Kluž – KuPS 3:1 (kon.) | Ararat-Armenia – CZ Bělehrad 1:2 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Flora 3:1 (kon.)
Liberec – APOEL 1:0 (kon.) | Malmö – Granada 1:3 (kon.) | Charleroi – Lech Poznaň 1:2 (kon.)
Rosenborg – Eindhoven 0:2 (kon.) | Beer Ševa – Plzeň 1:0 (kon.) | Legia – Karabach 0:3 (kon.)
FK Sarajevo – Celtic 0:1 (kon.) | Dinamo Brest – Ludogorec 0:2 (kon.) | Standard – Fehérvár 3:1 (kon.)
Kodaň – Rijeka 0:1 (kon.) | Dundalk – KÍ Klaksvík 3:1 (kon.) | Young Boys – Tirana 3:0 (kon.)
Basilej – CSKA Sofia 1:3 (kon.) | Rangers – Galatasaray 2:1 (kon.) | AEK Atény – Wolfsburg 2:1 (kon.)
Sporting – Linz 1:4 (kon.) | Rio Ave – AC Milán 2:2 (8:9 po pen.) | Tottenham – Maccabi Haifa 7:2 (kon.)
konec
Hapoel Beer Ševa
1:0 (1:0)
FC Viktoria Plzeň
Čtvrtek 01.10.2020, 19:30 • ha-Mošava, Petach Tikva • Evropská liga (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Hezký večer, vážení příznivci evropského fotbalu, vítejte u sledování psaného přenosu z utkání 4. předkola Evropské ligy! Na izraelském stadionu ha-Mošava se dnes český vicemistr FC Viktoria Plzeň představí proti domácímu celku Hapoel Be'er Sheva FC. Přeji příjemnou zábavu!
     
    Hapoel Be'er Sheva FC – poslední odehraný zápas

    Nejbližší soutěžní zápas odehráli fotbalisté týmu Hapoel Be'er Sheva FC v minulém týdnu, jednalo se o 3. předkolo Evropské ligy. Izraelský celek na domácím hřišti přivítal Motherwell, skotské mužstvo.

    Právě vítěz tohoto duelu se měl stát soupeřem pro plzeňskou Viktorku, nakonec se jím stal po vítězství 3:0 Hapoel.

    Izraelský tým vstřelil nesmírně důležitý gól, který se nakonec ukázal jako vítězný, v samém závěru první půle, když se prosadil Vitor.

    Druhý poločas už byl v režii Hapoelu, který Motherwellu nasázel ještě další dva góly, o které se postarali Josue a Acolatse.

    Hapoel Be'er Sheva FC 3:0 Motherwell FC
    43. Vitor, 71. Josue (pen.), 82. Acolatse

    Sestava Hapoel Be'er Sheva FC
    Levita – Dadia, Miguel Vitor (C), Taha, Goldberg – Bareiro, Josué, Kabha – Sallalich (86. Meli), Agudelo (59. Varenne), Acolatse (86. Yosefi)
     
    FC Viktoria Plzeň – poslední odehrané duely

    Západočeši si ve 3. předkole Evropském ligy před týdnem na domácím hřišti v Doosan Areně poradili s dánským týmem SønderjyskE 3:0, proto se mohou těšit na rozhodující duel o hlavní soutěž v Izraeli.

    Tedy poradili. Poradili si, ale mužstvo SønderjyskE v žádném případě nebylo snadným soupeřem, jak by se mohlo zdát při pohledu na jednoznačné skóre.

    V samém úvodu utkání byli dánští fotbalisté o hodně aktivnější, Plzeňané však všechny šance přežili. V krátkém sledu pak skórovali Ondrášek a Ba Loua, prvně jmenovaný proměnil penaltu, druhý využil chyby hostující obrany.

    Ve druhé půli přidal pojišťující tref Káčer. Po tomto gólu se utkání prakticky jen dohrávalo, za rozhodnutého stavu měli domácí zápas pod kontrolou.

    FC Viktoria Plzeň 3:0 SønderjyskE
    35. Ondrášek (pen.), 41. Ba Loua, 51. Káčer

    Sestava Plzně proti SønderjyskE
    Hruška – Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Káčer, Kalvach – Ba Loua (70. Kayamba), Čermák (90. Bucha), Kopic – Ondrášek (79. Beauguel)
    _______________________________________

    Nejbližší soutěžní utkání však Západočeši odehráli o víkendu. V neděli znovu na domácím hřišti přehráli Plzeňští Brno v poměru 4:1.

