Dvůr Králové n. L. – Bílina 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Cheb 3:6 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 5:1 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | Opava – Vel. Meziříčí 0:0 (odl.)
Řisuty – Kobra 0:0 (odl.) | Tábor – Písek 0:0 (odl.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:4, 2:1)
HC Stadion Cheb
Sobota 03.10.2020, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 5. kolo
Partner:
     
    52:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí opět snižují! Michal Smutný vystřelil od modré čáry, a RICHARD CACHNÍN těsně pod úrovní horní tyče jeho ránu tečoval pod betony brankáře Chebu! Asistence: Michal Smutný, Vojtěch Holenda.
     
    44:50
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Hosté znovu odskakují na rozdíl čtyř branek! RADEK PROŠEK vystřelil přes obránce, domácí brankář tak možná neviděl puk ideálně, a kotouč propadl až do sítě. Talentovaný útočník tak slaví dovršení hattricku! Asistence: Jaroslav Vašíček.
     
    42:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Diváci teď sledovali neuvěřitelnou one man show KRYŠTOFA HRALY. Šikovný útočník se nejprve uvolnil otočkou kolem vlastní osy, z pravého kruhu pak vyslal neskutečně tvrdou ránu zápěstím, na kterou hostující brankář neměl šanci zareagovat. Bez asistence.
     
    35:04
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tohle je studená sprcha pro domácí. Ondřej Chaloupek dostal na přivítanou pátý gól, po přihrávce Michaela Čejky se prosadil DANIEL ČERNÝ! Asistence: Michael Čejka, Michal Fečo.
     
    33:55
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tohle vypadá pro hosty už velice nadějně! Domácí chybovali ve středním pásmu, přišli o kotouč a Cheb okamžitě získal útočné pásmo. RADEK PROŠEK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se trefil přesně k bližší tyči! Asistence: Vojtěch Šik.
     
    30:24
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Martin Nedvěd nejprve zlikvidoval samostatný únik hostů a vyrazil puk za bránu, pak si ale vybral smůlu. JAROSLAV VAŠÍČEK nahodil puk z nulového úhlu a odrazem o brankářovu výstroj jej dostal za brankovou čáru! Asistence: Radek Prošek, Martin Trapl.
     
    21:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky ve hře, to je z jejich pohledu důležitý gól! ADAM DVOŘÁK přejel do útočného pásma, napřáhl v levém kruhu a jeho dělovka propadla kolem pravé tyče za záda hostujícího brankáře! Asistence: Tomáš Mlynář, David Košťál.
     
    20:16
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Nádherná akce! Luboš Voříšek v útočném pásmu přišel o kotouč a RADEK PROŠEK ujížděl po levém křídle do protiútoku. Natlačil se za havlíčkobrodského obránce, před brankovištěm si přehodil puk na bekhend, čímž překonal domácího brankáře, a pak už jen zasunul kotouč do odkryté klece. Asistence: Vojtěch Šik, Martin Trapl.
     
    02:42
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    JAROSLAV VAŠÍČEK si sjel před brankoviště, z první ale trefil pouze brankářovy betony. Akce ovšem pokračovala, gólman Havlíčkova Brodu vůbec nevěděl, že ho puk obloučkem přeletěl, a mladý forvard zblízka na druhý pokus už doklepl puk do sítě. Asistence: Radek Prošek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 22. Dvořák (Mlynář, Košťál), 43. Hrala, 53. Cachnín (Smutný, Holenda) – 3. Vašíček (Prošek), 21. Prošek (Šik, Trapl), 31. Vašíček (Prošek, Trapl), 34. Prošek (Šik), 36. Černý (M. Čejka, Fečo), 45. Prošek (Vašíček)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (34. Chaloupek) – Kliment (A), Vála, Dudycha, Smutný, Benák, Dvořák, Krejčí – J. Čejka, Hrala, Voříšek (C) – Holenda, Cachnín, Tecl – Mlynář, Padělek, D. Košťál – Zvěřina, T. Ludvík (A), Kalač
    HC Stadion Cheb: Kašpar (Vecka) – Strýček (C), Troška, Michálek (A), Pajk, Zavřel, Kořán, Šik, Záruba – Hendrych, Holub, M. Čejka (A), Prošek, Fečo, Trapl, Černý, Krejsa, Krutina, Olejník, Vašíček

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Robin Horký, Jiří Roupec

    Diváci: 313
    thejrc.org