Jaroslavl – Jokerit 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 1:4 (kon.) | Viťaz – Riga 6:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
Dinamo Riga
Sobota 03.10.2020, 16:00 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:
    Ondřej Vitásek (RIG): 0+0, 0 střel, dvě trestné minuty, čas na ledě 21:37. (18:25:31)
     
    Dnešní mač byl vyrovnaný jen v první třetině, kdy se oba týmy rozešly smírně a na gól Kasparse Daugavinše z času 6:19 odpověděl za 62 sekund Lauris Darzinš. To ale byla jediná radost hostí. Ve druhé části totiž byli domácí jasně lepší, což se projevilo i gólově. Ve 31. minutě vstřelil nakonec rozhodující branku Justin Danforth, když sudí usoudili, že střílenou přihrávku od Daugavinše nekopl do branky úmyslně. Za dalších pět minut vedli domácí již o dvě branky, když se krásnou střelou do šibenice prosadil Linus Hultström. Třetí část už patřila jednoznačně domácím, kteří do padesáté minuty soupeře skoro nepustili k brance. V závěru třetiny pak dali tři branky během čtyř minut a tří sekund, když se postupně trefil Pavel Varfolemejev doraženou střelou, poté využil Tedenbyho přihrávku mezi kruhy Kaspars Daugavinš a při rychlém protiútoku zužitkoval Arťom Ivanjuženkov bekhendovou nahrávku od Laričeva před branku – 6:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Ondřej Vitásek dostává dvě minuty za vražení na hrazení, naopak domácí Fjodor Malychin putuje na trestnou kvůli hákování.
     
    59:07
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Obrovská destrukce Dinama v závěru třetiny pokračuje. Celá akce zprvu nevypadala úplně nebezpečně, tím spíše, když Laričev měl před sebou spoluhráče a zatáhl puk až moc na pravý kruh. Jenže odtud přihrál krásně bekhendem před branku na ARŤOMA IVANJUŽENKOVA, na jehož bránění hosté zcela zapomněli. Domácímu křídlu jen stačilo nastavit puk a je z toho třetí gól během čtyř minut v síti Rigy. Asistence: Ivan Laričev, Vitalij Popov.
     
    58:49
    Ale ten byl vlastně hodně rychle zastaven. V probíhající poslední minutě má kotouč za brankou Arťom Borodkin a rozjíždí další útok.
     
    58:05
    Saša Dergačov jen o kousek nedosáhl na přihrávku před branku, kde dobře číhal. Hosté vyráží do rychlého protiútoku.
     
    57:56
    O osudu zápasu je samozřejmě rozhodnuto, za okamžik budou ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
    56:14 Kaspars DAUGAVINŠ - 5:1
     
    56:14
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Rozklad Dinama pokračuje. Galimov si vyjel za branku, aby ztlumil nahozený puk a poslal ho po prknech na pravou stranu pro spoluhráče. Jenže hosté ho ztratili a Tedenby jej rychle posunul mezi kruhy na KASPARSE DAUGAVINŠE, který dnes dává ke dvěma asistencím i druhou branku. Asistence: Mattias Tedenby.
    55:04 Pavel VARFOLOMEJEV - 4:1
     
    55:04
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využitá a Viťaz pečetí dva body z dnešního mače. Pylenkov dostal puk na modrou a z osy hřiště vypálili pořádnou pumelici. Tu sice Galimov přes tečujícího Daugavinše výborně pokryl levým betonem, ale nemohl dělat nic víc než vyrazit puk před sebe. Nepokrytý PAVEL VARFOLEMEJEV se k němu dostal jako první, rychle vystřelil a byť si gólman Dinama opět sáhl na puk, ten nakonec doklouzal těsně za čáru. Asistence: Kaspars Daugavinš, Daniil Pylenkov.
     
    54:37
    Tedenbymu se nepodařilo vyvézt puk ze středního pásma do útočné třetiny a domácí začínají opět od své klece.
     
    54:18
    Daugavinšovi na vrcholu pravého kruhu utekl puk od hole. Nemohl tak vystřelit a hráči v bílém se opět osvobozují.
     
