Kadaň – Benátky n/J 4:3 (3:2 po s.n.) | Sokolov – Prostějov 5:2 (kon.) | Šumperk – Frýdek-M. 5:0 (kon.)
Přerov – Poruba 2011 3:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 03.10.2020, 13:00 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Juniorská liga akademií • 10. kolo
Partner:
     
    59:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V Holešovicích je definitivně dohráno, sekundu před koncem z vlastního pásma opuštěnou klec Sparty trefuje ADAM ŽENÍŠEK, a dělá tak definitivní tečku za plzeňským tříbodovým vítězstvím – 1:3! Bez asistence.
     
    24:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru přetavují v přesný zásah a podruhé v utkání se ujímají vedení! Popelka nahrál na pravý kruh ADAMU EREMIÁŠOVI, který následnou přesnou střelou překonal Jakuba Krbečka – 1:2! Asistence: Adam Popelka.
     
    11:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách přináší vyrovnání, Sparta po rychlém výpadu připravila Bočana o neprůstřelnost! Stav na 1:1 upravuje JAN KRUPIČKA, a v Holešovicích tak začínáme zase od nuly. Asistence: David Vitouch.
     
    04:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mírná převaha hostujícího celku vede k první brance, indiáni už v páté minutě střetnutí odskakují do vedení! Ke gólu vedla souhra dvou Adamů, krátce po vyhraném vhazování před Krbečkem se na střeleckou listinu zapsal ADAM ŽENÍŠEK – 0:1! Asistence: Adam Popelka.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Krupička (Vitouch) – 5. Ženíšek (Popelka), 25. Eremiáš (Popelka), 60. Ženíšek


    HC Sparta Praha: Krbeček (Čazimi) – Tomov, Vandirek, Tůma, Kulhánek (C), Ducháč, Chvátal (A), Tomek – Klimo (A), Krupička, Straka, Mácha, Zembol, Vitouch, Václavík, Konečný, Theimer, Kuracina.
    HC Škoda Plzeň: Bočan (Micka) – Moravec, Pánek, Páník, Kremláček, Špaček, Malák (C) – Popelka, Kvasnička, Hollar, Adamec, Šuhaj (A), Smola, Marcel, Eremiáš, Malát, Ženíšek, Korčák, Soukup.

    Rozhodčí: Horák – Šimánek, Zíka.
    thejrc.org