Dvůr Králové n. L. – Bílina 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Cheb 3:6 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 5:1 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | Opava – Vel. Meziříčí 0:0 (odl.)
Řisuty – Kobra 0:0 (odl.) | Tábor – Písek 0:0 (odl.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:1 (2:0, 5:0, 1:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 03.10.2020, 17:30 • Nevoga aréna • 2. liga skupina Východ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá i svou čtvrtou přesilovku, má tak v dnešním zápase stoprocentní úspěšnost. Byla to krásná branka. Rudovský našel mezi kruhy Beránka, ten ještě vyšperkoval akci přihrávkou na křídlo na ADAMA HAVLÍKA, který mířil do zcela prázdné branky. Asistence: Petr Beránek, Jan Rudovský.
     
    53:19
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se nakonec opravdu prosazují po nedorozumění ve znojemské obraně. Kajaba na levém křídle vybojoval puk, nahodil jej před branku, kde jej Groh chtěl vypíchnout, ovšem číhající TOMÁŠ URBANEC byl rychlejší a doklepl jej trochu kuriozně do sítě. Asistence: René Kajaba, Tomáš Vávra.
     
    37:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Slovák v brance vydržel s čistým kontem přesně 63 sekund. Poté si po levé straně najel do zakončení PETR BERÁNEK a tvrdým příklepem se trefuje ke vzdálenější tyči. Asistence: Adam Havlík, Jakub Stehlík.
     
    36:08
    Orli právě vstřelili branku!
    I třetí vyloučení Bobrů domácí trestají. Lucianiho přihrávka mezi kruhy byla zblokována, k volnému kotouči se ale před brankou prodral DAVID STRÁNSKÝ a svým důrazem překonává brankáře Sachra. Ten následně míří na střídačku a nechá se vystřídat. Asistence: Anthony Luciani, Tomáš Svoboda.
     
    27:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Po přihrávce zpoza branky byl hostující gólman dezorientovaný, netušil, kde má puk. Ten mezitím nejrychleji našel na brankovišti číhající RADIM MATUŠ a zblízka doklepává do sítě. Asistence: Dominik Tejnor, Anthony Luciani.
     
    25:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Luciani najel s pukem na holi do útočného pásma, vyčkal na spoluhráče, poslal přihrávku do druhé vlny TOMÁŠI SVOBODOVI, který se hezky uvolnil mezi dvěma protihráči a zavěsil švihem do horního růžku branky. Asistence: Anthony Luciani, Radim Matuš.
     
    21:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Devatenáct vteřin před koncem přesilovky při vyloučení Báchora ji Znojmo využívá. Na modré čáře zamíchal s pukem JAKUB STEHLÍK a jeho nahození zapadlo přesně pod břevno hostující klece. Asistence: Jakub Köver.
     
    14:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovku dost netypickou brankou pro početní výhodu, ze samostatného nájezdu, do nějž Stehlík vyslal přesnou přihrávkou MICHALA KVASNICU. Ten najížděl z pravého křídla a ranou švihem ke vzdálenější tyči nedal Sachrovi šanci. Asistence: Jakub Stehlík.
     
    06:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se poprvé prosazuje, když si střídání prodloužili Svoboda s Lucianim, získali tak prostor ve středím pásmu, který beze zbytku využili. Luciani nejprve střelou z ostrého úhlu neuspěl, následně ale zpoza branky přesně našel TOMÁŠE SVOBODU, který z první skóruje. Asistence: Anthony Luciani, Radim Matuš.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. T. Svoboda (Luciani, Matuš), 15. Kvasnica (Stehlík), 22. Stehlík (Köver), 26. T. Svoboda (Luciani, Matuš), 28. Matuš (Tejnor, Luciani), 37. Stránský (Luciani, T. Svoboda), 38. Beránek (Havlík, Stehlík), 59. Havlík (Beránek, Rudovský) – 54. Urbanec (Kajaba, Vávra)


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Hrstka) – Stránský, Sedlák, Stehlík, Havlík, Šána, Tejnor, Kališ – T. Svoboda, Matuš, Luciani – Kvasnica, Podešva, Köver – Oščádal, Rudovský, Beránek.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (37. Slovák) – Holiš, Báchor, Žák, Hajda, Kamas, Kobylík, Pavlas – Urban, Křivohlávek, Pořický, Vávra, Slovák, Kajaba, Vavřík, Stodůlka, Andris, Urbanec.

    Rozhodčí: Held – Šimčík, Bubela

    Diváci: 1000 (vyprodáno)
    ocianews.com