    Již ve druhé minutě duelu se prosadil po pěkné akci Čermák, naopak v úplném závěru přidal další trefu Kopic. Na oba góly si připsal přesnou asistenci Pavel Bucha.

    Ve druhé půli nejprve přidal třetí trefu Viktorie z penalty Beauguel. Pak se povedlo hostující Zbrojovce snížit, leč stav zápasu završil střídající Hořava.

    FC Viktoria Plzeň 4:1 FC Zbrojovka Brno
    2. Al. Čermák (Bucha), 44. J. Kopic (Bucha), 56. Beauguel (pen.), 71. Hořava (Ba Loua) – 68. Hladík

    Sestava Plzně proti Brnu
    A. Hruška – J. Kovařík, Brabec (C) (85. Hejda), Pernica, Řezník – Al. Čermák (64. Hořava), Kalvach (85. Káčer), Bucha – J. Kopic (64. Ba Loua), Beauguel (72. Ondrášek), Kayamba
     
    Řekli před utkáním

    Adrian Guľa (trenér Plzně)

    „Beer-Sheva je zkušený mančaft, co hraje poháry delší dobu. Je zaměřený na držení míče, jeho kontrolu přes technické hráče a má to postavené přes zajímavé individuality. Ale v play-off jsou jen kvalitní týmy, tu máme i my.“

    „Vítězná vlna je podstatná k tomu, že hráči mají sebevědomí a cítí, že se jim dařilo nejen výsledkově, ale i z hlediska týmovosti, kvality a nasazení. Máme to na čem postavit, i když je to jeden zápas, ve kterém bude rozhodovat sportovní forma. Věřím, že ji správně načasujeme.“

    „Věřím, že jsme správně nachystaní udělat maximum pro postup.“

    Lukáš Hejda (obránce Plzně)

    „Máme zkušený tým, od čehož se můžeme odrazit. Mohly by nám pomoci právě zkušenosti získané z těžkých zápasů tohoto typu.“

    „Asi bych byl radši, kdyby to bylo na dva zápasy, ale nic s tím neuděláme. Musíme do toho dát všechno, do Plzně se chceme vrátit s postupem.“

    Zdroj: www.fcviktoria.cz
     
    Úvodní sestavy:

    Hapoel Be'er Sheva FC: Levita – Dadia, Miguel Vítor (C), Taha, Goldberg – Bareiro, Kabha, Josué – Sallalich, Agudelo, Acolatse
    Náhradníci: Rahamim – Keltjens, Tzedek, Shviro, Yosefi, Varenne, Meli

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach – Ba Loua, Čermák, Kopic – Ondrášek
    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, Řezník, Kovařík, Pernica, Káčer

    Rozhodčí: Jovanović – Stojković, Mihajlović (všichni Srbsko).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Plzeňský zápas o všechno za malou chvíli začne! Západočeši jsou připravení na stadionu ha-Mošava, kde se Viktoria postaví domácímu týmu Hapoel Be'er Sheva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Viktoriáni se hned po rozehrání dostali na útočnou polovinu, po dobrém pohybu Ondráška se píská faul domácích. Zajímavá standardka pro Západočechy.
     
    2
    Volný přímý kop zahrával Čermák, ale domácí defenziva si s tímto centrem dokázala poradit. Dopředu se záhy žene izraelský tým.
     
    2
    Penalta pro Hapoel Be'er Sheva FC!
     
    2
    Trochu šokující verdikt sudího. Aleš Hruška trefil ve vzduchu Agudela, když chtěl vyboxovat míč, rozhodčí po chvilce ukazuje, že to bude pokutový kop.
    2. Penaltový zákrok
     
    2
    Žlutou kartu dostává Hruška (FC Viktoria Plzeň).
     
