Dvůr Králové n. L. – Bílina 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Cheb 3:6 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 5:1 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | Opava – Vel. Meziříčí 0:0 (odl.)
Řisuty – Kobra 0:0 (odl.) | Tábor – Písek 0:0 (odl.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:4, 2:1)
HC Stadion Cheb
Sobota 03.10.2020, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 5. kolo
Partner:
     
    Je jasno! Chebu se podařilo překvapivě vyhrát v Kotlině! Utkání se lámalo zhruba v jeho polovině za stavu 1:2, kdy měli domácí navrch. Jenže svého tlaku nevyužili, naopak se krátce na to prosadili hráči Stadionu hned třikrát během krátké chvíle, a od té doby kontrovali hru.

    Největším hrdinou zápasu byl bez debat Radek Prošek, na kterého jsme upozorňovali už před zápasem. Dvacetiletý odchovanec Karlových Varů pomohl mužstvu k výsledku třemi góly, k nimž ještě na další dva přihrál. Aktuálně se tak může chlubit průměrem dvou kanadských bodů na zápas.

    Střely celkem: 33:26 (19:31:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Tecl – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Troška – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Šik – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Krejčí – 2 min., hrubost).
     
    59:22
    Marek Tecl dostal ránu před brankovištěm. Pak se do něj znovu opřel hostující obránce, to už mladíkovi v havlíčkobrodské sestavě ruply nervy a sledujeme krátkou potyčku!
     
    58:43
    Michal Smutný nerozehrál přesně, našel jen soupeře. Ten už uháněl dopředu, kde se před ním otevřelo hodně volného prostoru, akci ale zastavuje ofsajdové postavení
     
    58:17
    Hra se přesunula do pásma Havlíčkova Brodu, tam chce Cheb vydržet co nejdéle. Sražená rána skončila v ochranné síti, vhazovat se bude po levici Ondřeje Chaloupka.
     
    57:47
    Jakub Kašpar si na nudu ztěžovat nemůže. Nejprve kryl střelu Jakuba Čejky z prostoru mezi kruhy, po jeho dalším zákroku proti pokusu od pravého hrazení se přerušuje.
     
    57:21
    Tomáš Mlynář přejel modrou čáru a z levého křídla se opřel do kotouče, po jeho střele se ozval dunivý zvuk nárazu kotouče do betonů Jakuba Kašpara.
     
    56:45
    Hosté hrají v pěti a zdá se, že utkání zvládnou. Havlíčkovu Brodu se teď totiž vůbec nedaří přechod do útoku.
     
    55:14
    Luboš Voříšek tvrdě vypálil ze své oblíbené pozice na levém kruhu, ani tento projektil se ale až k brankáři nedostal. Hosté střely obětavě blokují.
     
    54:58
    Michal Kliment měl slušnou pozici u pravého mantinelu, jeho tvrdá rána ale mířila mimo tři tyče.
     
    54:27
    Adam Dvořák měl nabito, ještě ale přenechal kotouč zkušenějšímu Aleši Padělkovi. Jeho rána byla zblokována a hra je přerušena.
     
    54:06
    Domácí po buly zaujmuli útočné pozice v pásmu soupeře a po krátké souhře se odhodlali ke střele z pravé strany, kterou Jakub Kašpar vytěsnil do ochranné sítě. Po otřesu je tak naštěstí zjevně v pořádku.
     
    53:49
    Bruslaři se agresivně tlačili do brankoviště, snaží se snížit za každou cenu. Akce ovšem vyústila ve srážku s brankářem, hra je přerušena.
     
    53:30
    Ještě není konec a domácí mají další možnost snížit. Radek Prošek (CHB) se provinil podrážením, a na dvě minuty tak oslabí své mužstvo.
     
    52:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí opět snižují! Michal Smutný vystřelil od modré čáry, a RICHARD CACHNÍN těsně pod úrovní horní tyče jeho ránu tečoval pod betony brankáře Chebu! Asistence: Michal Smutný, Vojtěch Holenda.
     
    51:48
    Michal Fečo se prosadil přes Matěje Válu a Ondřej Chaloupek jeho střelu vyrazil pravým ramenem. Vála pak Fečovi všechno spočítal u mantinelu, kde ho narazil tělem.
     
