinovat v útočném pásmu.
     
    26:09
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Cory Kane – 2 min., podrážení).
     
    25:10
    Nahození od modré v podání hostujícího obránce. To nebylo nijak nebezpečné. Darren Dietz poté předvedl to samé, ale mířil hodně mimo tři tyče.
     
    24:42
    Hraje se poměrně rychle v druhé periodě. Casey Wellman získal kotouč za brankou soupeře, ovšem jeho zadovka na modrou nebyla zrovna z nejpřesnějších.
     
    24:03
    Linus Videll nezastavil poměrně jednoduchou přihrávku po mantinelu, a tak jsme viděli další střelu domácích. Za byla sražena soupeřem do ochranné sítě.
     
    23:21
    Hokejisté v bílomodrých dresech se dostali ke kotouči, ovšem vybojovat pásmo se mu nepovedlo. Zatím je problém hostů v přechodu středního pásma.
     
    22:59
    Domácí hokejisté se dostali ke střele z útočné modré, ovšem tu zastavila hostující obrana. Zatím se nám v prostřední části ještě ani jednou nepřerušilo.
     
    22:20
    Následně se navíc Nur-Sultan sám vyhnal z pásma, kam se zase bude muset složitě dostávat. Škoda pro hosty, už to klidně mohlo být srovnané.
     
    21:34
    Barys se už ke střele dostal, ale ta byla sražena obráncem. Přesto se hosté drží v pásmu. Viděli jsme pěknou nahrávku, ale osamocený hráč před brankou touš vůbec netrefil!
     
    20:55
    To rozhodně ještě uvidíme, avšak nyní byli chvilku v útočném pásmu domácí hokejisté. Ti se však nedostali ani ke střele, takže dopředu mohou soupeři.
     
    20:13
    A už se zase hraje! Hostující celek prohrává o jednu branku, ale času na srovnání či otočení má ještě spoustu. Uvidíme více branek než v první části?
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 6 – 8
    Trestné minuty: 2 – 0
    Vhazování: 8 – 8
    Zblokované střely: 5 – 7
    Hity: 5 – 5
     
    Je za námi první třetina, po které bude spokojenější domácí tým, který vede o jednu branku. Barys byl sice aktivnější celou první periodu a měl poměrně jasnou převahu, ale gólově to vyjádřit nedokázal. Tak se dvě a půl minuty před koncem prosadili domácí hokejisté. Hunter Shinkaruk si našel odražený kotouč a nekompromisně ho poslal do sítě.

    Další třetina začne přibližně v 15:48.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Phil Varone si najel z druhé vlny na přihrávku z levé strany a vyslal pěknou ránu. Ta ovšem nedolétla ani ke gólmanovi, srazil ji jeden z jeho protihráčů.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:10
    Domácímu týmu by mohla trochu narůst křídla a kombinoval znovu v útočném pásmu. Pak si ale nepřesně nahrál a sám se vyhnal z útočné třetiny.
    17:28 Hunter SHINKARUK - 1:0
     
    17:28
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí toho sice dnes zatím moc nepředvedli, přesto se dostávají do jednogólového vedení! Henrik Karlsson ještě odolal dvě dorážkám z předbrankového prostoru. Odražený puk si ale následně našel HUNTER SHINKARUK, který nedal gólmanovi šanci na zásah. Bez asistence.
     
    17:01
    Barys vyhrál souboj v rohu obranného pásma a využil toho k rychlé akci. Kirill Panjukov se dostal ke střele, avšak těsně předtím se ozval hvizd čárového.
     
    16:39
    Dokonce na chvilku získal kotouč, ovšem Henrik Karlsson znovu nemusel ani zasahovat. Vypadá to, že do šaten se půjde za vyrovnaného a bezbrankového stavu.
     
    16:08
    Alexej Makljukov si musel dojet pro kotouč do obranného pásma, avšak nebyl napadán, a tak měl spoustu času. Přesto Kunlun velmi dobře napadal.
     
    15:50
    Nyní se navíc Nur-Sultanu ani nepovedla rozehrávka, a tak se hra stěhuje do středního pásma. Vhazovat se bude ve středovém kruhu, puk opustil hřiště.
     
    15:15
    Viděli jsme akci tři na dva, jenže hosté ji nedokázali ani zakončit... Darren Dietz si sjížděl na střed hřiště, jenže přihrávka mu šla jenom na brusle.
     