    4
    Hapoel Sheva právě vstřelil branku!
    Domácí JOSUÉ proměnil pokutový kop s naprostým přehledem, poslal Hrušku na druhou stranu brány. Viktoriáni musejí od naprostého úvodu dotahovat...
    4. JOSUÉ - 1:0
     
    6
    Izraelský celek je i po úvodní trefě duelu nadále u míče. Acolatse se hnal do vápna, Hejda míč na poslední chvíli odvrátil na roh.
     
    7
    Josué poslal míč do ohně, ale hostující fotbalisté ho zvládli odvrátit do bezpečí. Následně ale Bucha zahrál rukou, takže Hapoel u balonu zůstane.
     
    8
    Západočeši i tuto situaci dobře zvládli vzadu, následně jim ale nevyšel rychlý brejk, do kterého se hnalo hned pět hráčů.
     
    10
    Viktoriáni se mohou po nepřesné výkopu domácího gólmana vrátit k míči, stopeři hostí trpělivě rozehrávají akci ze svých pozic.
     
    11
    Adriel Ba Loua byl faulován po rychlém přechodu na útočnou polovinu.
     
    11
    Znovu Ba Loua v akci, tentokrát pláchl po pravé straně, hledal Buchu, ten byl ale nakonec dobře pokrytý. Na druhé straně zachytil rychlý brejk Lukáš Kalvach.
     
    12
    Po dalším nedovoleném zákroku Be'er Shevy centroval do vápna domácích Kalvach, ale ani v tomto případě si hosté nenašli míč jako první. Následnou akci Hapoelu zastavil ofsajd.
     
    13
    Další akce Plzně po pravé straně, Havel si zpracoval balon a chtěl ho poslat do vápna na Ondráška. Ten byla nakonec pokrytý, domácí míč odkopli.
     
    15
    Kopic s Ondráškem nyní dobře napadali, takže beci izraelského týmu museli vzadu zabrat. Vše nakonec odkopem vyřešil gólman Levita.
     
    15
    Šajtle Davida Limberského z levé strany, nejspíše hledal Havla, znovu byl u míče jako první Levita.
     
    16
    Aleš Hruška si nyní připsal důležitý zákrok, když dokázal vychytat ránu Agudela! Následně se rýsoval zajímavý brejk Plzně, ale Kopic nedokázal odcentrovat.
    16. Hruška nohou vychytal střelu Agudela
     
    17
    Aleš Čermák, ač se mu nabízel Ba Loua, zkusil vypálit, ale jeho pokus byl zblokovaný. Hosté jsou v posledních minutách častěji míče.
     
    18
    Zajímavá akce Viktorky. Havel odcentroval do vápna, míč se odrazil a ze vzduchu ho chtěl v náročné pozici trefit Kopic. Nakonec vystřelil nad bránu.
     
    19
    Po delší době se píská faul Plzně. Be'er Sheva může uklidnit hru na útočné polovině.
     
    20
    Zdeněk Ondrášek udržel míč proti přesile, následně ale nedokázal vypálit z otočky na bránu. Domácí obrana zvládla i tuto akci Plzně.
     
    22
    Sallalich nyní neohroženě vyrazil dopředu, kde se trošku s míčem zamotal, takže neohrozil hostující bránu. Vikoria rychle se získaným balonem míří dopředu.
     
    23
    Západočeši opět drží míč na svých kopačkách, znovu trpělivě kombinují, jenže těžko se Plzeň zatím prokousává přes obranu Hapoelu k bráně domácích.
     
    25
    Be'er Sheva se shlukla okolo velkého vápna Plzně, nakonec z toho vzešel centr Sallaliche, který si dokázal Hruška stáhnout do rukavic.
     
    26
    Ba Loua při své snaze nebyl faulován, naopak Kalvach se nedovoleného zákroku dopustil, a tak se k míči vrátí domácí fotbalisté.
     
    27
    Taha rychle vytáhl hru, chtěl poslat kolmici na spoluhráče kupředu, ale moc si s nimi nerozuměl, proto byl první u balonu Hruška.
     
    29
    Agudelo viděl v brejku dobře postaveného spoluhráče, přihrávku na něj ale zastavil kapitán Plzně Brabec. Hosté se záhy ihned vydávají dopředu.
     
    30
    Limberský dobře vystihl pas Be'er Shevy, poté mu ale nevyšla finální přihrávka na Ondráška. A tak ani z této akce Plzně nic nebude.
     
