Warriors Brno – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Přerov – Technika Brno 7:2 (kon.) | Ústí n/L – Chrudim 0:0 (odl.)
Kobra – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:2 (3:1, 4:0, 0:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 02.10.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    59:54
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Šembera – 2 min., hrubost). Trest odpyká Brůžek.
     
    59:54
    Jeden z domácích jel sám na bránu, zřejmě to byl Hradil. Šembera jej sice vychytal, ovšem pak zcela nesmyslně vyrážečkou napadl dojíždějícího Mynáře. Vyrážečkou vyslal směrem k útočníkovi Přerova několik úderů a rozhodčí mu za to musí udělit trest.
     
    59:20
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Adam – 2 min., hákování).
     
    58:59
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí brankář Petr Hanáček si nyní vybral slabší chvilku. Po ledě k němu doputoval kotouč, který chtěl svou širokou holí rozehrát. Naneštěstí pro sebe i svůj tým ale trefil jen dojíždějícího hráče Techniky MARTINA ADAMA. Od jeho nohy se kotouč odrazil přímo na bránu a mezi Hanáčkovými betony prošel až do sítě. Bez asistence.
     
    58:10
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (R. Kolařík – 2 min., podrážení).
     
    53:42
    Utkání v MEO Aréně sleduje 85 diváků.
     
    52:42
    Velká možnost Zubrů v oslabení a v ní Petr. Přerovský útočník zakončoval zblízka k levé tyči, ovšem těsně minul. Teď nebyli Hanáci daleko od osmé trefy.
     
    51:19
    Velmi obětavý zákrok nyní předvedl přerovský útočník Radim Hradil. Nohou zablokoval tvrdou ránu jednoho z hostů a Technika poté přišla o útočné pásmo. Hradil se s potížemi dobelhal na střídačku.
     
    50:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Němec – 2 min., hákování).
     
    50:39
    Technika se usadila v útočném pásmu a Novosedlík z pravé strany obloučkem zazvonil na pravou tyč. Akce hostů pak chvíli pokračovala a následně se Zubři dopustili dalšího prohřešku proti pravidlům. Minutu a 23 sekund se tak domácí budou bránit ve třech.
     
    50:10
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mynář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:24
    Zubři se nechtějí nechat zahanbit. Nejprve Techniku zamkli před její bránou, poté mohli potrestat chybu v brněnské obraně. Sám na Šemberu po ní postupoval Šilhavý, ale v osudové chvíli přestřelil.
     
    47:31
    Útok hostů skončil bekhendovým zakončením po ledě v podání padajícího Adama, Hanáček kotouč betonem srazil mimo a veškeré nebezpečí tak zažehnal. Zanedlouho musel řešit další velkou možnost Techniky, betonem si u pravé tyče pokryl střelu zblízka od důrazného Čoupka.
     
    45:21
    Dobrý průnik Šimanského. Domácí útočník si z pravé strany nabruslil před bránu, jeho bekhendový pokus Šembera v pokleku betonem vyrazil mimo.
     
    41:50
    Odražený kotouč poslal zblízka na Šemberu Šimanský, gólman Techniky byl ale dobře postavený a puk v pokleku vyrazil ramenem mimo. Úspěšné pak nebyly ani přerovské dorážky.
     
    41:40
    Po puku se před bránou natahoval volný Mynář, Šembera byl ale rychlejší a kotouč rychle přikryl svým vymrštěným tělem.
     
    40:32
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (R. Fojt – 2 min., podrážení).
     
    40:01
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov: ze hřiště odchází Horák, přichází Hanáček.
     
    39:18
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci se prosazují i ve vlastním oslabení a vedou již o šest gólů – 7:1. Obráncům Techniky Brno ujel JAN FENCL a nabruslil si až před Šemberu. Proti němu vytáhl ze svého repertoáru bekhendový blafák, který umístil k levé tyči. Šembera tam sice v pádu směřoval se svou vyrážečkou, ovšem byl pomalejší, než přerovský útočník. Bez asistence.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., sekání).
     
    37:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Akce domácího celku nicméně pokračovala a je z ní šestý gól v síti Techniky. Po zakončení Rozsahegyiho přiťukl Fencl puk RADIMU KOLAŘÍKOVI, který z otočky zamířil přesně k tyči mimo dosah Šembery. Ten se natahoval, seč mohl, ale marně. Asistence: Jan Fencl, András Rozsahegyi.
     
    37:06
    Na nahrávku z rohu kluziště si najel Rozsahegyi, Šembera dokázal pohotově zareagovat a kotouč betonem vytrčeným do strany vytěsnil před sebe.
     
    36:53
    Přerov na ledě dominuje a Šembera se musí neustále ohánět. Brankář Techniky Brno klouže od tyčky k tyčce, puk za svá záda zatím nepustil. Buly v útočném pásmu Zubrů.
     
    34:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři nyní Techniku přehrávají a nese jim to ovoce v podobě dalšího gólu. Hradil nahrál na Šilhavého, jehož střelu Šembera neudržel a od jeho betonu šel puk zpátky do hřiště. U kotouče byl pak nejrychleji ze všech PATRIK KLENIAR, který najetý zametl touš do volné části klece. Asistence: Michal Šilhavý, Radim Hradil.
     
    32:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z další přesilovkové možnosti ale už domácí skórují. Rozsahegyi poslal kotouč z levé strany před bránu, kam si najel RADIM KOLAŘÍK. Útočník Zubrů volil zakončení do horní části branky, a jelikož Šembera šel dolů – na led, nemýlil se. Puk zapadl pod břevno. Asistence: András Rozsahegyi, Tomáš Hanák.
     
