Mostečtí Lvi – Bílina 0:0 (odl.) | Hronov – Dvůr Králové n. L. 0:0 (odl.) | Trutnov – Nová Paka 0:4 (kon.)
Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 3:6 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 5:0 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 0:0 (odl.)
Písek – Cheb 0:0 (odl.) | Kobra – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Tábor – Příbram 0:0 (odl.)
Řisuty – Klatovy 2:8 (kon.)
konec
HC Řisuty
2:8 (0:2, 1:2, 1:4)
HC Klatovy
Středa 07.10.2020, 19:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 6. kolo
Partner:
     
    58:24
    Klatovy právě vstřelily branku!
    I nyní Klatovy proměňují přesilovou hru! Po střele, kterou vyrazil Petr Pánek, se k dorážce dostal JAKUB PROCHÁZKA. Ten už neměl se skórováním problémy. Asistence: Filip Přikryl a Petr Eret.
     
    52:34
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se své druhé branky dočkali v přesilové hře! Po vyražené střele se puk odrazil na pravou stranu, přesně na hůl MICHALA FORTELKY. Domácí útočník tvrdou střelou prostřelil gólmana Klatov! Asistence: Matěj Zíka a Pavel Řepka.
     
    49:06
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Toto už se dá považovat za debakl! Po skvělé kombinaci Klatov předložil gól jako na zlatém podnose VOJTĚCHU TULAČKOVI David Michel. Tulačka už dokázal v klidu zakončit. Asistence: David Michel a Lukáš Kaňák.
     
    47:15
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Další zásah týmu z jihu Čech! Po skvělé přihrávce Marka Princla do středu pásma dostal dostatek prostoru FILIP PŘIKRYL. Tento mladý útočník dalším přesným zásahem dává šestý gól svého týmu! Asistence: Marek Princl a Ondřej Leština.
     
    44:14
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Juja Okegawa nyní špatně rozehrál ve středním pásmu a hosté tak šli do přečíslení. Puk získal DAVID MICHEL, který tvrdou střelou zápěstím prostřelil brankáře Řisut! Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    39:28
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se na konci druhé třetiny snad poprvé v utkání dostali do útočného pásma a to hned přináší své ovoce! JUJA OKEGAWA byl sice faulován, hra ale pokračovala a po šťastném odrazu zakončil japonský útočník mezi betony Patrika Polívky! Asistence: Jiří Pokorný a Dominik Danov.
     
    31:22
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Čtvrtý gól tedy přichází až teď! FILIP PŘIKRYL dostal přihrávku, připravil si puk na střelu a laserově přesnou střelou vymetl pavučiny v pravém horním rohu branky. Asistece: Lukáš Kaňák.
     
    28:37
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A chvíli poté přidávají hosté třetí branku! David Michel se parádně zbavil obránce a skvělou zadovkou našel před svatyní Buldoků úplně volného JAKUBA SYSLA. Ten už neměl problémy se vstřelením třetího gólu Klatov! Asistence: David Michel.
     
    13:35
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Nyní už hosté dávají druhý gól v utkání! Kotouč se z levé strany dostal k MARTINU LANGOVI, jenž byl osamocený a tváří v tvář Stahlovi zakončil přesně k tyči! Asistence: Filip Přikryl a Petr Eret.
     
    07:26
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají jednogólového vedení! Po rychlé a efektivní kombinaci našel Štěpán Hanzlík před brankou úplně volného FILIPA KOLÁŘE, který už měl úlohu snadnou a do odkryté brány Řisut tak dal svůj první druholigový gól! Asistence: Štěpán Hanzlík, Marek Princl.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 40. Okegawa (Danov, Pokorný), 53. Fortelka (Zíka, Řepka) – 8. Kolář (Hanzlík, Princl), 14. Lang (Přikryl, Eret), 29. Sysel (Michel), 32. Přikryl (Kaňák), 45. Michel (Tulačka), 48. Přikryl (Princl, Leština), 50. Tulačka (Michel, Kaňák), 59. Procházka (Přikryl, Eret)


    HC Řisuty: Stahl (50. Pánek) – Potěchin (C), Škutina, Řepka, Zíka, Flachs, Kučera J. – Keszi, Patyk (A), Kučera M. – Fortelka (A), Formánek, Rendla – Pokorný, Danov, Okegawa.
    HC Klatovy: Polívka (Pícl) – Walter (A), Houfek (A), Kaňák, Kremláček, Leština, Sysel – Hanzlík, Roubal (C), Hasman – Tulačka, Procházka, Michel – Eret, Přikryl, Lang – Princl, Morawetz, Kolář.

    Rozhodčí: Battěk – Maňák, Pěkný
    thejrc.org