    30
    Sallalich na druhé straně vybojoval rohový kop.
     
    31
    Viktoriáni roh Hapoelu šikovně odvrátili, následně to vypadalo, že se hosté mohou vydat dopředu, nakonec z toho ale byla další akce domácích, kteří vybojovali míč. Hruška si v tomto případě připsal klidnější zákrok a zachytil balon.
     
    33
    Západočechy srazila další nepřesnost, a tak se Plzeňští museli dopustit dalšího faulu. Be'er Sheva operuje na útočné polovině hřiště.
     
    35
    Viktorka se zatím k bráně izraelského týmu dostává s velkou námahou, ani v tomto případě Plzni akce nevyšla. Míč se vrátil znovu až mezi stopery hostí, kteří si trpělivě přihrávají.
     
    36
    Levý bek Limberský záhy pláchl po své straně, Dadia ho však velice zkušeně ubránil, proto se mohou domácí k balonu vrátit.
     
    37
    Ne. Už to vypadalo docela nadějně, že se Viktoria prožene dopředu, ale ani teď to nebylo ono, finální přihrávku přesně neposlal Ba Loua. Rychlý brejk Hapoelu následně vyšel do ztracena.
     
    39
    Západočeši jsou znovu u balonu, opět si hledají prostor, kudy by se mohli dostat k zakončení. Zatím stále neúspěšně.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Hejda (FC Viktoria Plzeň).
     
    40
    Lukáš Hejda poslal k zemi Sallaliche, je z toho žluté napomenutí a zajímavý přímý kop pro izraelské mužstvo.
     
    41
    Jakub Brabec centr domácích dobře odvrátil hlavou, znovu kraloval ve vzduchu a poslal balon do zámezí.
     
    42
    Goldberg odcentroval z levé strany, míč nakonec vápnem propadl, takže Sallalich mohl zakončit. Jeho nedůraznou střelu Hruška zlikvidoval.
     
    44
    Po dlouhé době se Viktoria dostala až před velké vápno Hapoelu, Kopic byl nakonec faulován, je z toho standardní situace pro hosty.
     
    45
    První střela na bránu v podání Plzně. Z přímého kopu to rovnou zkusil Kalvach, střela mu celkem sedla, ale Levita ji nakonec dokázal zastavit v rukavicích.
     
    45+1
    Nastavuje se ještě jedna minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně ve 20:31.
     
    První poločas dnešního duelu je minulostí, spokojenější jsou zatím domácí, kteří vedou nad Plzní o jednu trefu.

    Ta padla hned v úvodu duelu, když se gólman Hruška dopustil faulu v pokutovém území. Sudí odpískal penaltu pro Be'er Shevu, kterou ve 4. minutě dokázal proměnit Josué.

    Viktoriáni si žádnou tutovou příležitost vytvořit nedokázali, jedinou vážnější střelu si v závěru půle připsal Lukáš Kalvach, ale gólman izraelského týmu Levita tuto ránu zneškodnil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Západočeši rozehráli míč jako první, zatím si přihrávají na vlastní polovině hřiště a hledají cestu dopředu.
     
    47
    David Limberský zabojoval a dokázal udržet balon, získal aut pro hosty. Jenže fotbalisté Hapoelu se z celé akce v pohodě dostali a sami drží míč.
     
    48
    Bucha našel Ba Louu, který se chtěl prodrat středem k bráně, ale připsal si na své konto další ztrátu. Chtěl sice akci rozhýbat, ale znovu se daleko nedostal.
     
    50
    Centr šajtlí nejprve zkusil Kopic, po něm úplně stejně i Limberský, ale ani jeden pas se k Ondráškovi nedostal. Be'er Sheva v pohodě obě akce odvrátila.
     
    51
    Na druhé straně hřiště přišla první střela domácích ve druhé půli, Acolatse to zkusil, bude z toho rohový kop.
     
    51
    Josué centroval, ale Havel si našel balon jako první. A tak se mohou rychle dopředu vydat Plzeňané.
     
    52
    Ani tento brejk nedotáhli hráči Viktorky do zdárného konce, balon si nakonec našel gólman Levita, který ho rozehrával na své kolegy z týmu.
     
