Kobra – Pardubice 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 1:8 (kon.) | Přerov – Zlín 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Jihlava – Tábor 8:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:1, 0:0, 3:2 - 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 08.10.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    62:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ze své první vážnější akce v prodloužení rozhodují utkání. Na pravou stranu si najel MICHAL TOMEČEK a křížnou střelou na zadní tyč překonal Žurka. Zlín tak získává druhý bod. Asistence: Václav Matúšů.
     
    58:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Beranům risk bez brankáře vyšel. Před Žurkem vznikla skrumáž, v níž se nejlépe zorientoval ADAM JECHO a lehce zprava napálil kotouč do přerovské brány. Asistence: Michal Tomeček, Jakub Čechámek.
     
    52:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Z pravého kruhu vyslal nezištnou střelu křížem ADAM JECHO a Žurek zřejmě viděl puk až na poslední chvíli. Ten mu tak přes betony prošel do brány. Pro Jecha jde o čtvrtý gól v sezoně. Asistence: Adam Hamrla.
     
    44:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Billa nejprve za vlastní bránou zboural jednoho ze soupeřů. Puk se poté dostal na modrou čáru, kde ho Burianovi, kapitánovi Zlína, dokázal vypíchnout TOBIÁŠ KUCHTA. Domácí forvard pak postupoval sám na Málka. Ten proti němu vyjel daleko z brány, leč to se mu vymstilo. Kuchta jej kličkou obešel a puk pak pohodlně uklidil do prázdné brány. Zubři se tak prosazují ve vlastním oslabení. Bez asistence.
     
    41:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí rázem otáčejí skóre. Svůj první gól v kategorii dorostu si připisuje DENIS DOBŠA. Holinka se nejprve protáhl po pravé straně a Málek jeho vydatnou střelu do horní části branky pouze vyrážečkou vytěsnil před sebe. K dorážce se poté poblíž levé tyče prodral právě Dobša a po zemi pod roztáhlým brankářem nasměroval kotouč do sítě. Asistence: Miroslav Holinka, Tobiáš Kuchta.
     
    40:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři hned zatáhli kotouč do útočného pásma a podařilo se jim vyrovnat. Buršík objel branku Beranů a následně před ni předložil puk Švejdovi. Ten zvládl zakončit mezi dvěma soupeři a Málkovi kotouč proklouzl mezi betony. Toho si všiml PATRIK HYŽA a notně zpomalenou černou pryž dorazil za brankovou čáru. Asistence: Petr Švejda, David Buršík.
     
    14:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Dva Přerované se u zadního mantinelu srazili spolu s hostujícím Kaláčem. Ten však ještě stačil kotouč posunout za sebe, čehož využil LUKÁŠ HEŠ. Zlínský útočník si z pravé strany najel před bránu, udělal Žurkovi dlouhou kličku a poté dopravil kotouč do sítě. Asistence: Filip Kaláč.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 41. Hyža (Švejda, Buršík), 42. Dobša (Holinka, Kuchta), 45. Kuchta – 15. Heš (Kaláč), 53. Jecho (Hamrla), 59. Jecho (Tomeček, Čechmánek), 63. Tomeček (Matúšů)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Koblížek (A), Svozil, Polame, Kruták, Billa (C), Veselý – Holinka, Přeslička, Hanák, Kolařík, Dobša, Kuchta, Hyža, Švejda, Buršík (A), Svoboda
    Berani Zlín: Málek (Hendrych) – Žižka, Sýkora (A), Burian (C), Mojžíš, Hamrla, Špaňhel, Šišák – Jecho, Tomeček, Ramert (A), Horský, Čechámek, Kaláč, Heš, Matúšů, Babulík, Gerych

    Rozhodčí: Novotná – Bubela, Šimčík

    Diváci: Bez diváků
    thejrc.org