FTZS Liberec – České Budějovice 5:3 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Olympik Mělník 4:2 (kon.) | Sparta – Slavia 0:0 (odl.)
Interobal Plzeň – Svarog Teplice 4:3 (kon.) | Česká Lípa – Rapid Ústí n/L 7:3 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
4:3 (2:1)
Svarog FC Teplice
Pátek 02.10.2020, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:27
    Powerplay Teplic!
     
    38:52
    Teplice právě vstřelily branku!
    Už ne! Bude to drama až do konce! Vnuk ležel na zemi. Hrálo se dál a tečovaná střela CLAUDIA z pravé strany skončila u zadní tyče. Tepličtí následně ještě provokovali Vnuka. Asistence: Deco.
     
    35:48
    Pica Pau si vzal dres brankáře a začíná powerplay Svarogu!
     
    35:48
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kozár presoval proti rozehrávajícímu Cesarovi. MICHAL SEIDLER dobře načasoval zdvojení Cesara a přistoupil do souboje jako třetí hráč. Čistě získal míč. Následně mu Kozár nahrál ze středu do pravé poloviny vápna a MICHAL SEIDLER zakončil z úhlu do prázdné branky. Asistence: Peter Kozár.
     
    35:14
    Plzeň vůbec nezvládla bránění autu z levé strany, Deco poslal míč na tutovky Adrianovi a Němec pravou nohou na přední tyč zachránil Západočechy!
     
    33:10
    Vnuk získal míč proti pivotovi Svarogu a Plzeň podnikla výpad po levé straně, následovala křižná nahrávka do loženky Seidlerovi, ale tomu zmenšil úhel Michal Hůla!
     
    32:06
    Lukáš Němec pořádně procvičil nervovou soustavu plzeňských hráčů. Zapojil se na pravé straně u své střídačky do powerplay a namazal křížem na nohu Baranovi. Nicméně stačil se vrátit do brány a vykopnout pravou nohou pokus asistenta kapitána Svarogu Teplic přes obránce Interobalu!
     
    29:57
    Válka pokračuje dál. Rick (PLZ) dostává kartu za faul z levé strany, když si jej chtěl obránce obhodit. Devátá žlutá karta v tomto duelu.
     
    26:57
    Třetí rozhodčí Laštovička upozornil hlavního rozhodčího Nešněru na protesty z lavičky Teplic a někdo z realizačního týmu Svarogu dostal žlutou kartu.
     
    25:59
    Po autu hostů zleva se Künstner (PLZ) a Jezin (TEP) postrkovali před střídačkou domácích, kartu dostali oba.
     
    23:34
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tahle standardka vyšla Plzni mnohem lépe než před chvílí. Holý rozehrál na levou stranu a střela MICHALA SEIDLERA propadla po zemi k zadní tyči. Asistence: Michal Holý.
     
    23:33
    Je veselo! Rick si obhodil na pravé straně Cesara, dostal se před teplického hráče tělem, byl držený za dres. Čtvrtý faul Svarogu. Nicméně Marek Kopecký a Radek Lobo se vztekali a chtěli víc, a sice druhou žlutou kartu pro Cesara! Na fauly 0:4.
     
    23:14
    Adriano (Teplice) zasáhl z pravé strany nohu Vnuka. Třetí faul Teplic ve druhém poločase a opět na plzeňskou desítku.
     
    22:08
    Plzeň zkazila standardní situaci, kdy si Seidler vyměnil míč s Holým. Do toho se vložil Adriano, upadl. Podle rozhodčích nebyl podražený. Protestující Baran (Teplice) dostal na lavičce hostů kartu.
     
    21:26
    Teplice právě vstřelily branku!
    Při přihrávce z pravé strany byl u vzdálenější tyče úplně volný TATO a ten před prázdnou bránou nezaváhal. Asistence: Deco.
     
    18:46
    Seidler nedává velkou šanci z pravé strany, kdy byl sám před Hůlou, střílí vedle zadní tyče!
     
    17:52
    Keko hrudí sklepával ve vápně na levou stranu na volej, Pica Pau mířil na přední tyč z jedničky a Plzeňští mohli poděkovat Lukáši Němcovi, který chytil míč do koše. Nejtěžší zákrok domácího brankáře v tomto duelu!
     
    14:40
    Zákrok Adriana zleva na Achillovku Ricka snad ani nemůže nepísknout David Lafek, na fauly 5:5 a asi netřeba dodávat, co to znamená!
     
    14:02
    Claudio se otočil na levé straně kolem Ricka a Plzeň zachránila bližší tyč!
     
    13:40
    Holý vystoupil zleva. Získal míč a šel do kontru tři na jednoho, snažil se o pas mezi nohama beka na zadní tyč. To se mu nepovedlo. Navíc před hostujícím vápnem podrazil Cesara a Plzeň má pět faulů!
     
    12:45
    Teplice se dožadovaly rohu. Marně. Němec vyhodil míč středem a poslal do úniku Vnuka, toho vychytal Hůla na šesti metrech.
     
    12:29
    Sedm metrů před plzeňskou bránou zahrál Němec rukou. Čtvrtý faul Interobalu. Konflikt Keka (Teplice) s dvojicí Vnuk (Plzeň) a Rick vyřešil Filip Nešněra kartou pro Vnuka a Keka.
     
    11:31
    Cesar (Teplice) nedodržel vzdálenost při rozehře Vnukova autu z levé strany před hostujícím vápnem.
     
    11:09
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Po zisku míče vyřešil Seidler přečíslení dva na jednoho pasem zleva přes obránce na pravou stranu a TOMÁŠ BUCHTA zakončil na kratší tyč. Asistence: Michal Seidler.
     
    08:53
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň neproměnila loženku Seidlerem. Jenže Teplice zaspaly při autu Kozára z pravé strany. TOMÁŠ VNUK si hned říkal o přihrávku, dostal míč a k levé tyči využil zaváhání hostující defenzivy. Posléze ještě provokoval lavičku Svarogu, ale těžko říci, nač tím narážel. Asistence: Peter Kozár.
    Jeden z členů realizačního týmu Teplic vyběhl před vymezenou zónu na hřiště...
     
    06:49
    Tohle byla ještě větší šance, střela jednoho z domácích futsalistů zprava skončila na přední tyči!
     
    06:36
    Holý nahrál křížem na pravou stranu, Buchta už překonal Hůlu a toho zachránil spoluhráč!
     
    01:14
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice slaví! Plzni se nepovedla powerplay s Němcem v poli a než se plzeňský brankář vrátil do brány, tak jej PICA PAU přehodil z levé strany na zadní tyč. Bez asistence.

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Vnuk (Kozár), 12. Buchta (Seidler), 24. Seidler (Holý), 36. Seidler (Kozár) – 2. Pica Pau, 22. Tato (Deco), 39. Claudio (Deco)

    Karty:   13. Vnuk (PLZ), 26. Künstner (PLZ), 30. Rick (PLZ) – 12. Cesar (STP), 13. Keko (STP), 23. Baran (STP), 24. Adriano (STP), 26. Jezin (STP), 27. Realizační tým (STP)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Seidler – Rick, Rešetár (C), Kozár, Maur, Štrajt, Havel, Ševčík, Künstner.
    Svarog FC Teplice: Hůla (Marek, Soukup) – Deco, Claudio (C), Pica Pau, Tato, Cesar, Jezin, Adriano, Žolcer, Šebek, Baran, Keko.

    Rozhodčí: Nešněra, Lafek – Laštovička

    Diváci: 190
    thejrc.org