Zlínsko – D. Benešov 5:2 (kon.) | Frýdek-Místek – Hlučín 1:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – FKM Vysočina Jihlava 0:5 (kon.)
Ostrava B – Vyškov 1:1 (kon.) | Uh. Brod – Rosice 1:0 (kon.) | Petřkovice – Vrchovina 5:1 (kon.)
konec
FC Odra Petřkovice
5:1 (4:0)
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě
Sobota 10.10.2020, 15:00Moravskoslezská fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! V tomto utkání nakonec poměrně jednoznačně vítězí domácí celek. V druhém poločase jsme viděli ještě dvě branky. Tu první vstřelil Josef Švanda, který tak dal alespoň čestnou branku. Definitivní podobu výsledku určil Marek Neumann. (16:53:05)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Marek Neumann, přichází Jakub Míšanec.
    89. NEUMANN - 5:1
     
    89
    Petřkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec zde máme ještě další branku! MAREK NEUMANN se dostal ke střele z pravé strany vápna, odkud se trefil přesně na zadní tyč!
     
    88
    Již jen pár minutek nám chybí do konce dnešního utkání. Domácí nadále vedou, i když "jen" o tři branky. Tři body však dnes získají Petřkovice bez potíží.
     
    87
    Jeden z domácích hráčů to vzal na sebe a dostal se od poloviny hřiště až ke střele z hranice šestnáctky. Tu gólman s vypětím všech sil vyrazil na roh.
     
    86
    Neudeří. Matěj Pranus si vzal na starosti tento přímý kop, při kterém rovnou střílel. Střela mu však nesedla a balón skončil vysoko nad břevnem.
     
    85
    Jeden z hostujících hráčů si přidržel svého soupeře, a tak zde máme zajímavou standardní situaci v podobě přímého kopu. Udeří znovu domácí?
    83. ŠVANDA - 4:1
     
    83
    Vrchovina právě vstřelila branku!
    Nakonec přece jen vidíme kontaktní branku v dnešním utkání! JOSEF ŠVANDA se dostal k míči v dobré pozici a nedal gólmanovi šanci.
     
    82
    Utkání se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci, nějaké velké nastavení se tedy očekávat nedá. Vrchovina se snaží o vstřelení čestné branky.
     
    81
    Hodně se nyní vztekali domácí, kteří chtěli po faulu ve vápně penaltu. Sudí se však rozhodl, že pískat nebude, a tak zůstalo jen u odkopu Šmídy.
     
    80
    Fotbalisté v zelenočerných dresech se nám dostali dopředu, kde vybojovali rohový kop. Viděli jsme prodloužená na zadní tyč, kde však byli rychleji hosté.
     
    79
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Ondřej Moučka, přichází Jan Raška.
     
    78
    Vrchovina vybojovala standardní situaci na útočné polovině. Viděli jsme centr směrem na zadní tyč, ale tam si s tím obrana domácích znovu poradila.
     
    77
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Jakub Ptáček, přichází Lukáš Ptáček.
     
    75
    Nepodaří... Směrem dopředu to je zatím velmi špatné v podání Vrchoviny. Naopak Odra ukázala především skvělou efektivitu v prvních dvaceti minutách.
     
    74
    Hosté se snaží alespoň o vstřelení kontaktní branky, ale to se jim prostě nedaří. Nyní však vybojovali rohový kop, podaří se jim vymyslet něco zajímavého?

    Denisa Józsová

    Branky: 10. Moučka, 11. Zajíček, 19. Wala, 20. Moučka, 89. Neumann – 83. Švanda

    Karty:   36. Praus (PEK) – 3. Šteffl (VRC), 64. Michal (VRC)


    FC Odra Petřkovice: Květoň – Zajíček (72. Raab), Wala, Lehnert (65. Holzer), Sporysz (C), Neumann (89. Míšanec), J. Ptáček (77. L. Ptáček), Praus, Plesník, Mládek, Moučka (79. Raška).
    Náhradníci: L. Ptáček, Raška, Holzer, Raab, Míšanec , Lapeš.

    SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – Švanda, Hekerle, Michal (C), Holman (65. Bača), Skalník (72. Veselý), Vašíček (31. Feik), Tulajdan, T. Duda, Šteffl, P. Duda.
    Náhradníci: Bača, Veselý, Batelka, Chloupek, Feik, Skryja.

    Rozhodčí: Drozdy – Tomanec, Volek.
    thejrc.org