Kobra – Pardubice 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 1:8 (kon.) | Přerov – Zlín 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Jihlava – Tábor 8:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:1, 0:0, 3:2 - 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 08.10.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    62:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ze své první vážnější akce v prodloužení rozhodují utkání. Na pravou stranu si najel MICHAL TOMEČEK a křížnou střelou na zadní tyč překonal Žurka. Zlín tak získává druhý bod. Asistence: Václav Matúšů.
     
    58:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Beranům risk bez brankáře vyšel. Před Žurkem vznikla skrumáž, v níž se nejlépe zorientoval ADAM JECHO a lehce zprava napálil kotouč do přerovské brány. Asistence: Michal Tomeček, Jakub Čechámek.
     
    58:16
    Hosté zkoušejí bez brankáře, buly mají v útočném pásmu.
     
    58:07
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:52
    Oddechový čas pro Zlín.
     
    55:26
    Buršík předal kotouč ve středním pásmu Kuchtovi. Ten si dobrým pohybem udělal místo mezi třemi Berany a svou pěknou střelou orazítkoval pravou tyč Málkovy klece!
     
    52:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Z pravého kruhu vyslal nezištnou střelu křížem ADAM JECHO a Žurek zřejmě viděl puk až na poslední chvíli. Ten mu tak přes betony prošel do brány. Pro Jecha jde o čtvrtý gól v sezoně. Asistence: Adam Hamrla.
     
    48:07
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Svozil – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Polame.
     
    44:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Billa nejprve za vlastní bránou zboural jednoho ze soupeřů. Puk se poté dostal na modrou čáru, kde ho Burianovi, kapitánovi Zlína, dokázal vypíchnout TOBIÁŠ KUCHTA. Domácí forvard pak postupoval sám na Málka. Ten proti němu vyjel daleko z brány, leč to se mu vymstilo. Kuchta jej kličkou obešel a puk pak pohodlně uklidil do prázdné brány. Zubři se tak prosazují ve vlastním oslabení. Bez asistence.
     
    44:14
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Pekr – 2 min., držení).
     
    43:33
    Po vyhraném buly nahodil kotouč od modré čáry Sýkora. Puk se po dvou tečích odrazil před bránu k volnému Kaláčovi, nicméně jeho střelu pod břevno Žurek bravurně vyrážečkou vyrazil nad přerovskou klec.
     
    42:49
    Na jedné straně Málek betony vyrazil střelu z levé strany od rozjetého Buršíka. Na druhé straně nebezpečně mezi kruhy zakončoval Tomeček, Žurek dokázal ukrýt kotouč mezi svými betony.
     
    41:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí rázem otáčejí skóre. Svůj první gól v kategorii dorostu si připisuje DENIS DOBŠA. Holinka se nejprve protáhl po pravé straně a Málek jeho vydatnou střelu do horní části branky pouze vyrážečkou vytěsnil před sebe. K dorážce se poté poblíž levé tyče prodral právě Dobša a po zemi pod roztáhlým brankářem nasměroval kotouč do sítě. Asistence: Miroslav Holinka, Tobiáš Kuchta.
     
    40:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři hned zatáhli kotouč do útočného pásma a podařilo se jim vyrovnat. Buršík objel branku Beranů a následně před ni předložil puk Švejdovi. Ten zvládl zakončit mezi dvěma soupeři a Málkovi kotouč proklouzl mezi betony. Toho si všiml PATRIK HYŽA a notně zpomalenou černou pryž dorazil za brankovou čáru. Asistence: Petr Švejda, David Buršík.
     
    39:50
    Tutovka v oslabení pro Přerov! Sám na Málka jel po chybě Zlínských Švejda, ovšem se střelou mezi betony proti Málkovi neuspěl. Gólman Beranů své chrániče nohou skapl včas a svůj tým vydatně podržel.
     
    39:37
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Koblížek – 2 min., podrážení).
     
    31:33
    Dobša to ještě zkusil zblízka po ledě, Málek ale dokázal zakročit betony a kotouč vytěsnil před sebe.
     
    29:37
    Svozil oslovil mezi kruhy zcela volného Švejdu, ale ten tahem minul hostující klec. To je škoda pro domácí, tohle byla dobrá možnost.
     
    29:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Kaláč – 2 min., držení).
     
    23:12
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Žižka – 2 min., hákování).
     
    19:55
    Povedenou střelu ještě těsně před koncem první části vyslal z levého kruhu Hyža. Domácí forvard mířil do bližší šibenice na stranu Málkovy vyrážečky. Právě vyrážečkou také Málek kotouč poslal mimo svou bránu.
     
    19:13
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    18:03
    Obrovská šance domácích. Holinka se krásně protáhl až mezi kruhy a proti sobě měl volnou cestu ke střele. Málek si proti němu povyjel a nakonec udělal dobře. Kotouč zastavil mezi svou pravou rukou a tělem, kam zubří útočník mířil. Následná střela Koblížka od modré čáry neprošla.
     
    16:06
    Jecho se svými spoluhráči z útoku teď rozpoutali před Žurkem závar. Domácí brankář se ocitl na zemi, nicméně podruhé v utkání nekapituloval. Berani si vysloužili jen buly v útočném pásmu.
     
    14:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Dva Přerované se u zadního mantinelu srazili spolu s hostujícím Kaláčem. Ten však ještě stačil kotouč posunout za sebe, čehož využil LUKÁŠ HEŠ. Zlínský útočník si z pravé strany najel před bránu, udělal Žurkovi dlouhou kličku a poté dopravil kotouč do sítě. Asistence: Filip Kaláč.
     
    10:57
    Obrovská šance Zlína. Před Žurka se z levé strany protáhl Horský, ovšem neuspěl. Domácí brankář se hbitě natáhl a efektivním skokem domácí tým podržel.
     
    08:22
    Ramert se dostal k rychlé střele zblízka lehce z levé strany, na Žurka si ale nepřišel. Domácí brankář pokryl kotouč na svých betonech.
     
    07:26
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Švejda – 2 min., držení).
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 41. Hyža (Švejda, Buršík), 42. Dobša (Holinka, Kuchta), 45. Kuchta – 15. Heš (Kaláč), 53. Jecho (Hamrla), 59. Jecho (Tomeček, Čechmánek), 63. Tomeček (Matúšů)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Koblížek (A), Svozil, Polame, Kruták, Billa (C), Veselý – Holinka, Přeslička, Hanák, Kolařík, Dobša, Kuchta, Hyža, Švejda, Buršík (A), Svoboda
    Berani Zlín: Málek (Hendrych) – Žižka, Sýkora (A), Burian (C), Mojžíš, Hamrla, Špaňhel, Šišák – Jecho, Tomeček, Ramert (A), Horský, Čechámek, Kaláč, Heš, Matúšů, Babulík, Gerych

    Rozhodčí: Novotná – Bubela, Šimčík

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri