Valladolid – Eibar 1:2 (kon.) | Atlético – Villarreal 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Getafe 3:0 (kon.)
Elche – Huesca 0:0 (kon.) | Valencia – Real Betis 0:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
0:0 (0:0)
Villarreal CF
Sobota 03.10.2020, 16:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:54:47)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:7.
     
    Je konec! V dnešním utkání jsme se nakonec nedočkali ani jedné branky a fotbalová krása k vidění také úplně nebyla... Domácí fotbalisté sice měli podstatně častěji míč na svých kopačkách, ale větší šanci si vymyslet nedokázali. Na druhé straně dvakrát velmi nebezpečně pálil Mario Gaspar, ale Jan Oblak se proti jeho střelám vyznamenal. Gól tedy nepadl, a tak si oba týmy připisují do tabulky po jednom bodu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Takefusa Kubo chtěl upláchnout po lajně, ale byl včas zastaven fotbalistou Atlética. To znovu drží balón ale ve velké vzdálenosti od nějakého nebezpečí.
     
    90+1
    Samuel Chukwueze má hodně sil, jelikož byl střídajícím hráčem. Slušně však provětral domácí obranu. Ta to ale zvládla a míč získala do své moci.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    Atlético ještě drží míč na útočné polovině, ale sami se o něj nyní připravili dlouhou přihrávkou, která skončila mimo hrací plochu. Sergio Asenjo bude odkopávat.
     
    88
    Domácí skoro dali vedoucí branku utkán! Diego Costa si nabíhal na zadní tyč, kam také mířil prudký centr, ale domácí útočník tam nestihl doběhnout včas.
     
    87
    Opravdu stále více vypadá, že se dnes týmy o body podělí. Zatím je to 0:0 a nevypadá to, že by se něco mělo změnit. Atlético se ještě snaží něco vymyslet.
     
    86
    Domácí fotbalisté znovu drží míc na svých kopačkách a předvedli pěkné přenesení hry na druhou stranu. Tam už se ale tolik nepovedlo zpracování.
     
    85
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Takefusa Kubo.
     
    84
    Další centr v podání domácího týmu. Po něm se však ocitla hned trojice hráčů na zemi a především Raúl Albiol schytal úder do zad, a to od hlavy spoluhráče...
     
    83
    Fotbalisté v pruhovaných dresech se znovu drží na balónu na útočné polovině. Zkusili to centrem na zadní tyč, ale tam nikdo z domácích nebyl.
     
    82
    Zápas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci a většina diváků asi bude ráda. Sledujeme spíše tuhou bitvu než nějaký zajímavý a útočný fotbal.
     
    80
    Velká možnost na domácí straně, ale také skvělý zákrok hostujícího obránce! Diego Costa si nejspíše nabíhal na přízemní centr, ale o míč o ho skvělý skluzem připravil soupeř!
     
    79
    Žlutou kartu dostává Vicente Iborra (Villarreal CF).
     
    79
    Žlutá ponorka získala autové vhazování na útočné polovině a předvedla další rychlou akci. Ta měla skončit přízemním centrem, avšak ten byl odvrácen.
     
    78
    Nepřesnosti na obou stranách na polovině hřiště, po kterých se míč vrátil na kopačky domácího týmu. Ten však svou akci nezakončil střelou na branku.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   56. Lodi (ATM) – 50. Albiol (VLR), 79. Iborra (VLR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:7.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Lodi – Á. Correa (70. M. Llorente), Koke (C) (70. Carrasco), Partey, Saúl – L. Suárez (70. D. Costa), Félix (76. H. Herrera).
    Náhradníci: Grbić – Vitolo, M. Llorente, Carrasco, D. Costa, M. Sánchez, N. Pérez, Hermoso, Camello, Lemar, H. Herrera, R. Sánchez.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, P. Torres, Estupiñán – G. Moreno, Trigueros (85. Kubo), Iborra, Parejo, Moisés Gómez – Alcácer (72. Chukwueze).
    Náhradníci: Rulli – J. Costa, Niño, Lanchi, Chukwueze, Baena, Ra. Funes Mori, Kubo, Bacca.

    Rozhodčí: Hernández – Naranjo, De Francisco
    thejrc.org