    53:55
    Viťaz již kombinuje před Galimovem.
     
    53:41
    Hosté hned po buly vyhazují kotouč až k Ježovovi, což samozřejmě domácím úplně nevadí.
     
    53:29
    Jeden takový rychlý mohl být k vidění i nyní, když Zachar Bardakov získal na své modré puk a šel dopředu. Za záchrannou brzdu zatáhl Ernests Osenieks, jenž podrazil soupeře a jde na dvě minuty ven. Což je samozřejmě značná komplikace pro hosty z hlediska vytěžení nějakého bodu v dnešním mači.
     
    53:20
    Dinamo se poslední dobou dostává více do hry, Viťaz se zaměřuje už jen na poctivou defenzívu a protiútoky.
     
    52:38
    Ani hosté vzápětí nezakončili rychlý protiútok v podání dva na dva.
     
    52:04
    Situace dva na jednoho v podání domácích! Malychin chtěl přihrát na Grebenščikova, ovšem přihrávku dobře vykrýval jeden z obránců Dinama. Poté už byl Malychin blízko u tyče a puk na svého spoluhráče nedostal.
     
    51:28
    Kaspars Daugavinš nejenže na obranné modré zastavil útok soupeře, ale ještě puk posunul na druhou stranu. Výborná práce zkušeného lotyšského forvarda.
     
    51:05
    Další střelu od modré už Ježov vyklepal za branku na svého obránce a domácí mohou jít dopředu.
     
    50:55
    Před Ježovem bylo nyní pořádně horko. Aktivní byl zejména Stoljarov, který si sáhl na puk, který byl domácím brankářem po střele Oseniekse vyražený. Ale nestihl pořádně zakončit.
     
    50:49
    Je to přesně tak, hráči v červeném vystřídali a už jdou opět pečlivě bránit svojí modrou.
     
    50:38
    Domácí se osvobodili a rozhodně se nyní za pukem nebudou hnát.
     
    50:09
    Hosté se samozřejmě ještě snaží s výsledkem něco udělat, ale zatím naráží na poctivou defenzívu Viťazu v čele s Iljou Ježovem.
     
    50:02
    A nyní si dobře vedl i po tom, co Janis Jaks na pravé straně naznačil kličku, zbavil se forvarda a sjel si na kruh. Ale Ježov na jeho pokus viděl a sáhl po něm lapačkou.
     
    48:33
    Až nyní se hosté konečně pořádně podívali před branku. Z levé strany si až před Ježova sjel Gennadij Stoljarov, ale domácí gólman byl na bližší tyči pozorný.
     
    47:47
    Komerční přestávka.
     
    47:37
    Tohle je opravdová převaha Viťazu. Riga jako by vůbec nevěděla, co na aktivní domácí hrát.
     
    47:19
    Bardakovovi nechybělo mnoho, aby se před brankou dostal k odraženému puku.
     
    46:53
    Hultström se bez potíží ubránil napadáni soupeře v pravém rohu za svojí brankou a posunul puk na Malachyna, který s ním jde hned dopředu.
     
    45:39
    Arťom Borodkin má puk za vlastní klecí. Čeká, až mu spoluhráči půjdou vystřídat a rozjede další útok.
     
    45:26
    Domácí hrají výborně. Vůbec nepouští svého soupeře před Ježova a navíc má hostující pětice vůbec problémy se kolikrát dostat ven z obranného pásma.
     
    44:22
    Omlouvám se, že jsem Vás mystifikoval. V brance hostí již není Ilja Proskurjakov, kterému se dnešní zápas úplně nevyvedl a z patnácti střel inkasoval tři branky. Od třetí třetiny ho nahradil Stanislav Galimov.
     
    43:08
    Rána jako z kanonu od Golovkova. Přesná nebyla, ale spíše to byla výzva na teč. Kotouč ale projel vedle Varfolomejeva clonícího před brankou.
     
    42:45
    Kaspars Daugavinš se otáčel mezi kruhy kolem své osy, ale puk mu při zakončení sjel z hole. Viťaz ale udržel pásmo.
     