    Dnešní utkání sleduje 313 diváků.
     
    50:53
    Bruslaři se těžko dostávají přes zahuštěné střední pásmo. Nakonec se skrz něj probojoval Adam Dvořák, jeho střela zápěstím ale Jakubu Kašparovi starosti nenadělala.
     
    49:54
    Kryštof Hrala se snaží s výsledkem něco udělat a sám se bil před brankovištěm, nakonec i vystřelil, jeho ránu ale hosté zblokovali.
     
    48:51
    Vojtěch Holenda se dostal do útočného pásma po levém křídle. Jel s hlavou nahoře a hledal, komu by přihrál, nikdo ze spoluhráčů ale nebyl k dispozici.
     
    48:04
    Teď se ovšem v dobré příležitosti ocitl Petr Kořán! Puk se mu odrazil přesně na hůl, hostující hráč byl ale v nevýhodném úhlu, a i když se Ondřej Chaloupek musel rychle přesouvat, Kořán moc místa, kudy by procpal puk do sítě, neměl.
     
    47:13
    Havlíčkův Brod se brání úspěšně. Nicméně hosté už se snaží hrát více na jistotu, nechtějí riskovat zbytečně inkasovanou branku.
     
    46:22
    Domácí jsou podruhé v zápase vyloučeni, Adam Dvořák (HBR) míří na dvě minuty za vrátka trestné lavice kvůli napadení.
     
    44:50
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Hosté znovu odskakují na rozdíl čtyř branek! RADEK PROŠEK vystřelil přes obránce, domácí brankář tak možná neviděl puk ideálně, a kotouč propadl až do sítě. Talentovaný útočník tak slaví dovršení hattricku! Asistence: Jaroslav Vašíček.
     
    44:33
    Hra teď plyne poměrně pomalu, stále se přerušuje. Vinu teď nesou domácí, jejichž nepovedená rozehrávka skončila zakázaným uvolněním.
     
    44:05
    Matěj Krejčí napřáhl na modré čáře, po tvrdé ráně se ale ozvala jen rána nárazu puku do mantinelu. Po dalším souboji se odrazil puk od ochranné sítě a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    43:52
    Cheb se možná až příliš soustředí na obranu. V tuto chvíli rezignoval na útočnou snahu a už po několikáté jen jednoduše vyhodil puk na zakázané uvolnění. Hra je tak velmi rozkouskovaná.
     
    43:32
    Aleš Padělek se snažil překvapit hostujícího brankáře a pokusil se vystřelit okamžitě z vhazování, puk ale bránu netrefil.
     
    42:55
    Cheb nezalezl dozadu, naopak znovu vystrčil růžky. Martin Trapl z levého kruhu provětral lapačku Ondřeje Chaloupka.
     
    42:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Diváci teď sledovali neuvěřitelnou one man show KRYŠTOFA HRALY. Šikovný útočník se nejprve uvolnil otočkou kolem vlastní osy, z pravého kruhu pak vyslal neskutečně tvrdou ránu zápěstím, na kterou hostující brankář neměl šanci zareagovat. Bez asistence.
     
    42:03
    Michael Čejka nadělal domácí obraně pořádné trable. Před brankoviště sice nahazoval puk úplně naslepo, domácí si jej ale do brány málem srazili sami. Ondřej Chaloupek měl co dělat, aby kotouč betony zastavil. Při zákroku vykopl bránu mimo její řádné postavení, a hra je tak přerušena.
     
    40:38
    Bruslaři jsou již kompletní, i tak ale musel Ondřej Chaloupek předvést obtížný zákrok. Ve svém náručí udržel tečovaný kotouč.
     
    40:05
    Matěj Vála po vyhraném vhazování vyhodil puk přes všechny čáry, neboť ještě zbývá několik sekund z trestu Michala Smutného.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla neuvěřitelnou podívanou. Nejprve se prosadili hosté, Havlíčkův Brod ovšem brzy snížil. Domácí pak dlouho a soustavně svírali svého soupeře, vytvořili se několik gólových příležitostí a zdálo se, že je jen otázka času, kdy vyrovnají. Jenže další vývoj byl úplně jiný. Cheb v rozmezí necelých pěti minut nasázel další tři branky a před třetí periodou, která začne přibližně v 18:32, má nadějný čtyřgólový náskok.