    14:54
    Curtis Valk měl trochu prostoru na levé straně, tak zkusil střelu zápěstím od mantinelu. Na tu měl brankář dobrý výhled, a tak mohl zasáhnout svou vyrážečkou.
     
    14:07
    Respektive snaha není špatná, ale směrem dopředu to je od Kunlunu velmi zlé. Barys je lepší, ale není efektivní. Dočkáme se gólů v úvodní periodě?
     
    13:21
    A podobný průběh ml i další náznak. Hokejisté domácího celku se následně mohli hnát rovnou dopředu, ale jejich ofenzivní snaha je zatím velmi špatná.
     
    12:50
    Další akce kazašského týmu musela začít až z obrany a přihrávka nebyla zrovna ideální. Jeremy Smith kotouč zastavil a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    12:20
    Jeden z hosté se dostal k dorážce v nebezpečném prostoru, ale beton gólmana nepřehodil. Před námi je nyní druhá komerční přestávka první třetiny.
     
    11:44
    Barys se proto dostal do další útočné akce, ovšem ani on nebyl nijak úspěšný. V posledních minutách nám i celkem spadla úroveň tohoto duelu.
     
    10:51
    Tyler Wong podržel puk u mantinelu útočného pásma, ale domácí toho nevyužili ani ke střele... Od Kunlunu je to zatím nic moc v ofenzivě...
     
    10:17
    Již je za námi půlka první periody, ve které jsme úvodní branku duelu neviděli. Aktivnější jsou rozhodně hosté, kteří toho ale ještě nijak nevyužili.
     
    09:38
    Kombinace čínského týmu skončila znovu velmi rychle. Dopředu se proto žene Nur-Sultan, avšak ten musí bojovat o kotouč v útočném pásmu u mantinelu.
     
    08:58
    O chvilku později už kazašský gólman zasahovat musel, ale na střelu z dálky viděl velmi dobře. Zasáhl proto vyrážečkou, kterou poslal puk do rohu kluziště.
     
    08:31
    Domácí hokejisté se po velmi dlouhé době dostali do útočného pásma, avšak Henrik Karlsson zasahovat nemusel. Jeho spoluhráči si v pohodě poradili.
     
    07:44
    Už se nám zase pokračuje v zápase, které má zatím celkem slušné tempo. Nijak moc se navíc nepřerušuje. Na úvodní gól dnešního jediného duelu KHL čekáme.
     
    07:26
    Komerční přestávka.
     
    06:28
    Zatím je to však poměrně jasná dominance Barysu, které chybí opravdu jenom vstřelená branka. Kunlun zatím nejspíše nechytil tempo tohoto zápasu.
     
    05:57
    Ruslan Pedan se okamžitě pustil do hry, ale nepovedlo se mu kotouč dostat do středního pásma. Hosté se však následně znovu sami vyhnali z útoku.
     
    05:23
    Ruslan Pedan je na ledě!
     
    04:55
    Linus Videll zavezl touš do útočného písma a posunul ho na modrou. Nyní se hosté zase drží v pásmu a domácí gólman se musí v brance opravdu ohánět.
     
    04:14
    Domácí hokejisté se nemohou dostat skrze střední pásmo... Nakonec jsme viděli rychlý kontr a zakončení Curtise Valka, avšak Smith chytá puk do lapačky.
     
    03:48
    To by mohla být šance pro hosty, kteří by mohli zúročit svou dosavadní převahu. Nyní se drží v pásmu, kde kombinují. Špatnou střelou se však vyhnali.
     
    03:23
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ruslan Pedan – 2 min., podrážení).
     
    03:03
    Hostující hokejisté zatím mají jasně více ze hry a vypadá to, že domácí se budou horko těžko prosazovat. Dočkáme se brzy nějaké branky? To se dozvíme.
     
    02:26
    Phil Varone nahodil touš do útočného pásma, nakonec jsme se dočkali střely, kterou měl na svědomí Kirill Panjukov. Domácí gólman znovu zasáhl.
     
    01:47
    Temirlan Gajtamirov se snažil zavést touš do útočného pásma, ale po pravé straně moc šancí neměl. Postavil se proti němu soupeř, který mu ho holí vypíchl.
     
    01:15
    Hostující obránce se vydal po puku, ovšem na kotouč nakonec o kousek nedosáhl. Proto musí Barys začít svou další akci až od svého vlastního gólmana.
     