    42:12
    Zack Mitchell byl velmi aktivní v útočném pásmu a zadělal domácím trošku na problémy. Poté už byli hráči v červeném v přesile a dokázali puk získat.
     
    40:51
    Ačkoliv domácí byli usazení před Galimovem, k pořádné střele se nedostali a přestávkou rozdělenou přesilovku pět na tři tak Viťaz nevyužívá.
     
    40:14
    Hosté to nejhorší přežili a již hrají ve čtyřech.
     
    40:04
    Hned po buly je hra přerušena.
     
    40:01
    Ilja Proskurjakov po třech inkasovaných brankách již do třetí třetiny nenastoupí a chytat tak bude Stanislav Galimov.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:44.
     
    Druhá třetina je u konce a domácí se v ní zaslouženě dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve se ve 31. minutě prosadil Justin Danforth po tom, co na něj střílenou přihrávku poslal Daugavinš. Od brusle Danfortha šel puk za záda Proskurjakova a jak sudí uznali, nešlo o úmysl. V čase 36:10 uskočil Viťaz na dvě branky, když faulovaný Malychin posunul puk na Linuse Hultströma a ten vymetl šibenici – 3:1. Do třetí třetiny navíc půjdou domácí s výhodou krátké přesilovky pět na tři.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Dinamo se brání, seč to jen jde. A vypadá to, že do konce třetiny v dvojnásobném oslabení inkasovat nebude.
     
    39:15
    Mattias Tedenby se po vykombinování dostal do dobré střelecké pozice, ale na Proskurjakova si nepřišel. Tohle jsou krušné chvilky pro trojici hráčů v bílém.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:51
    Ačkoliv se hosté osvobodili, zřejmě nyní zapomněli, že hrají ve čtyřech. Na ledě jich totiž bylo pět a budou hrát minutu a dvacet pět sekund oslabení tří proti pěti.
     
    38:16
    Není se čemu divit, že dvě minuty za hákování si jde odsedět Janis Jaks. Další pohroma pro Rigu.
     
    37:28
    Viťaz se před domácím publikem dostává do dvoubrankového vedení, což je přesně to, co hráči v červeném potřebovali. Zatím není sezona z jejich strany úplně povedená a třetí branka jim hned nalila novou krev do žil. Nejhorší tým konference, Dinamo, se nyní jen stěží brání.
    36:10 Linus HULTSTRÖM - 3:1
     
    36:10
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Nyní musíme smeknout před forvardem Malychinem, který získal na vrcholu levého kruhu puk a byl faulovaný. Nicméně nespadl a chtěl ještě hrát, proto v kleče na ledě posunul puk pro LINUSE HULTSTRÖMA, který se do něj opřel a tvrdý projektil skončil v levé šibenici. Asistence: Fjodor Malychin, Pavel Varfolomejev.
     
    35:19
    Ihned po návratu vyloučeného hráče se domácí prezentují dobrým napadáním, které dělá hráčům Dinama problémy. Ti se nyní dostali k rozehrávce puku od své svatyně až napotřetí.
     
    34:38
    Ježov viděl, jak se Mitchell prosmýkl až před jeho branku a tušil, že by mohlo být u jeho svatyně ještě rušno. Pokryl proto puk a přerušuje hru, to už jsou domácí v pětí.
     
    34:11
    Dinamo nyní celou akci překombinovalo. Indrašis i Darzinš měli možnost střílet z osy hřiště, ale dvakrát si vyměnili puk a pak dobře zasáhl obránce Vorobej.
     
    33:29
    Ježov dokázal dobře zasáhnout proti střele Mitchella a puk poté domácí vyhazují ven z pásma.
     
    32:34
    Komplikace pro domácí. Obránce Linus Hultström jde na dvě minuty ven za nedovolené bránění.
     
    32:17
    Golovkov ve svém obranném pásmu nepřesně rozehrál a moc nechybělo, aby se Gennadij Stoljarov ujal kotouče těsně před Ježovem.
     