    Střely po dvou třetinách: 21:17
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    V tuto chvíli se Chebu nedaří přejít přes modrou čáru. To jim ale pocit z druhé dvacetiminutovky určitě nezkazí, až se při odchodu do kabiny podívají na ukazatel skóre.
     
    38:57
    Přesilová hra ale zatím hostům nevychází. Nedaří se jim udržet se na puku v pásmu soupeře, Havlíčkův Brod se dvakrát po sobě osvobodil.
     
    38:20
    Teď má Cheb navíc k dispozici přesilovou hru, Michal Smutný (HBR) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    37:40
    Hosté jsou pochopitelně při chuti a znovu se drali do útoku. Michale Čejka si přichystal pozici pro střelu zápěstím, jen těsně minul z levé strany protější tyč havlíčkobrodské brány.
     
    35:04
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tohle je studená sprcha pro domácí. Ondřej Chaloupek dostal na přivítanou pátý gól, po přihrávce Michaela Čejky se prosadil DANIEL ČERNÝ! Asistence: Michael Čejka, Michal Fečo.
     
    Věděli jste, že Cheb poprvé v této sezoně vstřelil více než tři góly v jednom zápase?
     
    33:55
    Bruslaři střídají gólmany. Místo Martina Nedvěda nastupuje do brankoviště Ondřej Chaloupek.
     
    33:55
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tohle vypadá pro hosty už velice nadějně! Domácí chybovali ve středním pásmu, přišli o kotouč a Cheb okamžitě získal útočné pásmo. RADEK PROŠEK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se trefil přesně k bližší tyči! Asistence: Vojtěch Šik.
     
    32:51
    Teď si musel dávat Martin Nedvěd znovu dobrý pozor. Cheb nahodil puk před brankoviště, kde v tu chvíli bylo několik nohou a hokejek, kotouč se několikrát odrazil jiným směrem.
     
    30:24
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Martin Nedvěd nejprve zlikvidoval samostatný únik hostů a vyrazil puk za bránu, pak si ale vybral smůlu. JAROSLAV VAŠÍČEK nahodil puk z nulového úhlu a odrazem o brankářovu výstroj jej dostal za brankovou čáru! Asistence: Radek Prošek, Martin Trapl.
     
    30:12
    Marek Tecl ve středním pásmu přes bránícího hráče neprošel, po něm pokračoval v akci Richard Cachnín. Jeho střelu z levého kruhu hosté srazili do ochranné sítě.
     
    29:34
    Stadion vyhrál na vhazování v pásmu Havlíčkova Brodu. Michael Čejka okamžitě vypálil na bránu a Martin Nedvěd se musel hodně natahovat, aby jeho ránu zastavil lapačkou.
     
    28:16
    Až teď se hostům podařilo přerušit tlak domácích. Cheb operuje s kotoučem na území domácích, Jakub Krejsa si sjel do nebezpečného prostoru před brankoviště, odkud jen těsně minul Nedvědovu svatyni.
     
    27:17
    Tomáš Mlynář proskočil mezi dvojicí obránců. Dostal se mimo střelecký úhel, bekhendem ale poslal puk před brankoviště, kde intuitivně tušil najíždějícího Michala Smutného. Ten se přes beky ke střele nedostal.
     
    26:54
    Bruslaři vyhráli buly v útočném pásmu a pokračují v tlaku. Matěj Vála dostal přihrávku na okraj levého kruhu, rána mu ale nesedla. Puk zamířil do prostředka brány na připraveného Jakuba Kašpara.
     
    26:33
    Hostující trenér vycítil, že je potřeba mužstvo uklidnit, a vyžádal si oddechový čas.
     
    26:33
    Mohlo být vyrovnáno! Luboš Voříšek jel na hostujícího brankáře úplně sám, nenašel ale mezeru mezi jeho betony! Následně měl ještě Michal Kliment další dobrou šanci, ani on se ale neprosadil.
     
