Přerov – Vrchlabí 0:5 (kont.)
kontumace
HC ZUBR Přerov
0:5 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Stadion Vrchlabí
Pondělí 05.10.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin HEŘMAN - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Vrchlabí. Za hostující stranu se uchytily golfáky MARTINA HEŘMANA a Jána Nika, Vrchlabí si tak domů z Hané veze dva body!
    51:26 Tomáš DOLEŽAL - 2:2
     
    51:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno a prázdným stadionem se line radost přerovské první formace, která se pod druhou branku podepisuje! TOMÁŠ DOLEŽAL se ocitl v trochu krkolomné pozici v mezikruží, ale přesto dokázal puk od svých bruslí dostat střelou po ledě mezi betony až za Soukupova záda! Asistence: Filip Král, Roman Pšurný.
    36:05 Josef HRABAL - 1:2
     
    36:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo snižuje na rozdíl jedné branky! Zubři udrželi hru v útočném pásmu a rychlým pohybem roztáhli hru na celou šířku kluziště, čehož velmi přesnou střelou z ostrého úhlu využil JOSEF HRABAL! Vymetl přesně pravý horní růžek Soukupovy branky. Asistence: Vlastimil Dostálek.
    25:28 Matouš KRATOCHVIL - 0:2
     
    25:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Podkrkonošští rychle odskakují na rozdíl dvou branek a Zubři si vybírají oddechový čas! Hosté se znovu velmi dobře přesunuli do útočné třetiny a přerovskou obranu přehráli rychlou kombinací Pauloviča s MATOUŠEM KRATOCHVILEM, jenž dopravil puk za záda Kacetla pohotovou přízemní střelou. Rodák z Přerova si tak na jeho ledě připisuje první branku v letošní sezoně. Asistence: Matej Paulovič.
    24:45 Martin HEŘMAN - 0:1
     
    24:45
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Bezbrankový stav je po téměř 25 minutách hry prolomen, Vrchabí se dostává do vedení 1:0! MARTIN HEŘMAN napravil své předchozí zaváhání a ocitl se na správném místě, aby mohl za záda Kacelta dopravit od levé tyče odražený kotouč! Bez asistence.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 37. Hrabal (Dostálek), 52. T. Doležal (F. Král, Pšurný) – 25. Heřman, 26. M. Kratochvil (Paulovič), rozh. náj. Heřman

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Patrik Urban (VRC)
    0:0   Roman Pšurný (PRE)
    2. série:
    0:0   Tomáš Nouza (VRC)
    0:0   Darek Hejcman (PRE)
    3. série:
    0:0   Matej Paulovič (VRC)
    0:0   Radek Číp (PRE)
    4. série:
    0:1   Martin Heřman (VRC)
    0:1   Vlastimil Dostálek (PRE)
    5. série:
    0:2   Ján Niko (VRC)


    HC ZUBR Přerov: Kacetl (Holík) – Hrabal, F. Král, Zbořil (A), Kubeš, Kučeřík, Dřímal, Fencl – T. Doležal (C), Pšurný (A), Dostálek – Hajšman, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Süss – Dobša, Indrák, Ryšavý.
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Kajínek, Niko, Linhart (A), Hrádek, Oliva, Jirků (C), Blažej – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Pochobradský, Paulovič – Mrňa, Urban, Matýs – Hozák, Dubský, Chalupa.

    Rozhodčí: Vrba, Šudoma – Otáhal, Vašíček

    Diváci: Bez diváků.
    thejrc.org