Sassuolo – Crotone 4:1 (kon.) | Udinese – AS Řím 0:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
4:1 (1:0)
FC Crotone
Sobota 03.10.2020, 15:00 • Mapei Stadium, Reggio nell'Emilia • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo utkání 3. kola italské Serie A mezi Sassuolem a Crotone. Domácí ukázali větší zkušenosti a vyhráli 4:1. Přesto však lze tvrdit, že tento výsledek je pro nováčka soutěže velmi krutý, protože i při pohledu na statistiky zápasu je jasné, že bod si určitě Crotone zasloužilo. V 19. minutě šli domácí do vedení ze své první šance, trefil se Domenico Berardi. Těsně po poločase se kopaly penalty na obou stranách, které byly využity. V 85. minutě poté zvyšoval na 3:1 Francesco Caputo, jenž vsítil svůj druhý gól v zápase. V nastaveném čase navíc navýšil vedení domácích Manuel Locatelli, takže Sassuolo se po předehrávce 3. kola dostává do vedení italské nejvyšší soutěže se sedmi body na kontě.

    Z mé strany je to vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. Na počtenou! (17:07:08)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:15.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    V poslední minutě nastaveného času se dnešní zápas už víceméně dohrává.
    90+3. Manuel LOCATELLI - 4:1
     
    90+3
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tento výsledek je už pro hostující hráče velmi krutý. Po centru se k odkopu mohl dostat Marrone, jenže si ve vlastní šestnáctce dával se spoluhráčem nepochopitelně přednost. Zaváhání hostů tak využil MANUEL LOCATELLI, jenž přesnou střelou po zemi k tyči zpečetil dnešní vítězství Sassuola. 4:1. Bez asistence.
     
    90+2
    Giorgos Kiriakopoulos na polovině hřiště přitvrdil a fauloval. Musí si dávat pozor, neboť už jednu žlutou kartu v dnešním zápase má.
     
    90+1
    Nastavovat se bude 5 minut! Domácí navíc mají míč momentálně pod kontrolou, protože budou rozehrávat standardní situaci.
     
    89
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Hamed Traorè.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Federico Peluso.
     
    89
    Domácí vyrazili do další nebezpečné situace. Caputo se však tentokrát ke střele, která mohla znamenat jeho hattrick, nedostal.
     
    87
    Závar v šestnáctce domácích byl vyřešen s přehledem. Crotone ale rozhodně nic nevzdává a v tuto chvíli chce alespoň zmírnit náskok Sassuola.
    85. Francesco CAPUTO - 3:1
     
    85
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají další branku a o osudu dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto! Chybu v rozehrávce potrestal Berardi, jenž míč vyvezl a poté krásnou průnikovou nabídkou oslovil FRANCESCA CAPUTA. Útočník Sassuola mířil sám na bránu a brankáře Cordaze překonal chytrým lobem. 3:1. Asistence: Domenico Berardi.
     
    84
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Pedro Pereira, přichází Andrea Rispoli.
     
    84
    Sassuolo vyrazilo do brejkové situace, která přímo nabízela třetí gól v síti hostů. Přihrávka ze strany ale byla ofsajdová.
     
    83
    Domenico Berardi si navedl míč na levou nohu a už se chystal střílet. Nakonec si však úvodní úmysl rozmyslel přihrávkou dozadu.
     
    81
    Denis Dragus posunul míč z prvního doteku na Recu, jemuž v rozhodující fázi balón utekl. Druhý jmenovaný se skoro dostal k zakončení z levého křídla.
     
    80
    Iniciativa hostů ale pokračovala. Fotbalisté v bílých dresech se dostali k dalšímu centru, ale tentokrát po něm nevystřelili. Sassuolo ale určitě čekají těžké chvíle v koncovce dnešního duelu.

    Daniel Fekets

    Branky: 19. D. Berardi (Defrel), 58. Caputo (pen.), 85. Caputo (D. Berardi), 90+3. Locatelli – 49. Nwankwo (pen.)

    Karty:   24. Chiricheş (SAS), 75. Kiriakopoulos (SAS) – 57. Nwankwo (COE), 64. Magallán (COE), 65. Cigarini (COE)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:15.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (53. Kiriakopoulos), Chiricheş (34. K. Ayhan), G. M. Ferrari, Toljan – Bourabia (53. Obiang), Locatelli – D. Berardi (C), Djuričić (89. Traorè), Defrel (89. Peluso) – Caputo.
    Náhradníci: Turati, Pegolo – K. Ayhan, Peluso, F. Ricci, Obiang, Raspadori, Traorè, Haraslín, Ghion, Kiriakopoulos.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán, Marrone, Golemić – Reca, Vulić (77. Dragus), Cigarini (77. Gomelt), S. Molina, P. Pereira (84. Rispoli) – Nwankwo, Messias.
    Náhradníci: Festa, D'Alterio – Spolli, Mustacchio, Crociata, Dragus, Zanellato, Gomelt, Mazzotta, Rispoli, Borello, Petriccione.

    Rozhodčí: Ivano Pezzuto
    thejrc.org