    31:56
    Domácí jsou rázem na koni a opět se tlačí před branku soupeře. Ale nyní si obránci Dinama nahozený puk dobře pokryli.
    30:32 Justin DANFORTH - 2:1
     
    30:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Branka nakonec platí. Rozhodčí správně rozhodl, že se o úmysl nejednalo. Daugavinš projel s pukem po levé straně do pásma a poslal na pravou stranu střílený pas, kdy se puk od brusle JUSTINA DANFORTHA odrazil za záda bezmocného Proskurjakova. Asistence: Kaspars Daugavinš, Mattias Tedenby.
     
    Z mého pohledu by se asi o úmysl jednat nemělo, ale těžko říct. Odborníci jsou páni v pruhovaném a ti rozhodnou.
     
    30:32
    Tohle byla další velká příležitost domácích barev. Po rychlém akci se před branku dostal Tedenby, který naznačil střelu a poslal puk na pravou stranu před branku. Kotouč šel přímo na Tedenbyho, jenž jej pohybem brusle dopravil do sítě. Nyní tak budou sudí zkoumat, zda šlo o úmysl či nikoliv.
     
    29:04
    Dinamo Riga hraje v plném počtu.
     
    28:58
    Pylenkov musel s pukem vyjet až do středního pásma a přesilovka domácích pomalu končí.
     
    28:35
    Varfolomejev viděl na pravém kruhu volného Vorobeje, kterému také poslal puk. Obránce Viťazu nestřílel z první, počkal si, ale poté jeho pokus neměl přesné parametry.
     
    27:29
    Domácí pětice už kombinuje před brankou Proskurjakova.
     
    27:04
    Dvě minuty za hákování si jde odsedět hostující forvard Zach Mitchell. Bude z toho první přesilovka pro Viťaz.
     
    26:47
    Ježov raději nyní pokryl nepřehlednou situaci před svojí brankou a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    24:22
    Oboustranně nyní vidíme velmi opatrný hokej, jako by ani jeden z týmů nechtěl udělat žádnou vážnější chybu, vědom si svého postavení v tabulce.
     
    22:36
    Daugavinš přebral na útočné modré puk a hned hledal před brankou najíždějícího Danfortha, který měl ale k puku dále, než by potřeboval. Viťaz ale zůstává v pásmu u puku.
     
    21:27
    Domácí jsou určitě rádi, že toto oslabení přestáli bez úhony.
     
    21:01
    Až nyní se čtveřice domácích stihla osvobodit a míří na střídačku, kterou má tuto třetinu na vzdálenější straně.
     
    20:14
    Hosté se hned nastěhovali před branku soupeře. Komarek dával střílený pas napříč brankoviště, ale nikdo na něj nedosáhl. Následuje velký zámek hráčů v bílém.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:51.
     
    První třetina je u konce a na ukazateli stavu svítí asi spravedlivé skóre 1:1. Hosté byli ze začátku zápasu aktivnější, ale jako první se prosadil Kaspars Daugavinš za Viťaz. Jenže radost domácích vydržela jen 62 sekund, poté po rychlé akci srovnal Lauris Darzinš. Na konci třetiny měli domácí více ze hry, ale branku nevstřelili a naopak zkraje druhé části budou muset hrát oslabení – 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Pokud se hostům nepodaří využít 33 sekund přesilovky na konci části první, začnou druhou třetinu početní výhodou. Ven jde Linus Hultström za sekání.
     
    19:14
    Matthew Malone se dostal na pravém kruhu k puku a vystřelil, ovšem jeho pokus neměl patřičnou razanci. K tomu se bude navíc vylučovat, a to na straně Viťazu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:15
    S vypětím všech sil se pětice Dinama ubránila tlaku Viťazu a zřejmě Prohorenkovsovi se podařilo vyhodit puk tak, aby z toho nebylo ani zakázané uvolnění.
     
    17:27
    Domácí se nyní dostávají hodně do tempa. Jsou aktivnější a Proskurjakov se musí mít hodně na pozoru.
     
    16:05
    Tedenby na nic nečekal, projel po pravé straně do pásma a vypálil z kruhu pořádnou ránu. Proskurjakov zasáhl a puk dobře vyrazil svým ramenem.
     
