Přerov – Vítkovice 3:4 (kon.) | Chomutov – Hvězda Praha 0:0 (odl.) | Kometa Brno – Poruba 7:4 (kon.)
K. Vary – PZ Kladno 5:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Plzeň – Hvězda Praha 7:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 0:7 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 2:9 (kon.) | HC Litvínov – Třemošná 0:0 (odl.)
Jihlava – Sparta 5:3 (kon.) | Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:0 (odl.)
Motor ČB – Technika Brno 0:0 (odl.)
konec
HC Kobra Praha
2:9 (1:3, 0:4, 1:2)
Mountfield HK
Sobota 03.10.2020, 15:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4-Braník • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ze které ještě v úplném závěru utkání upravuje skóre! Po úspěšné kombinaci prostrčil kotouč za brankovou čáru u levé tyče ONDŘEJ HOLEC. Asistence: Patrik Bauer a Jan Halfar.
     
    52:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    A JAN GASPAR ho bezpečně proměnil! Na branku si sice najížděl celkem pomalu, těsně před brankou si ale vymíchl gólmanku Kobry a navyšuje tak vedení svého týmu.
     
    40:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tato hradecká přesilovka neměla dlouhého trvání, celkem rychle ji ukončil MATÚŠ GEDEON! Ten využil chaosu před brankou Pejšové a poslal puk do pravého horního rohu branky Kobry. Asistence: Lukáš Král a Lukáš Souček.
     
    39:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bleskový nájezd Hradce od vlastní branky na opačný konec kluziště znamená další navýšení vedení Mountfieldu! Úspěšným nájezdníkem byl tentokrát LUKÁŠ KOBLÍŽEK. Asistence: Matúš Gedeon.
     
    38:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté ovšem krátce po skončení přesilovky využívají svého útočného tlaku a navyšují tak své vedení! Odražený kotouč vrátil ihned zpět do branky FILIP ŽABA. Bez asistence.
     
    31:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Trochu smolný gól pro Nikolu Ilieva! MATĚJ GIESL obdržel těsně před brankovištěm nahrávku od mantinelu od Pavla Šimka a hned poslal puk pod betony gólmana Kobry. Asistence: Pavel Šimek a Jan Gaspar.
     
    20:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z něj nakonec vyšli lépe Hradečtí a připisují si hned zkraje třetiny další gólovou trefu! Po rychlé souhře našel volný prostor v brance Kobry přesným zásahem zprava JAN GASPAR. Asistence: Kryštof Červenka a Marek Mráz.
     
    11:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se ovšem celkem rychle dostali zpět k brance a využívají přesilovku! Z těsné blízkosti umístil přesně kotouč za Ilievova záda LUKÁŠ KRÁL. Asistence: Kryštof Červenka a Lukáš Souček.
     
    08:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se opět ujímají vedení! Dosti dlouho si přihrávali po obvodu třetiny, až se k brance přiblížil MATÚŠ GEDEON a poslal puk přesně k levé tyči branky Nikoly Ilieva. Asistence: Jiří Klíma a Filip Žaba.
     
    05:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra ovšem celkem rychle odpovídá! Chaosu před brankou Lequina nejlépe využil MAX ŠRÁMEK, který přesně umístil kotouč k pravé tyči hradecké klece a vrací svůj tým do hry. Asistence: Vojtěch Příhoda.
     
    04:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vzápětí se ale přeci jen Hradec dostává do vedení! Rychlou kombinaci v útočném pásmu po delším tlaku na branky Kobry úspěšně zakončil LUKÁŠ KOBLÍŽEK. Asistence: Lukáš Souček a David Brožek.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. Šrámek (Příhoda), 60. Holec (Bauer, Halfar) – 5. Koblížek (Souček, Brožek), 9. Gedeon (Klíma, Žaba), 12. Král (Červenka, Souček), 21. Gaspar (Červenka, Mráz), 32. Giesl (Šimek, Gaspar), 39. Žaba, 40. Koblížek (Gedeon), 41. Gedeon (Král, Souček), 53. Gaspar (TS)


    HC Kobra Praha: Iliev (40. Pejšová) – Novák, Šeba, Chytil, Nácovský, Seidler – Šrámek, Holec, Příhoda, Halfar (C), Bauer, Judiak, Kovář, Uhlík, Čečetka.
    Mountfield HK: Lequin (Kasal) – Fiala, Žaba, Kulhánek, Řehák, Červenka, Mráz – Koblížek (A), Gaspar (C), Sláma, Šimek, Souček, Giesl (A), Brožek, Král, Gedeon, Klíma.

    Rozhodčí: Velčovský – Svobodová, Teršíp.
    bahis siteleri