    00:42
    A my už jsme se dočkali první zajímavější střely. Curtis Valk se dostal k pěkné střele švihem, ale Jeremy Smith rychle vytrčil svou lapačku do prostoru.
     
    00:14
    A dnešní utkání nám právě začalo! Domácí celek dnes není favorit, ale uvidíme. Dnes nastupuje v červených dresech, hosté zvolili bílomodrou kombinaci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: J. Smith (Šikin) – Sproul, Chelios, Pedan, Jevsejenkov, Fram, Baldajev, Starikov – S. Foo, Lockhart, Kane – Nikolišin, Toropčenko, Leščenko – Shinkaruk, Wellman, Collins – Šaškov, Werek, Bakanov – Wong.

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz, Lintuniemi, Samat Danijar, Heatherington, Makljukov, Orechov, Gajtamirov – Varone, Panjukov, Frattin – Lilja, Valk, Videll – R. Starčenko, Michajlis, Sagadejev – Musorov, Akolzin, Asetov – Ševčenko.

    Rozhodčí: Ansons, Odins – Nikolajev, Sivov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Šustr 19 zápasů, 0+1

    Andrej Šustr by však neměl být k dispozici čínskému zástupci v KHL, jelikož je na turnaji reprezentace. Tam dokonce dostal na dres A.
     
    Poslední vzájemný zápas 30.10.2020:

    Nur-Sultan – Kunlun 2:1

    Branky a nahrávky: 10. Lilja (Valk, Michajlis), 14. Frattin (R. Starčenko, Ševčenko) – 24. Nikolišin (Lockhart, Larionov).

    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz, Metalnikov, Blacker, Svedberg, Šalapov, Kleščenko, Gajtamirov – Frattin, Videll, Šestakov – Michajlis, Valk, Lilja – Ševčenko, R. Starčenko, Sagadejev – Musorov, Petuchov, Gurkov – Asetov.

    Red Star Kunlun: Hrubec (Šikin) – Chelios, Sproul, T. Murphy, Lofquist, Šustr, Baldajev, Starikov – Wellman, Shinkaruk, Wong – Lockhart, Foo, Foo – Werek, Kane, Toropčenko – Bakanov, Larionov, Nikolišin – Monachov.
     
    Barys Nur-Sultan

    Barys nehrál loni vůbec špatně, jenže letos takovou fazónu prostě a jednoduše nemá. Po třiceti dvou odehraných kolech má na svém kontě třicet pět bodů a patří mu osmá pozice v rámci Východní konference. Nur-Sultan však má málo odehraných zápasů, ostatní týmy mají v průměru odehráno o čtyři až pět duelů více. Ani jeho skóre navíc není nijak příznivé. Dal sice sedmdesát dva branek, jenže jich rovnou třiaosmdesát inkasoval. Z posledních tří utkání bral Barys tři body. vítězství. Nejprve totiž udolal Viťaz po samostatných nájezdech, načež ale doma padl s Nižnim Novgorodem. V posledním utkání před pauzou porazil Čeljabinsk na jeho ledě 4:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    Linus Videll – 21 bodů (8+13)
    Jakob Lilja – 19 bodů (11+8)
    Roman Starčenko – 19 bodů (8+11)
     
    Red Star Kunlun

    Kunlun už není nejhorším týmem Kontinentální hokejové ligy, ovšem vyskakovat si nemůže ani trochu. Po třiceti pěti zápasech má na svém kontě jen dvaadvacet bodů a patří mu předposlední pozice ve Východní konferenci. Red Star trápí obranná i útočná činnost. Dostal totiž 122 branek, což je druhé nejhorší číslo. Ani v ofenzivě to není hitparáda, jelikož vstřelit jen 82 gólů. Z posledních tří duelů ale bral Kunlun rovnou pět bodů. Na venkovních hřištích totiž porazil Nižněkamsk 5:4 a Soči 4:3. Zatím poslední duel hrál na svém hřišti, kde na samostatné nájezdy podlehl Minsku 2.3.

    Nejproduktivnější hráči:
    Hunter Shinkaruk – 21 bodů (9+12)
    Ethan Werek – 19 bodů (8+11)
    Lucak Lockhart – 13 bodů (8+5)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Kunlunem a Barysem. Úvodní buly je naplánováno na 15:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Zápas je z důvodu onemocnění hráčů Barysu koronavirem odložen! (11:19:59)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky:


    Red Star Kunlun:
    Barys Nur-Sultan:
    thejrc.org