Novosibirsk – Petrohrad 4:6 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 1:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:6 (2:0, 1:4, 1:2)
SKA Petrohrad
Středa 30.09.2020, 14:00 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Miro AALTONEN - 4:6
     
    59:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Petrohrad si z Novosibirsku odveze dva body za vítězství! MIRO AALTONEN se v útočném pásmu dostal k puku a z otočky jej poslal do odkryté sítě! Asistence: Dmitrij Zavgorodnij.
    51:27 Anton BĚLOV - 4:5
     
    51:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Krátce po skončení početní převahy se Petrohrad dostává do vedení! Vyloučený Li už sice naskočil na led, ale ANTON BĚLOV zakončil od modré čáry. Jeho rána se od zadního mantinelu odrazila do betonu brankáře a od něj šel puk do sítě! Asistence: Michail Malcev.
    43:42 Nikita ŠAŠKOV - 4:4
     
    43:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dočkal vyrovnání! Novosibirsk opět dokázal dotáhnout krok! Konstantin Alexejev vypálil od modré čáry a dobře postavený NIKITA ŠAŠKOV jeho pobídku tečoval do sítě! Asistence: Konstantin Alexejev.
    38:03 Arsenij BRINKMAN - 3:4
     
    38:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fantastický obrat Petrohradu stále nebere konce! Hosté ještě před koncem druhé třetiny otáčejí skóre! Dmitrij Zavgorodnij potáhl puk do útočného pásma, přihrál pod sebe a osamocený ARSENIJ BRINKMAN se trefil zápěstím! Asistence: Dmitrij Zavgorodnij.
    37:33 Jaroslav DYBLENKO - 3:3
     
    37:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hostující Petrohrad zvládl parádní kousek! Oslabený celek totiž dotahuje se Sibirem krok! Střelou z blízkosti modré čáry se prosadil JAROSLAV DYBLENKO!
    36:19 Vladimir E. Tkačjov - 3:2
     
    36:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je znovu sníženo! Hostujícímu celku se opět vydařil parádní přechod do útoku! VLADIMIR TKAČJOV si sjel na přihrávku do útočného pásma, kličkou se vyhnul obránci a zápěstím uklidil puk pod břevno! Asistence: Alexej Nikolajev.
    34:11 Ilja PASTUCHOV - 3:1
     
    34:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek si bere zpět své dvoubrankové vedení! Novosibirsk se usadil v útočném pásmu. ILJA PASTUCHOV se dostal k odraženému puku, využil špatného postavení brankáře a dostal jej do sítě!
    32:33 Andrej KUZMENKO - 2:1
     
    32:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující Petrohrad snižuje na rozdíl jediné branky! Po chybě v rozehrávce domácího celku se hosté dostali do přečíslení. Ivan Volodin ještě přihrál před branku a ANDREJ KUZMENKO skvělým zakončení překonal brankáře! Asistence: Ivan Volodin.
    16:36 Jefim GURKIN - 2:0
     
    16:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí Novosibirsk přidává druhou branku a využívá přesilovou hru! JEGOR MILOVZOROV dostal přihrávku na modrou čáru a zápěstím dostal puk do sítě. Hostující brankář nemohl nic vidět, jelikož před ním stáli hned dva hráči! Asistence: Alexandr Šarov, Jefim Gurkin.
    08:12 Viktor KOMAROV - 1:0
     
    08:12
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí Novosibirsk se dostává do vedení! Domácí celek tak dokázal využít svůj dobrý vstup do utkání. Do střelecké pozice mezi kruhy se s pukem na holi dostal VIKTOR KOMAROV a krásnou střelou nedal gólmanovi šanci! Asistence: Jyrki Jokipakka.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. V. Komarov (Jokipakka), 17. Milovzorov (Šarov, Gurkin), 35. Pastuchov, 44. Šaškov (K. Alexejev) – 33. Kuzmenko (Volodin), 37. Tkačjov (Nikolajev), 38. Dyblenko, 39. Brinkman (Zavgorodnij), 52. A. Bělov (M. Malcev), 60. M. Aaltonen (Zavgorodnij)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Chochlov, Jokipakka, Gurkin, Menšikov, Naumov, K. Alexejev, Pastuchov – O'Dell, Ruohomaa (A), Puustinen – Milovzorov, Sajustov (C), Šarov – Česalin (A), V. Komarov, O. Li – Romajev, Romancev, N. Korotkov – Šaškov.
    SKA Petrohrad: Berdin (Brinkman) – A. Bělov, Brinkman, Kirsanov, Grjaznov, Zorkin, Dyblenko – Nikolajev, Ivan Morozov, Tkačjov (A) – Kuzmenko, M. Aaltonen (A), Podkolzin – Timkin (C), Zavgorodnij, Volodin – Trenin, M. Malcev.

    Rozhodčí: Lavrentějev, Fatějev – Zacharov, Šišlo

    Diváci: 3134
    thejrc.org