Sparta – Svarog Teplice 2:3 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Interobal Plzeň 2:16 (kon.) | Slavia – Ž. Vlci Brno 7:1 (kon.)
Olympik Mělník – České Budějovice 5:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:1 (1:0)
Žabinští Vlci Brno
Pondělí 28.09.2020, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná rozehrávka domácích futsalistů. Po dvojím hraní Žabinských Vlků si balon vyměnili Zdeněk Sláma se zakončujícím RADIMEM ZÁRUBOU, který se prosadil podruhé v dnešním zápase – 7:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    37
    Pěknou akci nyní předvedly obě strany. Nejprve Slavia zakončovala Hruškou po akci Záruby s Křemenem. Na druhé straně dvakrát vystřelil Dominik Havlín. Marek Karpiak dokázal zasáhnout.
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po diskutabilním zákroku Michala Kratochvíla rozehrál standardní situaci přesně RADIM ZÁRUBA, který přízemní technickou střelou nachytal Jaroslava Pšurného v brance Žabinských Vlků – 6:1. Bez asistence.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Michal Kratochvíl (Žabinští Vlci Brno).
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jan Křemen vyslal téměř z poloviny hřiště dělovku, která skončila rohem. Ten rozehrál Radim Záruba přesně do brankoviště na odskočeného DAVIDA JOŠTA, který rozvlnil brněnskou síť popáté – 5:1. Asistence: Radim Záruba.
     
    33
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Také hosté se mohou radovat z branky střelené v hale v Edenu. Rychlou akci zakončil po pasu od Michala Mezníka podél Marka Karpiaka LADISLAV HANSL – 4:1! Asistence: Michal Mezník.
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nástřel Zdeňka Slámy si do vlastní branky srazil DOMINIK HAVLÍN – 4:0. Bez asistence.
     
    32
    Zdeněk Sláma dnes znovu ve střeleckém zakončení. Ani tentokrát mu nebylo přáno a tvrdá střela zamířila do tyče.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Třetí branka v síti Žabinských Vlků. Igor Leovski roztáhl hru do levé strany na FILIPA VAKTORA, který si navedl míč před branku a s pomocí teče bránícího hráče překonal Jaroslava Pšurného – 3:0. Asistence: Igor Leovski.
     
    28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tlak domácího celku kulminoval a Slavia se nakonec dostává do dvoubrankového vedení. JAN KŘEMEN si po rohovém kopu dorazil svou vlastní střelu, která mířila do tyče. Dorážka trefila znovu tyčku, ale tentokrát již skončila v síti – 2:0. Bez asistence.
     
    27
    Ladislav Hansl se dostal do slibné pozice! Brankář Marek Karpiak ho ale dokázal v bezprostřední blízkosti vychytat. Sledujeme atraktivní futsal, kde šance střídá šanci.
     
    26
    Jan Křemen se pěkně uvolnil do střelecké pozice, ale nakonec zvolil ještě přihrávku na Filipa Hrušku, který však nedokázal usměrnit míč do branky!
     
    26
    Radim Záruba nyní klasicky provedl míč přes polovinu hřiště. Český reprezentant se poté snažil předložit míč k dorážce Janu Homolovi, ale další český reprezentant se nedokázal prosadit.
     
    21
    Dominiku Havlínovi se zakončit přes bránícího Zdeňka Slámu nepodařilo. Sešívaní jsou však nadále aktivnějším celkem. Nyní po přihrávce Vaktora zakončoval David Jošt do břevna.
     
    20
    Hosté teď dlouhé vteřiny kombinovali a nepouštěli sešívané futsalisty k míči. Nakonec balon vybojoval Jan Křemen. Sešívaní následně zamířili do nadějného brejku, který po přihrávce Křemena zakončil Filip Hruška pouze do Cenka.
     
    18
    Pěkná střela Jana Křemena mířila do horních pater branky. Dobrým zákrokem se prezentoval Ladislav Hansl, který vyhlavičkoval balon na rohový kop.
     
    17
    Jaroslav Pšurný se vytáhl s fantastickým zákrokem, kdy vytáhl střelu Igora Leovského, který si míč navedl na osu hřiště, a poté poslal velice nepříjemnou ránu.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Dominik Havlín (Žabinští Vlci Brno).
     
    16
    David Jošt účinně napadal rozehrávku Brna a brankář Pšurný se dostal do velkých problémů a na poslední chvílí zachránil balon před brankovou čárou.
     
    15
    Zdeněk Sláma potvrdil své kvality a levačkou namířil míč nechytatelně pro brankáře Pšurného. Martin Hanuš však dokázal míč na brankové čáře vykopnout!
     
    9
    Slavia nyní po rozehrávce od postranní čáry nastřelila tyč. Tvrdá rána Radima Záruby trochu překvapila brankáře Pšurného, ten ale zasahovat nemusel.
     
    8
    Petr Starý vybojoval na Radimu Zárubovi míč a spěchal vstříc brance Slavie. Karpiak jeho střelu vyrazil do vzduchu. Padající míč následně dokázal odhlavičkovat sám gólman Slavie do bezpečí.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní sešívaní získali míč na útočné polovině. Igor Leovski z osy hřiště přihrál do levé strany úplně volnému FILIPU VAKTOROVI, který se dokázal trefit kolem brankáře Pšurného a otevřel skóre dnešního zápasu – 1:0. Asistence: Igor Leovski.
     
    4
    Výbornou střelu nyní z první vyslal na Karpiaka Petr Starý. Projektil, který mířil do šibenice, dokázal s velkými obtížemi brankář Karpiak vytěsnit na roh.

    Martin Kamenik

    Branky: 6. Vaktor (Leovski), 28. Křemen, 30. Vaktor (Leovski), 32. Havlín (vla.), 36. Jošt (Záruba), 36. Záruba, 38. Záruba (Sláma) – 33. Hansl (Mezník)

    Karty:   16. Havlín (ZVB), 36. Kratochvíl (ZVB)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka, Vondráček) – Vaktor, Jošt, Leovski, Hruška, Sláma, Plíšek, Homola (C), Záruba, Křemen, Pytlíček, Trajhan
    Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Kratochvíl, Lange, Starý, Hansl, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina

    Rozhodčí: Nagy, Milner – Řeháček

    Diváci: 110
    bahis siteleri