    15:52
    V posledních minutách se hraje nahoru – dolu, takový hokej se určitě musí líbit!
     
    14:51
    Velká šance domácích, ve které má prsty první lajna. Danforth krásně zatáhl puk po pravé straně a naslepo vyslal střílený pas před branku. Obrana hostí ho neodklidila a Daugavinš šel k dorážce mezi kruhy, ale puk mu přeskočil hůl. Poté se k němu ještě dostal Danforth, ale ani on nenasměřoval kotouč mezi tři tyče.
     
    12:54
    Dzierkals započal ofenzívní výlet, když objel prakticky celé útočné pásmo. Ale nakonec se mu nepodařilo přihrát na žádného spoluhráče.
     
    12:40
    Komerční přestávka.
     
    12:29
    Po dalším vyhození Viťazu už je jasné, že se hráči v červeném oslabení ubrání.
     
    12:00
    Další úspěšné vyhození Viťazu.
     
    11:51
    A brání se zatím úspěšně. Nyní sice Ježov pokryl puk, ale jinak se Riga nemůže dostat před domácí klec.
     
    10:29
    Domácí se nyní ale budou bránit, jelikož Danila Mojsejev jde ven na dvě minuty za podrážení.
     
    09:43
    Domácí bojovali o kotouč za branou soupeře, ale hosté se díky Jaksovi a Vításkovi dokázali ubránit a vyváží kotouč ven z pásma.
     
    09:23
    Na druhé straně raději zastavil útok hostů po levé straně Ježov, jenž pokryl kotouč na hrudi.
     
    09:09
    Daugavinš je dnes zatím hodně aktivní. Nabruslil si mezi kruhy a málem na něj šel puk. Kdyby prošel, měl by Proskurjakov rozhodně plné ruce práce.
    07:21 Lauris DARZINŠ - 1:1
     
    07:21
    Riga právě vstřelila branku!
    Odpověď hostí přichází ale hned za 62 sekund! Indrašis se dostal mezi kruhy k puku po tom, co ho domácí ztratili na útočné modré. Jeho ránu z kruhů ještě Ježov vyrazil, ale bleskurychlý LAURIS DARZINŠ se objevil před klecí a pohotovou dorážkou zblízka se nemýlil. Asistence: Miks Indrašis.
     
    06:50
    Hosté se samozřejmě snaží hned odpovědět a dostávají se k Ježovovi, ale vážněji ho neohrozili. Mitchell se nakonec ke střele nedostal.
    06:19 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:0
     
    06:19
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Celou akci rozjel Tedenby, který posunul puk na Danfortha. Ten jej za branou obětavě vyrovnal a ještě jej dokázal vyvézt do lepší pozice. Poté předal kotouč mezi kruhy, kde byl volný KASPARS DAUGAVINŠ a jeden z lídrů Viťazu posílá svůj tým do vedení. Asistence: Justin Danforth, Mattias Tedenby.
     
    04:08
    Jeden z domácích obránců, zřejmě Katičev, se prezentoval před vlastní klecí dobrým fotbalovým skluzem a zabránil tak přihrávce na protihráče. Vše ještě jistil Hultström.
     
    03:28
    Hosté měli první vážnější šanci. Prohorenkovs se dostal do zakončení po tom, co Dinamo zamklo soupeře před Ježovem, ale brankář Viťazu byl pozorný.
     
    02:40
    Danforth se pokoušel o střelu z kruhů, ale jeho pokus nedošel až k Proskurjakovovi.
     
    02:00
    Dvě minuty hry jsou za námi, zatím bez vážnějšího ohrožení jedné či druhé branky.
     
    01:25
    Domácí hráči jsou v úvodu zápasu aktivnějším týmem a operují před brankou Proskurjakova,
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Stadionem zní hymny, vše je připraveno na začátek zápasu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pylenkov, Vorobej, Katičev (A), Hultström, Golovkov (C), Borodkin, Pautov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Grebenščikov, Varfolomejev, Malychin – Děrgačov, Bardakov, Mojsejev – V. Popov, Smolin, Laričev – Ivanjuženkov.

