Brentford – Fulham 3:0 (kon.) | Aston Villa – Stoke 0:1 (kon.) | Liverpool – Arsenal 0:0 (4:5 po pen.)
konec
Brentford FC
3:0 (1:0)
Fulham FC
Čtvrtek 01.10.2020, 18:30 • Griffin Park, Brentford • Anglický Ligový pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:23:53)
     
    Je konec! V tomto utkání nakonec vítězí domácí tým, a to rovnou o tři branky. V druhé půli jsme viděli dvě branky, obě do sítě Rodáka. Nejprve jsme viděli standardní situaci, po které si na zadní tyč seběhl Said Benrahma, jenž v pádu poslal balón do sítě. Stejný hráč se poté prosadil ještě jednou, když se povedenou ranou prosadil z hranice šestnácky.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Pravděpodobně poslední šance celého zápasu. Ta vznikla po rohovém kopu hostujícího týmu, ale právě hráč Fulhamu poslal míč hlavičkou mimo hřiště.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Ani rohový kop žádné nebezpečí nepřinesl. Následně se míč dostal na kopačku domácího hráče, Ten mohl jít dopředu, ale raději zvolil daleký odkop.
     
    88
    Kebano znovu zahrával standardní situaci z blízkosti šestnáctky. Jeho centr na zadní tyč si však domácí fotbalisté pohlídali a odhlavičkovali balón do bezpečí.
     
    87
    Už to vypadalo, že by se fotbalisté ve žlutém mohli dočkat alespoň čestného úspěchu. Skvělou práci ale odvedl obránce domácích, než míč na poslední chvíli soupeři vypíchl a zamezil tak velké šanci.
     
    86
    Z té jsme žádnou nebezpečnou šanci neviděli. Domácí se přesto ještě dostali k balónu, ale pro vysoký centr si nejvýše vyskočil gólman Fulhamu.
     
    85
    Fotbalisté v červenobílém nadále drží balón na svých kopačkách. Nyní dokonce vybojovali faul na útočné polovině a budou tak zahrávat standardku.
     
    84
    Raya si nyní neporadil s odkopem, přestože okolo sebe nikoho neměl. Nakonec ho však zachránil spoluhráč, který stihl balón ještě před postranní lajnou.
     
    83
    A mohlo to být dokonce o čtyři branky! Balón nyní propadl k samotnému domácímu hráči, jehož střelu na zadní tyč parádním zákrokem vytáhl hostující Rodák!
     
    82
    Ne, hostům se nedaří směrem dopředu a nejspíše se jim nepodaří vstřelit ani čestnou branku. Druholigový Brentford dnes s jistotou v poháru dále postoupí.
     
    81
    Fotbaisté ve žlutém jsou v obležení a snaží se něco vymyslet. Nakonec jsme viděl přízemní centr, který odvrátil do bezpečí jeden z domácích obránců.
     
    80
    Fulham sice drží míč na svých kopačkách, ovšem Brentford dnes hraje povedený zápas. Je téměř jisté, že se mu podaří postoupit do dalšího kola.
     
    79
    Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Benrahma, přichází Stevens.
    78. BENRAHMA - 3:0
     
    78
    Brentford právě vstřelil branku! A v Brentfordu je nejspíše definitivně rozhodnuto! SAID BENRAHMA měl spoustu místa na hranici šestnáctky. Proto si balón připravil na střelu a jeho parádní rána skončila v síti. Rodák neměl šanci zasáhnout.
     
    77
    Jenže fotbalistům ve žlutém se nyní vůbec nedaří! Naopak domácí znovu mířili dopředu. Dlouhá přihrávka ovšem skončila jen v rukavicích Rodáka.

    Denisa Józsová

    Branky: 37. Forss, 62. Benrahma, 78. Benrahma

    Karty:   47. Fosu (BRF) – 12. Kamara (FHM), 49. Johansen (FHM)


    Brentford FC: Raya – Fosu, Pinnock, Sörensen, Thompson – Dasilva (69. Nörgaard), Jensen, Marcondes – Ghoddos (69. Canós), Forss, Benrahma (79. Stevens).
    Náhradníci: Dervisoglu, Nörgaard, Jansson, Canós, Stevens, Toney, Daniels.

    Fulham FC: Rodák – Aina (69. Odoi), Hector, Le Marchand, Robinson – Johansen, Seri – Knockaert (69. Mitrović), Onomah (46. Lookman), Kebano – Kamara.
    Náhradníci: Cairney, Odoi, Bryan, Lookman, Francois, Mitrović, Fabri.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Hatzidakis
    thejrc.org