FTZS Liberec – České Budějovice 5:3 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Olympik Mělník 4:2 (kon.) | Sparta – Slavia 0:0 (odl.)
Interobal Plzeň – Svarog Teplice 4:3 (kon.) | Česká Lípa – Rapid Ústí n/L 7:3 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
7:3 (3:3)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 02.10.2020, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:32
    Démoni právě vstřelili branku!
    Do prázdné klece se trefuje ještě PETR ZAPLETAL, který už tak jenom opticky upravuje skóre.
     
    39:07
    Démoni právě vstřelili branku!
    Teď už je určitě hotovo! Brankář MIŽEN KIROV dobře zachytil soupeřící centr a přesným odkopem se také zapisuje na střeleckou listinu.
     
    38:10
    Démoni právě vstřelili branku!
    Nejspíš je hotovo, protože domácí vedou o dva góly! TOMÁŠ FICHTNER vystihl soupeřící přihrávku a následně přes polovinu hřiště rozvlnil síť, čímž zkompletoval hattrick.
     
    31:14
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení a asi v úplně tu nejlepší chvíli! PAVEL CAIZL se díky povedeným kličkám dostal až před Votavu, který šel před ním na zem, ale moc s tím nepochodil, protože ho soupeřící hráč chytře přehodil.
     
    19:58
    Démoni právě vstřelili branku!
    Do šaten se přece jen bude odcházet za vyrovnaného stavu! Po autu z levé strany okamžitě pálil TOMÁŠ FICHTNER, jehož rána zaplavala až k pravé tyčce! Asistence: Miroslav Rott.
     
    17:29
    Rapid právě vstřelil branku!
    Ústí si ještě před přestávkou bere vedení zpět! Domácí se pokoušeli o rychlou rozehrávku, ale tu dobře vystihl Jelínek, který pěknou patičkou našel ještě lépe postaveného PETRA VÝBORNÉHO, který se do odkryté brány konečně trefil. Asistence: Tomáš Jelínek.
     
    14:54
    Démoni právě vstřelili branku!
    Česká Lípa během jediné minuty srovnává stav utkání! Přímý kop rozehrál Rott přihrávkou na TOMÁŠE FICHTNERA, který střelou z první překvapil Votavu u pravé tyče. Asistence: Miroslav Rott.
     
    14:22
    Démoni právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš a je to o jedinou branku! Zajíček trestuhodně netrefil prázdnou klec, což z následného protiútoku trestá LEO BUŽÍK, který se po přihrávce Bejdy do odkryté brány už trefil. Asistence: Stanislav Bejda.
     
    05:13
    Rapid právě vstřelil branku!
    Ústí se prosazuje z dalšího rychlého útoku! PETR VÝBORNÝ se pěkně vyměnil míč s Jelínkem, ten mu míč vrátil před prázdnou klece, kde už to měl střelec gólu velmi snadné. Asistence: Tomáš Jelínek.
     
    02:28
    Rapid právě vstřelil branku!
    Rapid se rychle dostává do vedení! DOMINIK OSTRÁK měl nějaký prostor na středu hrací plochy, který využil ke skvělému zakončení, které skončilo pod horní tyčí.

    Lukáš Mihal

    Branky: 15. Bužík (Bejda), 15. Fichtner (Rott), 20. Fichtner (Rott), 32. Caizl, 39. Fichtner, 40. Kirov, 40. Zapletal – 3. Ostrák, 6. Výborný (Jelínek), 18. Výborný (Jelínek)

    Karty:   30. Bialek (CLI) – 11. Tichý (RUL)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Mareš) – Rott (C), Fichtner, Bialek, Klimt – Švec, Mareš, Bužík, Caizl, Zapletal, Abrhám, Bejda.
    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Gajdoš, Čapek) – Ostrák (C), Výborný, Tichý, Jelínek – Džudža, Rozboud, Zajíček, Klier, Koc, Mach Hajaš.

    Rozhodčí: Matyš , Kaštánek – Dragoun
    bahis siteleri