Dvůr Králové n. L. – Bílina 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Cheb 3:6 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 5:1 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | Opava – Vel. Meziříčí 0:0 (odl.)
Řisuty – Kobra 0:0 (odl.) | Tábor – Písek 0:0 (odl.)
konec
HC Děčín
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
BK Nová Paka
Sobota 03.10.2020, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je asi hotovo. Bleskově hosté inkasují střelou do prázdné brány. Lavinger vyhodil puk, ten ještě zachytil Patrik Balcar a našel volného TOMÁŠE FAIGLA, který pak neměl problém trefit zcela prázdnou branku Nové Paky – 5:1. Asistence: Patrik Balcar a Lukáš Lavinger.
     
    44:38
    Nová Paka vstřelila branku!
    Hned po buly před Lavingerem hosté udeřili ve vlastní početní nevýhodě a snižují na rozdíl tří gólů. Jaroslav Dvořák přenechal puk pro TOMÁŠE NEZBEDU a ten po přesné trefě bere domácímu brankáři čisté konto a ještě vykřesal jiskru naděje pro Bruslaře – 4:1. Asistence: Jaroslav Dvořák.
     
    35:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Sice hosté své oslabení ubránili, ale domácí celek se stále tlačil před branku Abraháma. Dvě sekundy po naskočení Hroudného na led překonal hostujícího brankáře zblízka PAVEL ZAJAN, který je rovněž dnes už dvougólovým střelcem – 4:0. Asistence: Dominik Havlík a Zdeněk Petráš.
     
    23:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    A chvíli poté, co Horák proměnil trestné střílení, udeřili Medvědi potřetí. Jakub Loukota poslal puk na PAVLA ZAJANA a ten bleskovou střelou rozvlnil hostující síť potřetí – 3:0. Asistence: Jakub Loukota a Dominik Havlík.
     
    22:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí mladý útočník KAREL HORÁK je při chuti. K trestnému střílení se rozjel a zblízka poté svižnou ranou nedal Abrahámovi žádnou šanci – 2:0. Velmi brzy tak má zaděláno na hattrick.
     
    16:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    O chvilku později si to domácí hráči vynahradili a otevírají účet dnešního duelu. Tomáš Faigl dostal puk na KARLA HORÁKA, který poté z pravé strany sklepl puk v těsné blízkosti Martina Abraháma a tomu kotouč prošel za jeho záda – 1:0. Asistence: Tomáš Faigl a Daniel Volráb.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Horák (Faigl, Volráb), 23. Horák (TS), 24. Zajan (Loukota, Havlík), 36. Zajan (Havlík, Petráš), 57. Faigl (Balcar, Lavinger) – 45. Nezbeda (Dvořák)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – D. Havlík, Balcar, Černohorský, Tenkrát, Stuchlý, Loukota – Faigl, Hruška, Arnold – Fojt, Petráš, Zajan – Ineman, Volráb (A), Harkabus – Horák, Gottfried
    BK Nová Paka: Abrahám (Vacek) – Abraham (C), J. Moník, Jonáš, Hroudný, T. Kynčl, J. Kynčl – Hric, Malík, Foerster – Nezbeda, Kloutvor, Kerekanič – Nevyhoštěný (A), Hlaváč, Kapička – Dvořák, Hnik (A), Moník

    Rozhodčí: Valda – Janíček, Sýkora
    bahis siteleri