Akademici Plzeň – BO Ostrava 3:5 (kon.) | Engineers Prague – Riders Univerzita Pardubice 4:2 (kon.) | HC MUNI – North wings Ústí 6:4 (kon.)
konec
HC MUNI
6:4 (1:2, 2:2, 3:0)
HC North Wings Ústí nad Labem
Středa 30.09.2020, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:10
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Domácí jsou zase o gól blíže k vítězství. ŠTĚPÁN KUČERA měl lepší rychlost než obránce, objel jej a najížděl sám na bránu. Nakonec si poradil i s brankářem a je to o dva góly pro MUNI. Asistence: Patrik Matov, Jan Grygera.
     
    49:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A obrat Brňanů je na světě! Domácí hokejisté se znovu vydali do útočného pásma a tentokrát slaví vedoucí branku. MATĚJ FLOREK se ukázal jako správný kapitán a po pasu Kadlice poslal svůj tým do vedení. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    47:02
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Domácí hokejisté využívají přesilovou hru již po několika sekundách a je tak vyrovnáno! Martin Biolek přihrál ADAMU STRAKOŠOVI a ten smazal náskok soupeře. Začínáme znovu od nuly. Asistence: Martin Biolek, David Polesný.
     
    37:30
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Brňané se znovu dostávají na rozdíl jediné branky! Střelu Davida Polesného od modré čáry usměrnil za záda Skokana TADEÁŠ JAKUBEC. Asistence: David Polesný, Vojtěch Kadlic.
     
    25:05
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Severočeši přidávají už svůj čtvrtý gól. Po vyhraném vhazování v útočném pásmu prostřelil gólmana Krále střelou od pravého mantinelu FAMIL AMIROV. Na jeho zakončení mu nahrával dnes již čtyřbodový Martin Kuchař!
     
    21:25
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Brňané však brzy odpovídají a znovu se dostávají na dostřel. TOMÁŠ RAČICKÝ najížděl na bránu z levé strany a překonal gólmana střelou po ledě mezi betony. Asistence: Jan Gonos.
     
    20:39
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Severní křídla oplácí svému soupeři gól v první minutě třetiny a odskakují již do dvoubrankového náskoku. PATRIK BALCAR napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Kuchař, Lukáš Sajdl.
     
    14:13
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    O chvíli později pak Kučera klopí hlavu ve svém obranném pásmu. Soupeř totiž obrací skóre. MARTIN KUCHAŘ přejel s pukem přes modrou čáru, sjel si blíže k bráně a vzápětí skvělou střelou vymetl horní růžek brány. Asistence: Famil Amirov, Lukáš Sajdl.
     
    09:03
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    A z ničeho nic máme vyrovnáno. Hosté se vydali do útočné třetiny a z jedné ze svých prvních střel na bránu dokázali vydolovat i svůj první gól! Gólmana Krále překvapivě prostřelil LUKÁŠ SAJDL. Asistence: Martin Kuchař.
     
    00:43
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Neuběhla ani minuta a domácí tým se ujímá vedení. Po vyhraném vhazování na obranné modré čáře se Brňané vydali rychle dopředu a svou akci zakončili úvodním gólem zápasu. Po přihrávce Grygery se prosadil PATRIK MATOV. Asistence: Jan Grygera.
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 1. Matov (Grygera), 22. Račický (Gonos), 38. Jakubec (Polesný, Kadlic), 48. Strakoš (Biolek, Polesný), 50. Florek (Kadlic), 57. Kučera (Matov, Grygera) – 10. Sajdl (Kuchař), 15. Kuchař (Amirov, Sajdl), 21. Balcar (Kuchař, Sajdl), 26. Amirov (Kuchař)


    HC MUNI: Král (Tichon) – Kučera, Bláha, Grman, Věžník, Gonos, Grygera, Polesný – Matov, Říčka, Biolek, Svatuška, Vaverka, Pavel, Jakubec, Kadlic, Tomaník, Strakoš, Florek, Račický
    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan – Šebesta, Jarý P., Balcar, France, Petržílka – Pšenička, Jarý T., Dytrych, Tůma, Kuchař, Amirov, Jindra, Sajdl, Brandner

    Rozhodčí: Maršálek – Smetková, Viskot
    bahis siteleri