Jaroslavl – Jokerit 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 1:4 (kon.) | Viťaz – Riga 6:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 03.10.2020, 16:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:32 Danil ALALYKIN - 1:4
     
    56:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Střelu od modré v podání Alexandra Alexejeva ještě sice Barulin vyrazil, ale na následnou pohotovou dorážku z hole DANILA ALALYKINA už byl krátký. Asistence: Alexandr Alexejev a Vladislav Lukin.
    34:16 Philip LARSEN - 1:3
     
    34:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají bleskově i druhou přesilovku! Dmitrij Kugryšev přiťukl puk na hůl PHILIPA LARSENA, který střelou zápěstím propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dmitrij Kugryšev.
    31:05 Ilja BARANOV - 1:2
     
    31:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají i první přesilovku! Kotouč se po sražené střele Kugryševa dostal na hůl Vorobjova, který se neunáhlil a vybídl ke skórování před bránou dobře postaveného ILJU BARANOVA, který zakončoval do prázdné brány. Asistence: Michail Vorobjov.
    29:47 Michail VOROBJOV - 1:1
     
    29:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají skóre z poměrně náhodné akce! Dmitrij Kugryšev posunul kotouč na hůl MICHAILA VOROBJOVA, který následně střílel z poměrně ostrého úhlu, ale Konstantin Barulin se tentokrát nechal střelou po ledě nachytat. Asistence: Dmitrij Kugryšev.
    22:33 Vladimir GALUZIN - 1:0
     
    22:33
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí jdou při signalizované výhodě do vedení! Po sražení střele Ildara Šiksatdarova ještě z mezikruží zakončoval osamocený VLADIMIR GALUZIN, který se v zakončení nemýlil. Asistence: Ildar Šiksatdarov.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 23. Galuzin (Šiksatdarov) – 30. M. Vorobjov (Kugryšev), 32. Baranov (M. Vorobjov), 35. Larsen (Kugryšev), 57. Alalykin (Alexejev, Lukin)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Bryncev (A), Rantakari, A. Osipov, Volgin, Loginov (A), Puzanov, Semjonov – Porjadin, Kučerjavenko (A), A. Kosticyn – Galuzin, Šiksatdarov, Chafizov – Čivilev, Chajrullin, L. Hudáček – Golubovič, Šarifjanov, Bucajev – Šafigullin.
    Salavat Julajev Ufa: Skrynnik (Braginskij) – J. Birjukov (A), Larsen, Korobov, Alexejev, Muchamadullin, A. Semjonov (C), Lisovec – Kugryšev (A), M. Vorobjov, Amirov – Baranov, Alalykin, Pustozjorov – Lukin, Ševčenko, Kuzmin – Pašin, Kozlov, Skorikov – Ajmurzin.

    Rozhodčí: Rabodin, Romasko – Osipov, Šišlo

    Diváci: 1793
    thejrc.org