    52
    Agudelo si našel míč, udržel ho proti Hejdovi a vypálil. Domácí útočník napálil tyč Hruškovy brány!
    52. Hrušku po střele Agudela zachránila tyč
     
    53
    Kabha předvedl krásné sólo, dostal docela hodně prostoru, také on jedovatě vypálil! Aleš Hruška musel vytáhnout hodně kvalitní zákrok.
    53. Hruška měl plné ruce práce s Kabhovou střelou
     
    54
    Viktoriáni přežili dvě obrovské šance Be'er Shevy, nyní se mohou, možná už i musí, předvést vepředu sami.
     
    55
    Ba Loua se znovu dral dopředu, opět to vzal na sebe, jenže ani v tomto případě nedošel příliš daleko. Proti přesile neměl moc šancí.
     
    56
    Obrovská chyba Plzně na polovině hřiště. Domácí brejk sehráli náramně, Goldberg se prohnal až do šance, naštěstí pro Západočechy včas vyběhl Hruška, takže předvedl další stěžejní zákrok.
    56. Další výborný zákrok plzeňského brankáře
     
    58
    Třetí obrovská šance Be'er Shevy v posledních minutách, skvělý zákrok si připsal Hruška. Domácí se do příležitostí dostávají ve druhé půli dost snadno.
     
    59
    Plzni zatím nevychází při kombinacích zhola nic. Domácí fotbalisté se skvěle pohybují, takže nedávají Viktorii ani centimetr prostoru.
     
    60
    Acolatse táhl další akci Hapoelu, velký souboj s ním sváděl Havel, který také nakonec střelu zablokoval. Izraelský tým je však nadále u míče.
     
    61
    Zdeněk Ondrášek si došel pro faul. Na Viktorku čeká zajímavá standardní situace.
     
    62
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Ba Loua, přichází Kayamba.
     
    63
    Volný přímý kop Plzni vůbec nevyšel, hostující hráči jsou však i nadále nastěhovaní okolo vápna domácích.
     
    63
    Jan Kopic se konečně dostal do nějakého zakončení. Po centru z pravé strany hlavičkoval, jemně míč i tečoval, ale zamířil mimo.
     
    65
    Aktivita Plzně se stupňuje, David Limberský si nyní navedl míč na střed hřiště, jeho střelu však dokázali hráči soupeře zblokovat.
     
    66
    Milan Havel zkusil zajímavě najít Kopice či Ondráška, ani jeden však za míčem nepostupoval tak houževnatě, aby ho dokázal vybojovat.
     
    67
    Obrovská šance Plzně! Nejdříve Levita vyrazil střelu Buchy, před ním v těžké pozici dorážel Čermák, ale nedokázal propasírovat balon do sítě. Velká škoda pro hosty.
    67. Plzeň byla kousek od vyrovnání
     
    69
    Acolatse ukázal, že je neskutečný rychlík. Brabec se vydal až moc dopředu, domácí útočník míč vystihl a pádil dopředu. Střílel na zadní tyč Hruškovy brány, kterou míč jemně zvenčí olízl.
    69. Acolatseho střela se otřela o Hruškovu tyč
     
    70
    Už je to ze strany Plzni směrem dopředu o hodně kvalitnější, Viktoria je při kombinacích přesnější. Po rohovém kopu Čermáka však další šance nepřišla.
     
    71
    Pavel Buchy byl kousek od velkého vápna nepříjemně zasažen, pro hostující tým se rýsuje další standardka.
     
    72
    Kalvachův centr byl sice hodně zajímavý, ale nikdo z jeho kolegů si ho nenašel. Záhy ale přišel další faul Be'er Shevy, takže z toho bude ještě jeden přímý kop pro Viktorii.
     
    74
    Ze standardní situace nakonec přímo střílel Aleš Čermák, jeho pokus byl sražený na roh. Akce Plzně po něm skončila ofsajdem.
     
    75
    Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Agudelo, přichází Varenne.
     
    77
    Be'er Sheva je momentálně o balonu, snaží se ho držet co nejdále od brány Levity. Viktoriáni aktivně napadají, aby se k míči dostali sami.
     
    78
    Po dlouhé a krkolomné kombinaci se k centru po spolupráci s Limberským dostal Čermák, ale jeho pas dokázali domácí beci odvrátit.
     