    25:48
    Aktivita domácích neustává, Havlíčkův Brod se drží v útočném pásmu. Domácí kotel je ve varu! Parádní atmosféra teď panuje v Kotlině.
     
    25:01
    Neuvěřitelný závar! Nejprve dorážel z úhlu Tomáš Ludvík po ráně Michala Klimenta, puk ale nad brankářovy betony netrefil. Pak se znovu opřel do kotouče Michal Kliment. Jeho tvrdá rána poslala blokujícího hráče k ledu, hra je přerušena.
     
    24:15
    David Košťál předal ve středním pásmu kotouč Aleši Padělkovi. Ten vedl puk zkušeně jednou rukou a druhou si odstavil soupeře od těla, před brankoviště se ale nenatlačil.
     
    23:12
    Bruslaři díky vstřelené brance ožili. Vojtěch Holenda z úhlu prověřil pozornost Jakuba Kašpara, který pak dvakrát zasahoval proti střelám Štěpána Dudychy od modré čáry.
     
    21:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky ve hře, to je z jejich pohledu důležitý gól! ADAM DVOŘÁK přejel do útočného pásma, napřáhl v levém kruhu a jeho dělovka propadla kolem pravé tyče za záda hostujícího brankáře! Asistence: Tomáš Mlynář, David Košťál.
     
    20:16
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Nádherná akce! Luboš Voříšek v útočném pásmu přišel o kotouč a RADEK PROŠEK ujížděl po levém křídle do protiútoku. Natlačil se za havlíčkobrodského obránce, před brankovištěm si přehodil puk na bekhend, čímž překonal domácího brankáře, a pak už jen zasunul kotouč do odkryté klece. Asistence: Vojtěch Šik, Martin Trapl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Cheb po první třetině překvapivě vede, skóre otevřel hned z kraje této části hry Jaroslav Vašíček. Hosté se do dalších větších šancí nedostali, jenže to nemůžeme říct ani o domácích. A to měl Havlíčkův Brod k dispozici dvouminutovou přesilovku pět na tři. Ani v ní si ale lepší příležitost nevytvořil. Zápasu tak chybí větší šance na obou stranách, co mu ale naopak vůbec nechybí, je tempo. Nováček soutěže stíhá s favorizovaným Havlíčkovým Brodem bruslit bravurně. Druhá třetina začne přibližně v 17:45.

    Střely na bránu po první třetině: 7:7
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Když to nešlo kombinačně, zkusil to Tomáš Mlynář individuálně. Ani to k ničemu ale nevedlo. V rychlosti si nahodil puk před sebe, přes soupeřova obránce ale neprošel.
     
    18:11
    Bruslaři hrají více s kotoučem na holích, ale vázne jim rozehrávka. Domácí teď pokazili i jednoduchou přihrávku ve středním pásmu.
     
    16:51
    Také David Holub je zpátky ve hře, Stadion nelehkou situaci zvládl na jedničku. Pokračuje se v klasické hře pět na pět.
     
    16:39
    Martin Trapl opustil trestnou lavici a Cheb se brání ve čtyřech.
     
    16:08
    Havlíčkův Brod se po buly udržel v pásmu, po několika málo přihrávkách se do kotouče na modré čáře opřel Michal Smutný, Jakub Kašpar jeho dělovku vyrazil betony.
     
    15:33
    Až teď se Broďáci usadili v pásmu soupeře. Luboš Voříšek se snažil přihrát přes brankoviště a nabídnout gólovou příležitost svému spoluhráči, to ale Jakub Kašpar přečetl a přihrávku zastavil.
     
    15:12
    Nováčkovi soutěže defenzivní činnost funguje zatím na jedničku, i se třemi hráči v poli se dokázal osvobodit.
     
    14:39
    Teď budou hrát domácí celé dvě minuty v pěti proti třem. Martin Trapl (CHB) podrazil Kryštofa Hralu a míří na trestnou lavici.
     
    14:20
    Jenže ani čerstvé formaci Havlíčkova Brodu se nedaří udržet puk v útoku. Cheb se brání úspěšně.
     
    13:53
    Havlíčkovu Brodu se nepodařilo usadit v útočné třetině a začít kombinovat, trenér Michal Konečný tak hvízdnutím dává pokyn ke střídání.
     
