Spezia – Sassuolo 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Udinese 1:0 (kon.) | Neapol – Janov 6:0 (kon.)
Crotone – AC Milán 0:2 (kon.) | AS Řím – Juventus 2:2 (kon.)
konec
AS Řím
2:2 (2:1)
Juventus FC
Neděle 27.09.2020, 20:45Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:43:42)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 19:9.
     
    Je konec! AS Řím nakonec ukopalo s Juventusem remízu 2:2.První obrovskou šanci měl Mchitarjan, ale Wojciech Szczęsny jeho šanci zlikvidoval. Domácí celek se po ruce Rabiota dočkal penalty, kterou se štěstím proměnil Jordan Veretout! Juventus poté zařadil vyšší rychlost a v samotném závěru poločasu proměnil penaltu po ruce Pellegriniho Ronaldo! Krátce po rozehrání zahrávali hosté přímý kop, který úplně zpackali a Jordan Veretout z protiútoku vrátil domácí celek do vedení. Po změně stran hostům zkomplikoval duel Rabiot, který se nechal vyloučit. Cristiano Ronaldo přesto dokázal vyrovnat na 2:2.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Cristiano Ronaldo se ještě vydal na individuální průnik a Mancini jej zastavil faulem. Hosté budou zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    90+2
    Juventus v nastavení zahrával další rohový kop. Douglas Costa poslal pobídku na zadní tyč, ale Leonardo Bonucci si podle rozhodčího pomohl faulem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Ronaldo chtěl sklepnout míč pro Douglase Costu, jenže ten jeho přihrávku nepochopil a ke krátké přihrávce se ani nepřiblížil.
     
    89
    Juventus zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, ale Costa svou hlavičku neusměrnil mezi tři tyče domácí svatyně.
     
    88
    Roger Ibañez zvládl sprinterský souboj s Douglasem Costou a pomohl si malou domů. Domácí brankář ihned nakopl míč na polovinu Juventusu.
     
    87
    Střídající Frabotta si za ostrý faul na levé straně vysloužil žlutou kartu.
     
    86
    Cuadraro chtěl přihrávkou na pravou stranu uvolnit Douglase Costu, jenže jeho přihrávka byla moc krátká a obrana AS si dokázala poradit.
     
    85
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Gianluca Frabotta.
     
    84
    Peres získal míč na polovině hřiště, našel Džeka, jenže bosenský útočník slabým centrem poslal míč pouze do rukavic připraveného brankáře.
     
    83
    Tlak domácího celku v posledních minutách postupně sílí. Hráči v červených dresech si vyměňují rychlé přihrávky a tlačí se do zakončení.
     
    82
    Další útočné snažení domácího celku zastavuje nedovolený zákrok Pedra v pokutovém území. Bonucci si před něj skvěle dal tělo a Pedro už neměl jinou možnost.
     
    81
    Leonardo Spinazzola odcentroval z levé strany na malé vápno, kam spěchal Mchitarjan, ale Leonardo Bonucci rybičkou odehrál míč na rohový kop.
     
    80
    Džeko si pohybem řekl o další přihrávku za obranu Juventusu, jenže pobídka byla moc prudká a skončila až v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    79
    Cuadrado rozběhl střídajícího Bentancura, který byl faulován vracejícím se obráncem. Juventus bude zahrávat přímý kop na polovině domácího AS.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 32. Veretout (pen.), 45+1. Veretout (Mchitarjan) – 45. Ronaldo (pen.), 70. Ronaldo (Danilo)

    Karty:   37. Kumbulla (ASR), 55. Lorenzo Pellegrini (ASR) – 31. Rabiot (JUV), 87. Frabotta (JUV)   63. Rabiot (JUV)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 19:9.
    AS Řím: Mirante – Mancini, Ibañez, Kumbulla – Santon (69. Peres), Veretout, Lorenzo Pellegrini (73. Diawara), Spinazzola – Pedro, Džeko, Mchitarjan.
    Náhradníci: Boer, Pau López – Diawara, Cristante, Antonucci, Kluivert, Calafiori, C. Pérez, Villar, Peres.

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci, Chiellini, J. Cuadrado – Kulusevski (85. Frabotta), Rabiot, McKennie (59. Arthur), Ramsey (69. Bentancur) – Morata (59. Costa), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon – Costa, Bentancur, Frabotta, Dybala, Vrioni, Portanova, De Sciglio, Demiral, Arthur, Rugani.

    Rozhodčí: Di Bello – Tegoni, Longo
    thejrc.org