Kadaň – Benátky n/J 4:3 (3:2 po s.n.) | Sokolov – Prostějov 5:2 (kon.) | Šumperk – Frýdek-M. 5:0 (kon.)
Přerov – Poruba 2011 3:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 03.10.2020, 16:00Juniorská liga akademií • 10. kolo
Partner:
     
    59:50
    Deset sekund před koncem zápasu přichází ještě jedno vyloučení. Za hákování usedl na trestnou lavici Lukáš Nezbeda (LIB).
     
    58:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Tygři dnes vyhrají. Vyhození Böhma dobruslil JAN KŘEPELKA, před kterým už byla jen úplně prázdná branka. Asistence: Martin Böhm.
     
    57:19
    Vítkovičtí to zkouší bez brankáře!
     
    56:52
    Jan Vojtovič z pravé strany nebezpečně vystřelil, Čeněk Krátký ale nakonec nemusel zasahovat, puk šel totiž mimo.
     
    56:17
    Adam Měchura našel zpoza branky Jana Křepelku, jehož střela z mezikruží jen těsně minula Bartošákovu branku!
     
    52:49
    Dominik Petr byl opět velmi blízko k brance! V plné rychlosti se vřítil do pásma a z pravé strany vystřelil, jenže trefil pouze tyč liberecké branky!
     
    52:15
    Tygři jdou do tří! Na trestnou lavici usedl Szymon Bieniek (LIB), jenž se provinil hákováním.
     
    51:54
    Vylučuje se na obou stranách, bude se hrát ve čtyřech. Za nesportovní chování byli vyloučeni Jan Křepelka (LIB) a Tomáš Havlík (VIT).
     
    51:46
    Na druhé straně se hezky uvolnil Dominik Petr, který se prokličkoval až před branku, odkud ještě hledal lépe postaveného spoluhráče, přihrávku však na poslední chvíli zblokoval jeden z libereckých obránců!
     
    50:56
    Vojtěch Strnad nebezpečně tečoval nahození Adama Starého, puk skončil těsně mimo branky Bartošáka!
     
    48:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou zpátky do dvoubrankového vedení! Putz nahrál MARTINU BÖHMOVI, který vypálil zpoza levého kruhu a kotouč skončil až v síti! Výbornou práci v předbrankovém prostoru předvedl Benjamin Vomáčka, díky kterému měl Bartošák zakrytý výhled. Asistence: David Putz, Szymon Bieniek.
     
    46:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Slezané početní výhodu využívají a rázem ztrácí jen jednu branku! Po přihrávce Bystroně propálil Krátkého JAKUB GEBAUER. Asistence: Michal Bystroň.
     
    46:28
    Hosté můžou snížit v další nabídnuté přesilovce. Mikuláš Jenčovský (LIB) byl totiž vyloučen za hákování.
     
    43:16
    Jiří Tvrdý se po přihrávce Jakuba Kylnara zpoza branky zjevil úplně sám před Krátkým, na libereckého brankáře však nevyzrál!
     
    39:04
    Necelou minutu před druhou sirénou dostanou hosté k dispozici další přesilovku. Za držení míří za katr Vojtěch Strnad (LIB).
     
    36:00
    Teď Vítkovickým chyběly jen centimetry! Dominik Petr si vybruslil z levého mantinelu a tvrdě vypálil, trefil ale břevno!
     
    34:55
    Další přesilovka pro hosty. Za nesportovní chování byl vyloučen Martin Böhm (LIB).
     
    34:03
    Velká šance i na druhé straně! Vojtěch Lednický našel zpoza branky Josefa Krejsu, jeho střelu z mezikruží ale Čeněk Krátký výborným zákrokem vyrazil!
     
    32:13
    Liberečtí se opět dostali do přečíslení 2 na 1, tentokrát to byli Jakub Zajíček s Adamem Měchurou. Prvnímu jmenovanému se však díky dobrému obranného zákroku soupeře zakončit nepodařilo.
     
    30:18
    Jakub Hujer a Adam Měchura se v oslabení dostali do přečíslení 2 na 1, druhý jmenovaný ale z bezprostřední blízkosti Bartošáka překonat nedokázal!
     
    28:47
    Vítkovičtí budou moci snížit v přesilovce. Na trestnou lavici putuje Benjamin Vomáčka (LIB) za hákování.
     
    24:31
    Málem to bylo už o tři branky! Bennet Rossmy nebezpečně tečoval střílenou přihrávku jednoho ze svých spoluhráčů a Darek Bartošák měl se zkrocením kotouče nemalé problémy!
     
    21:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! JAKUB HUJER si krásně obhodil jednoho z obránců a hezkou individuální akci zakončil úspěšnou střelou mezi betony Darka Bartošáka. Asistence: Bennet Rossmy.
     
    20:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou zkraje prostřední části hry do vedení! Nahození Adama Měchury vyrazil Darek Bartošák jen na hůl MICHAELA DRÁBKA, který nadvakrát dokázal poslat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Adam Měchura.
     
    15:10
    Lukáš Nezbeda ujížděl sám na Bartošáka, díky napadání jednoho z obránců ale vyslal jen slabší pozemní střelu, s kterou si vítkovický gólman poradil.
     
    12:30
    Teď jsou na ledě více vidět Tygři. Díky skvělému napadání se ke kotouči před brankou Bartošáka dostal Jan Křepelka, v těžké pozici se mu však nepodařilo zakončit.
     
    10:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Slezané vyrovnávají! Po chybě domácích v rozehrávce se ke kotouči dostal Josef Krejsa, který uvolnil ADAMA BERÁNKA, jenž šel prakticky sám na Krátkého a libereckého brankáře překonal! Asistence Josef Krejsa.
     
    09:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři přesilovku bleskově využívají! Po buly se dostal kotouč k MICHAELU DRÁBKOVI na modrou čáru, který na nic nečekal a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Szymon Bieniek, Adam Měchura.
     
    09:24
    Hru v početní výhodě si vyzkouší také domácí. Za podrážení usedne na trestnou lavici Josef Krejsa (VIT).
     
    06:50
    První velká šance zápasu! Střelu Michala Bystroně od modré čáry ještě tečoval někdo před brankou a puk jen těsně minul branku Krátkého!
     
    06:37
    A uvidíme další přesilovku hostí, na trestnou lavici míří Jan Křepelka (LIB) za držení.
     
    02:45
    Uvidíme první dnešní přesilovku, zahrají si ji hosté. Za vražení na hrazení jde pykat Lukáš Nezbeda (LIB), který za zákrok zároveň dostal i desetiminutový osobní trest.

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 10. Drábek (Bieniek, Měchura), 21. Drábek (Měchura), 22. Hujer (Rossmy), 49. Böhm (Putz, Bieniek), 59. Křepelka (Böhm) – 11. Beránek (Krejsa), 47. Gebauer (Bystroň)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký – Kollert, Starý, Adamec (A), Bieniek, Hladík, Patzelt, Böhm – Hujer, Křepelka (C), Vomáčka, Strnad, Měchura, Drábek, Nezbeda (A), Jenčovský, Rossmy, Zajíček, Putz
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolíška) – Bystroň, Prčík, Zapletal (A), Smička, Kunst, Havlík – Melovský, Tvrdý, Petr, Holaník, Lednický, Krejsa, Přibyl, Beránek, Kylnar (A), Gebauer, Vojtovič (C), Rajčan

    Rozhodčí: Jechoutek – Hynek, Dědek
    thejrc.org