    13:19
    Cheb ale začátek úvodního oslabení zvládá dobře, už se dvakrát po sobě dokázal osvobodit dlouhým vyhozením.
     
    12:51
    David Holub (CHB) trefil Štěpána Dudychu, za což se mu následně sportovně omluvil, ve středním pásmu možná i trochu nešťastně, odpyká si za to ale hned čtyřminutový trest za vysokou hůl.
     
    12:34
    Martin Nedvěd si připsal další zákrok, ten ale nebyl z kategorie těch těžkých. V klidu lapil nahození Martina Trapla od modré čáry.
     
    11:26
    Jakub Čejka vzal situaci po přechodu modré čáry na sebe a zápěstím se snažil trefit horní roh hostující brány, ten si ale Jakub Kašpar vyrážečkou pohlídal.
     
    11:00
    Na druhé straně je naopak opět v permanenci Martin Nedvěd. Cheb se zatím prezentuje výborným pohybem a domácím se v nasazení vyrovná.
     
    10:29
    Havlíčkův Brod zamkl soupeře v jeho pásu. Od modré čáry letěly k Jakubu Kašparovi dva nebezpečné projektily. Brankář Chebu ale ani jednou zasahovat nemusel, puky letěly vedle jeho brány.
     
    09:36
    Michael Čejka prošel středním pásmem a za modrou čarou napřáhl ke střele, kterou musel Martin Nedvěd holí srazit mimo tři tyče.
     
    08:51
    Střelu Radka Proška srazil k zadnímu mantinelu Adam Dvořák. Akce hostů ovšem pokračovala a Martin Nedvěd přerušil hru zákrokem lapačkou.
     
    07:41
    Cheb se trochu krkolomnou kombinací dostal až do útočného pásma. Už se zdálo, že domácí nebezpečí zažehnají, Vojtěch Šik se ovšem i v nevýhodné pozici snažil o zakončení a Martin Nedvěd byl nucen předvést zákrok pravým betonem.
     
    06:15
    Hosté po zakázaném uvolnění Havlíčkova Brodu vyhráli buly a Jakub Krejsa nebezpečně vystřelil z okraje levého kruhu, Martin Nedvěd jeho pokus vytěsnil levým betonem.
     
    05:45
    Aleš Padělek se u pravého hrazení efektně uvolnil, po zpětné brzdě hledal spoluhráče před brankovištěm, ten ale jeho přihrávku v tísni nedokázal zpracovat.
     
    04:41
    Cheb hýří aktivitou. Vojtěch Šik na modré čáře zastavil vyhozený kotouč a hned vystřelil, jen těsně minul domácí klec.
     
    02:42
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    JAROSLAV VAŠÍČEK si sjel před brankoviště, z první ale trefil pouze brankářovy betony. Akce ovšem pokračovala, gólman Havlíčkova Brodu vůbec nevěděl, že ho puk obloučkem přeletěl, a mladý forvard zblízka na druhý pokus už doklepl puk do sítě. Asistence: Radek Prošek.
     
    01:52
    Cheb se dostal k prvnímu ohrožení domácí svatyně. Při zakončení mu chybělo ale více důrazu, a kotouč tak prolétl jen těsně vedle brány.
     
    00:58
    Domácí přišli o kotouč a Jakub Krejsa rychle otočil hru. Domácí se k němu ale bleskově vrátili a do zakončení ho nepustili.
     
    00:09
    Hosté vyhráli úvodní buly, hned se ale dostali pod tlak. Havlíčkovu Brodu nicméně napadání kýžený efekt nepřineslo. Jakub Čejka nestihl ujet z útočného pásma a Kryštof Hrala se dostal do ofsajdu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Čekali jsme na příchod hostujících hráčů. Ti až teď opustili kabinu, v začátku utkání nám už nic nebrání.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Kliment (A), Vála, Dudycha, Smutný, Benák, Dvořák, Krejčí – J. Čejka, Hrala, Voříšek (C) – Holenda, Cachnín, Tecl – Mlynář, Padělek, D. Košťál – Zvěřina, T. Ludvík (A), Kalač

    HC Stadion Cheb: Kašpar (Vecka) – Strýček (C), Troška, Michálek (A), Pajk, Zavřel, Kořán, Šik, Záruba – Hendrych, Holub, M. Čejka (A), Prošek, Fečo, Trapl, Černý, Krejsa, Krutina, Olejník, Vašíček

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Robin Horký, Jiří Roupec.
     