    79
    Vynikající pozice pro Viktorii. Na Plzeňany čeká další standardní situace, a to jen pár metrů před velkým vápnem domácích, faulem se provinil Josué.
     
    80
    Kalvach to vzal na sebe, střílel po rychlém signálu, ale bránu domácích nakonec vůbec netrefil.
     
    80
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Ondrášek, přichází Beauguel.
     
    81
    Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Acolatse, přichází Yosefi.
     
    82
    Hapoel v posledních minutách často fauluje, Goldberg (HBE) vidí po faulu na Kayambu žlutou kartu.
     
    83
    Joel Kayamba je po svém příchodu hodně aktivní, nyní pro svůj tým vybojoval rohový kop.
     
    84
    Kalvach to vepředu úplně nezvládl, musel se bleskově vracet, jenže ani domácí to neudělali dobře, takže pro Plzeň žádné nebezpečí nezahrozilo.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Dadia (Hapoel Be'er Sheva FC).
     
    86
    Beauguel se zatím k míči po svém střídání moc nedostal, nyní se navíc dopustil útočného faulu.
     
    87
    Viktoriáni jsou pochopitelně s blížícím se koncem zápasu více nervózní a podráždění, jen těžko se dostávají do kombinací.
     
    87
    Varenne se hnal do šance, ale všechno vzrušení bylo kvůli ofsajdu zbytečné.
     
    88
    Po centru Kalvacha se k hlavičce dostal Hejda, který se vysunul na hrot, ale hostující stoper bojoval proti přesile, takže nezakončil přesně.
     
    89
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Bucha, přichází Pernica.
     
    90
    Kayamba si při kličce ukousl moc velké sousto, následně se dopustil útočného faulu, což se Plzni samozřejmě ani trochu nehodí.
     
    90+1
    Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Sallalich, přichází Keltjens.
     
    90+1
    Ve druhé půli se nastavuje ještě 5 minut.
     
    90+2
    Další faul Plzně na útočné polovině...
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Levita (Hapoel Be'er Sheva FC).
     
    90+3
    Bude z toho rohový kop pro domácí Be'er Shevu.
     
    90+4
    Izraelský tým samozřejmě nikam nespěchá, snaží se udržet míč co nejdéle u rohového praporku. Domácí to hrají naprosto s přehledem a jdou si za postupem.
     
    90+4
    Jedna z posledních akcí Viktorie.
     
    90+5
    Ne, ani jeden nákop dopředu zatím Plzni nevyšel. Hosté mají poslední sekundy z nastaveného času.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Viktoria Plzeň se bude muset v letošním ročníku obejít bez evropských pohárů, do základní skupiny Evropské ligy po výhře 1:0 postupuje Hapoel Be'er Sheva. Izraelský tým do ní poslal Josué, který proměnil penaltu.

    Domácí pak v duelu měli ještě několik velikých šancí. Některé zlikvidoval Hruška, Hapoel trefil i dvakrát tyč.

    Viktorka měla asi jedinou obrovskou šanci, když Buchovu střelu nedokázal do sítě procpat Aleš Čermák. Více toho nebylo, proto hostující tým nedoplní Liberec, Spartu a Slavii v Evropské lize.
     
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:18.
     
    Z dnešního přenosu je to všechno, všem děkuji za jeho sledování a přeji krásný zbytek večera! (21:26:00)

    Jan Picka

    Branky: 4. Josué (pen.)

    Karty:   82. Goldberg (HBE), 85. Dadia (HBE), 90+3. Levita (HBE) – 2. Hruška (PLZ), 40. Hejda (PLZ)


    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:18.
    Hapoel Beer Ševa: Levita – Dadia, Miguel Vítor (C), Taha, Goldberg – Bareiro, Kabha, Josué – Sallalich, Agudelo (75. Varenne), Acolatse (81. Yosefi)
    Náhradníci: Rahamim – Keltjens, Tzedek, Shviro, Yosefi, Varenne, Meli

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha (89. Pernica), Kalvach – Ba Loua (62. Kayamba), Čermák, Kopic – Ondrášek (80. Beauguel)
    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, Řezník, Kovařík, Pernica, Káčer

    Rozhodčí: Jovanović – Stojković, Mihajlović (všichni Srbsko)
    thejrc.org