Benevento – Inter 2:5 (kon.) | Udinese – Spezia 0:2 (kon.) | Lazio – Atalanta BC 1:4 (kon.)
konec
Benevento Calcio
2:5 (1:4)
Inter Milán
Středa 30.09.2020, 18:00Italská Serie A • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:55:34)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 7:12. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:15.
     
    Je konec! Inter Milán zvládl i druhý duel nového ročníku Serie A a vítězí na hřišti Beneventa vysoko 5:2! Hostující celek totiž udeřil hned v první minutě, kdy se trefil Lukaku! Poté se střelou na přední tyč prosadil Gagliardini a na jeho zásah navázal znovu Lukaku! Benevento sice snížilo, když se po chybě Handanoviče v rozehrávce trefil Caprari, jenže poslední slovo první půle měl Hakimí. Po změně stran tempo lehce opadlo. Přesto se hosté dočkali páté branky, o kterou se postaral střídající Lautaro Martínez. Za Benevento už jen snížil svou druhou brankou Caprari.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Lautaro Martínez hledal přihrávkou do pokutového území svého spoluhráče, jenže Romelu Lukaku se přes zásah obrany k míči nedostal.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídající Eriksen ještě mohl přidat šestou branku Interu Milán, ale jeho ránu z velké dálky zastavilo břevno!
     
    88
    Urostlý Romelu Lukaku si ve velkém vápně znovu hledal centr z pravé strany, jenže stopeři Beneventa jej tentokrát až do zakončení nepustili.
     
    87
    Držení míče: 33% – 67%
     
    86
    Střídající Eriksen zkusil své střelecké štěstí zakončením zpoza velkého vápna, nicméně jeho dělovka prolétla vysoko nad břevnem.
     
    84
    Benevento se vydalo vpřed vysokým nákopem na levou stranu, nicméně nikdo v dresu domácího celku se tentokrát nedostal až do zakončení.
     
    83
    Také Nicoló Barella si tentokrát navedl míč do střelecké pozice, jenže jeho rána skončila v rukavicích připraveného Lorenza Montipa.
     
    82
    Hostující obránce Kolarov nyní průnikem po pravém křídle podpořil ofenzivu Interu Milán, jenže jeho přízemní centr zastavil obránce.
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Roberto Gagliardini, přichází Christian Eriksen.
     
    80
    Inter si už v závěru bez problémů drží své vedení. Domácí Montipo nepřesným odkopem daroval míč hráčům Interu.
     
    79
    Ivan Perišič si našel přihrávku do blízkosti pokutového území, znovu si udělal prostor pro zakončení, ale jeho rána těsně minula břevno!
     
    78
    Alexis Sánchez si krásně posunul míč kolem jednoho ze soupeřů a chtěl si vymodlit nedovolený zákrok na svou osobu. Sánchez se hodně diví.
    76. Gianluca CAPRARI - 2:5
     
    76
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Benevento se dočkalo snížení! Parádní utkání pokračuje i v jeho závěru! GIANLUCA CAPRARI se vydal k zadní tyči, kde k němu propadl odražený míč a Caprari přidal svou druhou branku!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 35. Caprari, 76. Caprari (Lapadula) – 1. R. Lukaku (Hakimí), 26. Gagliardini (Young), 29. R. Lukaku (Gagliardini), 43. Hakimí, 72. Lautaro Martínez (Alexis Sánchez)

    Karty:   74. Schiattarella (BNT)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 7:12. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:15.
    Benevento Calcio: Montipò – Ch. Maggio, Glik, Caldirola, Barba (38. Letizia) – Ionita, Schiattarella, Bryan Dabo (70. P. Hetemaj) – R. Insigne (46. Falqué), Moncini (64. Lapadula), Caprari.
    Náhradníci: Manfredini, Improta – Tuia, Letizia, Del Pinto, Sau, Foulon, Di Serio, P. Hetemaj, Lapadula, Falqué.

    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Kolarov – Hakimí, Gagliardini (81. Eriksen), Sensi (66. Brozović), Young (66. Perišić), R. Lukaku (66. Lautaro Martínez) – Arturo Vidal (52. Barella), Alexis Sánchez.
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – Eriksen, Perišić, Dalbert, Bastoni, Pinamonti, Barella, Lautaro Martínez, Brozović, D'Ambrosio, Ranocchia.

    Rozhodčí: Piccinini – Mondin, Mastrodonato
    bahis siteleri