    31:08
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vacek – 2 min., podrážení).
     
    30:51
    Zubři měli ponechanou výhodu a Dobša obdržel kotouč z levé strany. Nezištně ho vzápětí ještě přepustil vedle sebe na zcela volného Kolaříka, který však odkrytou bránu v obrovské možnosti minul. To je velká škoda pro Přerov!
     
    27:49
    Důrazný průnik z levé strany předvedl Fencl. Přerovský útočník se natlačil až před bránu, ovšem tam tísněný kotouč za záda brankáře nezametl. Hráči Techniky poté trochu ztratili nervy a jeden z nich při odchodu na střídačku pořádně práskl vrátky.
     
    25:18
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (R. Fojt – 2 min., hrubost).
     
    24:46
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká R. Kolařík.
     
    24:14
    K bráně Přerova se z pravé strany tlačil Brůžek, ovšem domácí zadák jej do šance svým tělem nepustil. Na druhé straně dotíral na Šemberu u pravé tyče Šimanský, gólman Techniky si ale se střelou i následnými dorážkami útočníka Zubrů dokázal betonem přitisklým k tyči poradit.
     
    21:36
    Právě jsem dostal informaci, že oficiální zápis o utkání se potýká s technickými problémy. Veškeré náležité údaje tak budeme postupně doplňovat, jak to bude možné.
     
    19:20
    Kotouč teď po tlaku hostů v útočném pásmu vyplaval přímo před bránu, kde se k zakončení prodral Radovan Fojt. Ve vyložené šanci ale selhal, branku Přerova přestřelil.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (R. Kolařík – 2 min., držení).
     
    16:59
    Nebezpečnou střelu vyslal z mezikruží zápěstím Dobša, Šembera kotouč mířící k pravé tyči s vypětím všech sil vytěsnil mimo.
     
    15:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Třetí přesný úder v podání Přerovanů! Od modré čáry vyslal ostré nahození kapitán domácích Gréč. Před brankou do dráhy kotouče vložil svou hůl Prísažný a Šembera puk s vypětím všech sil vyrazil betonem před sebe. K dorážce se však dostal VLADIMÍR BRÁZDA a uklidil černou pryž do odkryté části klece. Šembera se už natahoval marně. Asistence: Andrej Prísažný, Matyáš Gréč.
     
    09:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre. Přerovští využili chyby brankáře Techniky Šembery, který neudržel ve své moci pokus z hole Hradila. Volného odraženého puku si pak všiml VIKTOR ŠABRŠULA, který ho dojel a z ostrého úhlu s pomocí odrazu od Šemberovy výstroje dostal za brankovou čáru. Asistence: Radim Hradil.
     
    08:45
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Novosedlík – 2 min., podrážení).
     
    07:59
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šilhavý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:30
    Přerov je po vyrovnání při chuti. Fencl nyní objel bránu a zasunoval kotouč u přední tyče. Šembera měl co dělat, aby neinkasoval. Po puku se musel natáhnout, schovat ho do výstroje a přerušit hru.
     
    06:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři pohotově využívají početní převahu a vyrovnávají skóre utkání. Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, což byl základ úspěchu. Šimanský poté vyslal chytré nahození, které za záda brankáře Šembery do odkryté části klece účelně tečoval PETR MYNÁŘ. Asistence: David Šimanský, Jakub Němec.
     
    06:37
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Adam – 2 min., hákování).
     
    06:37
    Přerov se pokusil rychle odpovědět a jeho první útok rozpoutal před Šemberou pořádný tlak. Kolařík dokonce z pravé strany orazítkoval tyčku! Zubři si následně vynutili faul a budou hrát přesilovku.
     
    05:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Jihomoravané se dostávají do vedení. RADOVAN FOJT projel lehce zprava až před přerovskou klec, kde zvolil zakončení bekhendem. Kotouč opřel o horní tyčku, od níž se kus černé gumy odrazil za záda bezmocného Horáka. Asistence: Lukáš Lajoš.
     
    04:03
    To už však nyní neplatilo. Na bránu se chvíli řítil Šimanský, jeden z obránců hostujícího celku jej však v poslední chvíli dokázal obrat o kotouč. Přerovský forvard tak nakonec nezakončil, byť si už už chystal kotouč ke střele.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 7. Mynář (Šimanský, Němec), 10. Šabršula (Hradil), 16. Brázda (Prísažný, Gréč), 33. R. Kolařík (Rozsahegyi, T. Hanák), 35. Kleniar (Šilhavý, Hradil), 38. R. Kolařík (Fencl, Rozsahegyi), 39. Fencl – 6. R. Fojt (Lajoš), 59. Adam


    HC ZUBR Přerov: Horák (41. Hanáček) – Gréč (C), T. Hanák, Šabršula, Němec, Billa, Holík – Mynář, Petr, R. Kolařík – Šilhavý, Fencl (A), Šimanský (A) – Dobša, Rozsahegyi, Brázda – Prísažný, Hradil, Kleniar
    Technika Hockey Brno: Šembera (Skoupý) – Vacek, Fornál, Oujeský, R. Fojt, Svoboda, Holcman, L. Fojt – Novosedlík, Lajoš, Hubáček (A) – Nerad, Švarcberger (C), Adam – Procházka, Kelbl, Brůžek – Čoupek, Vrána

    Rozhodčí: Vaněk – Kučera, Novák

    Diváci: 85
    bahis siteleri