    Papírovým favoritem budou v tomto duelu domácí. Dokáží se s touto rolí srovnat a potvrdí předpoklady? Nebo se hosté postarají o nečekané překvapení? Na odpověď si budeme muset počkat až do sobotního večera.
     
     BK Havlíčkův Brod prošel výraznou obměnou kádru. V letošní sezoně tak mezi nejužší výběr favoritů nepatří. Jenže tým pod taktovkou kouče Michala Konečného zdobí chuť a nasazení, díky čemuž vybojoval dva body na ledě favorizovaného Tábora, doma porazil Klatovy a následně zvítězil také v Příbrami. To vymrštilo celek z Vysočiny do čela skupiny Jih.

    V mladém kádru Havlíčkova Brodu zkušenostmi vyčnívá čtyřicetiletý Aleš Padělek (2+0). Body sbírají rovnoměrně všechny lajny, v produktivitě tak nikdo výrazně nepřevyšuje ostatní. První pozici zatím hlídá Kryštof Hrala (2+2), kterého následuje David Košťál (1+3). Koho byste měli sledovat? Zaměřte se na útok Vojtěch Holenda, Richard Cachnín, Marek Tecl. Trojice mladých odchovanců klubu může patřit mezi výrazné opory.

    Poslední zápasy:

    23.09.2020 Tábor – Havl. Brod 4:5p
    26.09.2020 Havl. Brod – Klatovy 4:2
    30.09.2020 Příbram – Havl. Brod 1:3
     
     HC Stadion Cheb do nováčkovské sezony vstoupil třemi porážkami. Čelil totiž favorizovaným celkům Příbrami, Klatov a Tábora. Ve čtvrtém kole se ovšem radoval z prvního druholigového vítězství. Na domácím ledě porazil Řisuty. Díky tomu mu v chaotické tabulce, kde má každý klub rozdílný počet odehraných zápasů, aktuálně náleží 6. příčka.

    Největší hvězdou na soupisce hostů je David Hruška, ten ale ještě do soutěžního zápasu nezasáhl. Produktivitu tak táhne teprve dvacetiletý Radek Prošek (3+2). Bude zajímavé sledovat výkony tohoto odchovance Karlových Varů. Vždyť v minulosti nakoukl do mládežnických reprezentací, uplynulou sezonu strávil za mořem.

    Poslední zápasy:

    19.09.2020 Cheb – Příbram 2:8
    23.09.2020 Klatovy – Cheb 3:1
    26.09.2020 Cheb – Tábor 2:7
    30.09.2020 Cheb – Řisuty 3:1
     
    Vítáme vás u online přenosu z 5. kola 2. ligy skupiny Jih, ve kterém na sebe narazí mužstva BK Havlíčkův Brod a HC Stadion Cheb. Utkání začíná v 17:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 22. Dvořák (Mlynář, Košťál), 43. Hrala, 53. Cachnín (Smutný, Holenda) – 3. Vašíček (Prošek), 21. Prošek (Šik, Trapl), 31. Vašíček (Prošek, Trapl), 34. Prošek (Šik), 36. Černý (M. Čejka, Fečo), 45. Prošek (Vašíček)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (34. Chaloupek) – Kliment (A), Vála, Dudycha, Smutný, Benák, Dvořák, Krejčí – J. Čejka, Hrala, Voříšek (C) – Holenda, Cachnín, Tecl – Mlynář, Padělek, D. Košťál – Zvěřina, T. Ludvík (A), Kalač
    HC Stadion Cheb: Kašpar (Vecka) – Strýček (C), Troška, Michálek (A), Pajk, Zavřel, Kořán, Šik, Záruba – Hendrych, Holub, M. Čejka (A), Prošek, Fečo, Trapl, Černý, Krejsa, Krutina, Olejník, Vašíček

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Robin Horký, Jiří Roupec

    Diváci: 313
    thejrc.org