    Dinamo Riga: Proskurjakov (S. Galimov) – Jaks, Vitásek, Maione, Ošenieks, Tumanovs, Sund, Mamčics – Darzinš (C), Z. Mitchell (A), Indrašis (A) – Gračjov, P. Černov, Stoljarov – Dzierkals, Millers, Prohorenkovs – Gegeris, Komarek, Bucenieks – Krastenbergs.

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Viktor Spirin – Alexander Zacharenkov, Alexander Nikolajev.
     
    Československá stopa:
    Jakub Jeřábek (VTZ): 9 zápasů, 1 bod (0+1)
    Ondřej Vitásek (RIG): 4 zápasy, 2 body (0+2).
     
    Poslední vzájemné zápasy:
    Riga – Viťaz 4:3 (8.9.2020)
    Viťaz – Riga 1:0 (19.12.2019)
    Viťaz – Riga 4:1 (22.11.2019)
    Riga – Viťaz 4:0 (15.11.2019)
    Riga – Viťaz 1:2 (7.10.2019)
     
    Dinamo Riga:
    Lotyšský tým je na tom nejhůř v Západní konferenci, když si z dosavadních osmi zápasů připsal pouze dvě výhry (jednu v základní hrací době) a zapsal hned šest porážek (jednu za bod). V tabulce vstřelených branek je Riga druhá nejhorší za Soči, naopak inkasovaných branek nemá tolik, ale právě slabá ofenzíva sráží Dinamo dolů. Skóre á 15:23 a celkově pět bodů.

    Poslední zápasy Rigy:
    Riga – Minsk 4:3 sn.
    Riga – CSKA odloženo
    Riga – Dinamo Moskva 0:5
    Chabarovsk – Riga 2:1
    Novosibirsk – Riga 4:3 pr.
     
    HC Viťaz Moskevská oblast:
    Domácí jsou zatím v tabulce na sedmém místě a byť je teprve začátek soutěže, toto umístění je místo znamenající postup do play-off. V dosavadních deseti zápasech dokázali hráči Viťazu pětkrát vyhrát (z toho dvakrát v základní hrací době) a pětkrát naopak prohráli. Jejich skóre je 30:27 a v tabulce mají tedy 10 bodů, což dělá pouze bodový náskok na devátý Spartak Moskva.

    Poslední zápasy Viťazu:
    Omsk – Viťaz 1:2 sn.
    Ufa – Viťaz 6:5
    Magnitogorsk – Viťaz 1:4
    Jekatěrinburg – Viťaz 3:4 pr.
    Viťaz – Čeljabinsk 1:3.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu nejlepší evropské hokejové klubové soutěže, Kontinentální hokejové ligy. Ta má první říjnovou sobotu na programu pouze tři zápasy, pokud tedy nenastane nic nenormálního. Jedním z nich je i utkání mezi Viťazem Moskevská oblast a Dinamem Riga, které startuje v 16 hodin a my budeme samozřejmě u toho!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Daugavinš (Danforth, Tedenby), 31. Danforth (Daugavinš, Tedenby), 37. Hultström (Malychin, Varfolomejev), 56. Varfolomejev (Daugavinš, Pylenkov), 57. Daugavinš (Tedenby), 60. Ivanjuženkov (Laričev, V. Popov) – 8. Darzinš (Indrašis)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pylenkov, Vorobej, Katičev (A), Hultström, Golovkov (C), Borodkin, Pautov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Grebenščikov, Varfolomejev, Malychin – Děrgačov, Bardakov, Mojsejev – V. Popov, Smolin, Laričev – Ivanjuženkov.
    Dinamo Riga: Proskurjakov (41. S. Galimov) – Jaks, Vitásek, Maione, Ošenieks, Tumanovs, Sund, Mamčics – Darzinš (C), Z. Mitchell (A), Indrašis (A) – Gračjov, P. Černov, Stoljarov – Dzierkals, Millers, Prohorenkovs – Gegeris, Komarek, Bucenieks – Krastenbergs.

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Viktor Spirin – Alexander Zacharenkov, Alexander Nikolajev
    thejrc.org