Přerov – Vítkovice 3:4 (kon.) | Chomutov – Hvězda Praha 0:0 (odl.) | Kometa Brno – Poruba 7:4 (kon.)
K. Vary – PZ Kladno 5:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Plzeň – Hvězda Praha 7:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 0:7 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 2:9 (kon.) | HC Litvínov – Třemošná 0:0 (odl.)
Jihlava – Sparta 5:3 (kon.) | Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:0 (odl.)
Motor ČB – Technika Brno 0:0 (odl.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 03.10.2020, 12:00 • MEO Aréna, Přerov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    47:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři opět snižují na rozdíl jediné branky. Na levém křídle se dvojicí protihráčů nenechal odstavit od puku PETR ŠVEJDA a jeho křížnou střelu na lapačku Irgl zastavit nedokázal. Asistence: David Buršík.
     
    43:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sekundu před návratem Nášela na led hosté přesilovku pět na tři využívají. Mezi kruhy měl dostatek volného místa Bialy. Jeho střelu tahem tečoval do pravého horního rohu přerovské klece před Vojtkem clonící RADIM HANDL. Asistence: Šimon Bialy, Petr Pavelec.
     
    39:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí krátce před přestávkou snižují na rozdíl jediné branky. První střelu, která šla odněkud z prostoru nad pravým kruhem, ještě Irgl dokázal vytěsnit před sebe. O chvíli později ale z levé strany vypálil JAROSLAV PEKR a na tento razantní pokus už vítkovický brankář nestačil. Bez asistence.
     
    12:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané si berou dvoubrankový náskok zpět. Znovu nyní ukázali, že jsou s kotoučem velmi šikovní. Bialy našel z rohu kluziště MICHALA ČINČALU, jenž Vojtkovi udělal kličku do bekhendu, položil si jej a pak dopravil kotouč do brány. Asistence: Šimon Bialy.
     
    10:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dobrý přerovský tlak do brány přináší snížení. Zubři nahrnuli kotouč před Irgla, kde se po přistrčení od Holinky nejlépe zorientoval TOBIÁŠ KUCHTA a díky svému důrazu prostrčil kotouč mezi betony vítkovického brankáře do sítě. Asistence: Miroslav Holinka.
     
    10:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá trefa hostujícího týmu. Kolařík nedokázal u pravého mantinelu odstavit protihráče od puku a přerovská obrana poté propadla. Sami na bránu se tak řítili Puchala a PETR PAVELEC. Vzájemně si vyměnili kotouč a Pavelec z první zakončoval do odkryté části brány za záda bezmocného Vojtka. Asistence: Denis Puchala.
     
    00:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je bleskový úder v podání vítkovického týmu. Přerovským obráncům ujel po přihrávce Kosiny PETR PAVELEC a sám proti Vojtkovi nezaváhal. Tváří v tvář strážci zubří klece zamířil do horní části branky – nad lapačku přerovského brankáře. Asistence: Daniel Kosina.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 11. Kuchta (Holinka), 40. Pekr, 48. Švejda (Buršík) – 1. Pavelec (Kosina), 11. Pavelec (Puchala), 13. Činčala (Bialy), 44. Handl (Bialy, Pavelec)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Pekr, Koblížek (A), D. Svozil, Nášel, Polame, Kruták, Veselý – Holinka, Přeslička, J. Hanák, O. Kolařík, Galnor, Kuchta (A), Hyža, Švejda, Buršík (C), Hlůšek, De. Dobša
    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Vilém) – Falhar, Puchala, Bialy, Kosina (C), Zielinski, Řepa – Handl, Macias, M. Hanák, Milata, Štiak (A), Činčala, Krčmanský, Pavelec (A), Matějka

    Rozhodčí: Rapák – Mikšík, Peluha

    Diváci: 95
    thejrc.org