Dvůr Králové n. L. – Bílina 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Cheb 3:6 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 8:1 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Nová Paka 5:1 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | Opava – Vel. Meziříčí 0:0 (odl.)
Řisuty – Kobra 0:0 (odl.) | Tábor – Písek 0:0 (odl.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:4, 2:1)
HC Stadion Cheb
Sobota 03.10.2020, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Jih (ČR) • 5. kolo
Partner:
     
    59:22
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Tecl – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Troška – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Cheb (Šik – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Krejčí – 2 min., hrubost).
     
    59:22
    Marek Tecl dostal ránu před brankovištěm. Pak se do něj znovu opřel hostující obránce, to už mladíkovi v havlíčkobrodské sestavě ruply nervy a sledujeme krátkou potyčku!
     
    53:30
    Ještě není konec a domácí mají další možnost snížit. Radek Prošek (CHB) se provinil podrážením, a na dvě minuty tak oslabí své mužstvo.
     
    52:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí opět snižují! Michal Smutný vystřelil od modré čáry, a RICHARD CACHNÍN těsně pod úrovní horní tyče jeho ránu tečoval pod betony brankáře Chebu! Asistence: Michal Smutný, Vojtěch Holenda.
     
    46:22
    Domácí jsou podruhé v zápase vyloučeni, Adam Dvořák (HBR) míří na dvě minuty za vrátka trestné lavice kvůli napadení.
     
    44:50
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Hosté znovu odskakují na rozdíl čtyř branek! RADEK PROŠEK vystřelil přes obránce, domácí brankář tak možná neviděl puk ideálně, a kotouč propadl až do sítě. Talentovaný útočník tak slaví dovršení hattricku! Asistence: Jaroslav Vašíček.
     
    42:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Diváci teď sledovali neuvěřitelnou one man show KRYŠTOFA HRALY. Šikovný útočník se nejprve uvolnil otočkou kolem vlastní osy, z pravého kruhu pak vyslal neskutečně tvrdou ránu zápěstím, na kterou hostující brankář neměl šanci zareagovat. Bez asistence.
     
    38:20
    Teď má Cheb navíc k dispozici přesilovou hru, Michal Smutný (HBR) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    35:04
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tohle je studená sprcha pro domácí. Ondřej Chaloupek dostal na přivítanou pátý gól, po přihrávce Michaela Čejky se prosadil DANIEL ČERNÝ! Asistence: Michael Čejka, Michal Fečo.
     
    33:55
    Bruslaři střídají gólmany. Místo Martina Nedvěda nastupuje do brankoviště Ondřej Chaloupek.
     
    33:55
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Tohle vypadá pro hosty už velice nadějně! Domácí chybovali ve středním pásmu, přišli o kotouč a Cheb okamžitě získal útočné pásmo. RADEK PROŠEK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se trefil přesně k bližší tyči! Asistence: Vojtěch Šik.
     
    30:24
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Martin Nedvěd nejprve zlikvidoval samostatný únik hostů a vyrazil puk za bránu, pak si ale vybral smůlu. JAROSLAV VAŠÍČEK nahodil puk z nulového úhlu a odrazem o brankářovu výstroj jej dostal za brankovou čáru! Asistence: Radek Prošek, Martin Trapl.
     
    26:33
    Hostující trenér vycítil, že je potřeba mužstvo uklidnit, a vyžádal si oddechový čas.
     
    26:33
    Mohlo být vyrovnáno! Luboš Voříšek jel na hostujícího brankáře úplně sám, nenašel ale mezeru mezi jeho betony! Následně měl ještě Michal Kliment další dobrou šanci, ani on se ale neprosadil.
     
    25:01
    Neuvěřitelný závar! Nejprve dorážel z úhlu Tomáš Ludvík po ráně Michala Klimenta, puk ale nad brankářovy betony netrefil. Pak se znovu opřel do kotouče Michal Kliment. Jeho tvrdá rána poslala blokujícího hráče k ledu, hra je přerušena.
     
    21:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky ve hře, to je z jejich pohledu důležitý gól! ADAM DVOŘÁK přejel do útočného pásma, napřáhl v levém kruhu a jeho dělovka propadla kolem pravé tyče za záda hostujícího brankáře! Asistence: Tomáš Mlynář, David Košťál.
     
    20:16
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Nádherná akce! Luboš Voříšek v útočném pásmu přišel o kotouč a RADEK PROŠEK ujížděl po levém křídle do protiútoku. Natlačil se za havlíčkobrodského obránce, před brankovištěm si přehodil puk na bekhend, čímž překonal domácího brankáře, a pak už jen zasunul kotouč do odkryté klece. Asistence: Vojtěch Šik, Martin Trapl.
     
    14:39
    Teď budou hrát domácí celé dvě minuty v pěti proti třem. Martin Trapl (CHB) podrazil Kryštofa Hralu a míří na trestnou lavici.
     
    12:51
    David Holub (CHB) trefil Štěpána Dudychu, za což se mu následně sportovně omluvil, ve středním pásmu možná i trochu nešťastně, odpyká si za to ale hned čtyřminutový trest za vysokou hůl.
     
    02:42
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    JAROSLAV VAŠÍČEK si sjel před brankoviště, z první ale trefil pouze brankářovy betony. Akce ovšem pokračovala, gólman Havlíčkova Brodu vůbec nevěděl, že ho puk obloučkem přeletěl, a mladý forvard zblízka na druhý pokus už doklepl puk do sítě. Asistence: Radek Prošek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 22. Dvořák (Mlynář, Košťál), 43. Hrala, 53. Cachnín (Smutný, Holenda) – 3. Vašíček (Prošek), 21. Prošek (Šik, Trapl), 31. Vašíček (Prošek, Trapl), 34. Prošek (Šik), 36. Černý (M. Čejka, Fečo), 45. Prošek (Vašíček)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (34. Chaloupek) – Kliment (A), Vála, Dudycha, Smutný, Benák, Dvořák, Krejčí – J. Čejka, Hrala, Voříšek (C) – Holenda, Cachnín, Tecl – Mlynář, Padělek, D. Košťál – Zvěřina, T. Ludvík (A), Kalač
    HC Stadion Cheb: Kašpar (Vecka) – Strýček (C), Troška, Michálek (A), Pajk, Zavřel, Kořán, Šik, Záruba – Hendrych, Holub, M. Čejka (A), Prošek, Fečo, Trapl, Černý, Krejsa, Krutina, Olejník, Vašíček

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Robin Horký, Jiří Roupec

    Diváci: 313
    thejrc.org